- Poruka
- 98.702
bole vas uvce sto ja ne mogu na kupanje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

vidiš da je pobenavio od sreće što te vidi pa ne zna šta priča

Moglo bi češće,дешава се , али ретко![]()
pa jel su ufatili kajmana?bole vas uvce sto ja ne mogu na kupanje![]()
pa nisu jbt...a ja saznala tek juce, vidjen je u nedeljupa jel su ufatili kajmana?

pa znaš već sigurna sam....samo su baksuzi a oni obično dobiju respektЈа не желим да знам, што ми цигани морамо све да знамо?![]()

odkud kajman u Helvetiji?pa nisu jbt...a ja saznala tek juce, vidjen je u nedelju
nije veliki, samo metar i po
Pogledajte prilog 576701
Природни закон.onda Doce izumru![]()
ниш се не брини,pa znaš već sigurna sam....samo su baksuzi a oni obično dobiju respekt
Što se gore lakta bolje prođe
Tako je to oduvek
A onda Doce izumru![]()

i to nelegalni, ima 9 prijavljenih, nije njihov nijedanodkud kajman u Helvetiji?
Napušten ljubimac?
просто ти дође да га помазишpa nisu jbt...a ja saznala tek juce, vidjen je u nedelju
nije veliki, samo metar i po
Pogledajte prilog 576701

Ma bre to neka lokalna diverzija za turiste, sumnjam na razne druge razloge.pa jel su ufatili kajmana?
просто ти дође да га помазиш![]()

Која си ти шлихтара, јбт....просто ти дође да га помазиш![]()

sta ste seli Doci na kicmu![]()

Kad sam bila mala neko čudovište je stavilo žilet na tobogan na bazenu 25.maji to nelegalni, ima 9 prijavljenih, nije njihov nijedan
Kad sam bila mala neko čudovište je stavilo žilet na tobogan na bazenu 25.maj
E tome, kad se savata, odseći glavu, nabosti na kolac, balzamovati zbog higijene i postaviti nasred Terazija kao opmenu
Pre toga surovo mučiti
За то не постоји казна, осим да га натераш да се сам спусти неколико пута, па зек онда стрељати идиота...Kad sam bila mala neko čudovište je stavilo žilet na tobogan na bazenu 25.maj
ma to ne treba da živiЈедном речју гулаг, али у рудник олова.
Војници вермахта најбоље знају зашто![]()
89-te mi je pas u parku zgazila zilet zaboden u kesten...posle smo nasli jos sedam takvih zileta...moglo je neko dete da stane mamu im bolesnu...jedva smo joj zauistavili krvarenje, do kosti joj se zario zilet kroz sapuKad sam bila mala neko čudovište je stavilo žilet na tobogan na bazenu 25.maj
E tome, kad se savata, odseći glavu, nabosti na kolac, balzamovati zbog higijene i postaviti nasred Terazija kao opmenu
Pre toga surovo mučiti
Gde se toga seti... Jes vala to bio trend među onovremenskim psihopatama... broji su nesrećnici završili na ušivanju...Kad sam bila mala neko čudovište je stavilo žilet na tobogan na bazenu 25.maj
Pre toga surovo mučiti

Meni su na tom toboganu pukle gaće na sred dupeta bez ikakvih diverzijaЗа то не постоји казна, осим да га натераш да се сам спусти неколико пута, па зек онда стрељати идиота...
prokleta čudovišta89-te mi je pas u parku zgazila zilet zaboden u kesten...posle smo nasli jos sedam takvih zileta...moglo je neko dete da stane mamu im bolesnu...jedva smo joj zauistavili krvarenje, do kosti joj se zario zilet kroz sapu