skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Вињак, рум, коњак (Скендербег када налетим), црно и бело вино, текила, домаће ракије (изузев лозе коју пијем само када сам у ЦГ), пиво и од сокова сок од парадаиза и швепс.

На политици ме предложила моја сестрица Естлер,ал нисам прошао пошто сам насилан и недовољно образован...

Јел могу код тебе на историју..?

Имао сам 5 у основној...

Što ne probaš na LJiS-u, kažu da tamo ima puno 50-godišnjakinja, taman da te izaberu? :mrgreen:

На политици ме предложила моја сестрица Естлер,ал нисам прошао пошто сам насилан и недовољно образован...

Јел могу код тебе на историју..?

Имао сам 5 у основној...

Ђоле, да ти не буде досадно на историји?

Što ne probaš na LJiS-u, kažu da tamo ima puno 50-godišnjakinja, taman da te izaberu? :mrgreen:

Е главоњо..

Ова радикалка ми је нови фаворит..

pol-ragus_310x186.jpg

Биће моја или црне земље!!!!

Вињак, рум, коњак (Скендербег када налетим), црно и бело вино, текила, домаће ракије (изузев лозе коју пијем само када сам у ЦГ), пиво и од сокова сок од парадаиза и швепс.

Nisam se nadao od jednog vrhunskog anarhiste da bude svaštar, i to sa tako lošim izborom.. rum...Skenderbeg ?

Да сам знао да су жене у скупштини овако лепе, давно бих постао посланик.

Лепе само споља, изнутра је већ друга прича...

Мада подржавам твоју наколоност ка женама, јер сам те већ подвео под дијагнозу ''нехомофобичног'' (читај полно изопаченог)...

Драго ми је ако сам погрешио...

Мада подржавам твоју наколоност ка женама, јер сам те већ подвео под дијагнозу ''нехомофобичног'' (читај полно изопаченог)...

:rotf:

Vladane, jer su po tebi svi oni koji neće da prebijaju pedere u stvari-******? :eek:

Наравно да Бакуњин није хомосексулац!
Њему је само важно да феминине не лају и мучу.

Оне што блеје и мекећу су за њега јако секси.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back