- Poruka
- 115.166
ćao zdravopozdravljam vas, cao zdravo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ćao zdravopozdravljam vas, cao zdravo![]()
mene je bilo baš brigaJednom mi desilo dok sam negde putovala, kad smo stali da se odmorimo, gadan mi bio wc od te kafane pa sam otišla iza nje u mrak
I taman kad sam skinula gaće, zabelasa mi guizca od farova
I vidim 4 lika u kolima kako radosno skandiraju![]()

Цициmene je bilo baš briga

Ма, да, опуштено...mene je bilo baš briga

Ономад, на фудбалу, са ортацима; оно, у балону; са нама један који вечито касни са туширањем, пирка сваку рупицу, истроши тону воде...
Ми остали изађемо раније, и наговоримо неке луде конобарице из кафића поред, да улете њих три, са све "кевом" која ту чисти;( једва дочекале!) док је сам, к'о од мајке, и да га шатро спопадну...
кад настаде пометња, јбт...
После минута- он гологуз трчи по терену и бежи, млати висуљак, а оне га јуре, и плачу од смеха...
И нико се не сети да сними, ко је се надао?
Он сиромах- обавио неку рекламу око мукице, па побеже у свлачионицу да се обуче...
Није ишао са нама неких годину дана...![]()

bilo bi i mene da nisam bila u nekoj vukojebini gde žensku golu guiscu nisu videli ko zna kolikomene je bilo baš briga
bolja je fora kada otvoris prednja i zadnja vrata automobila, a ona izmedju vrata ..kada pritera i nemas gde .mislim..u grckoj nema wc-a a i kada se naidje uzas jedan su..jednom se umaloo nisam ispovracalaМа, да, опуштено...![]()

Nemoj tako onda, to se zove sevapbilo bi i mene da nisam bila u nekoj vukojebini gde žensku golu guiscu nisu videli ko zna koliko

И ја ћу да се смејем док сам жив...
mene je bilo bas briga jer nisam bila sama..imala sam stražubilo bi i mene da nisam bila u nekoj vukojebini gde žensku golu guiscu nisu videli ko zna koliko

to sam grdna na granici jednom uradilabolja je fora kada ovoris prednja i zadnja vrata automobila i izmedju ..kada pritera i nemas gde .mislim..u grckoj nema wc-a a i kada se naidje uzas jedan su..jednom se umaloo nisam ispovracala![]()
videla bih te da je tvoja guisca bila u pitanjuNemoj tako onda, to se zove sevap![]()

bolja je fora kada ovoris prednja i zadnja vrata automobila i izmedju ..kada pritera i nemas gde .mislim..u grckoj nema wc-a a i kada se naidje uzas jedan su..jednom se umaloo nisam ispovracala![]()

e ja nisammene je bilo bas briga jer nisam bila sama..imala sam stražu![]()
Знао сам да си гранична личност!to sam grdna na granici jednom uradila

pa Agi breeeto sam grdna na granici jednom uradila
nisam bas na takvim mestima..na auto putu u vukojebini u nekoj sumici iz zbuna ali bas na granici 

Imala sam izbor- il u gaće il između vratapa Agi breeenisam bas na takvim mestima..na auto putu u vukojebini u nekoj sumici iz zbuna ali bas na granici
doduse ako je bila hrvatska ..eee neka si![]()
То им се Гата светила за нејач!doduse ako je bila hrvatska ..eee neka si![]()

Ма, шта браво, сад Вучић мора да брише за њом!bravo za Gatu![]()

Ih... nebrojeno puta... na sreću bez posledica... osim za svedokevidela bih te da je tvoja guisca bila u pitanju![]()

i u tom slucaju bravo za gatuМа, шта браво, сад Вучић мора да брише за њом!![]()

То си ти рекла...i u tom slucaju bravo za gatu