Који ти је тај?
Син од Тараса Буљбе. Прави козак, јаких руку у борби, господског лица. Заљубио се у пољску принцезу и због ње је издао веру, оца, брата и браћу Козаке. Има ли ту логике и може ли се наћи оправдање?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Који ти је тај?
https://www.facebook.com/KomunistickaOmladinaSrbijeKosVlajko, jos ce me u crvene preobratiti!!!!![]()
![]()

Ју бре, па шта ти је?dobro vece dragi moji ..heheeh ko bi reko od hrvata
dobri judi kolegice i kolege ..deca i ostali perderi
samo da vas pozdravim ..
sve promatram iz kuta uz casu zlahtine .. i u srcu malo ...
i ramisljam jel su moji prijatelji popusi mnogo ili malo ..
![]()
Остап је ипак цар!Син од Тараса Буљбе. Прави козак, јаких руку у борби, господског лица. Заљубио се у пољску принцезу и због ње је издао веру, оца, брата и браћу Козаке. Има ли ту логике и може ли се наћи оправдање?
Син од Тараса Буљбе. Прави козак, јаких руку у борби, господског лица. Заљубио се у пољску принцезу и због ње је издао веру, оца, брата и браћу Козаке. Има ли ту логике и може ли се наћи оправдање?

Револуција на пољу марама за баке је кренула серијом ББ-шоу и Славујке која је имала мараму са штрумфовима, јагодицама итд.![]()

А у ком дому здравља идеш на терапије?
Ја сам био на пракси у Криволочкој, на Бановом брду, на Новом Београду, у Дурмиторској (то је онај пандурски дом здравља)...

A zar ti ne studiraš lopovski tj. pravni?штета што Платин није ту.. да те банује због злоупотребе система пријављивања
Е главоњо..
Ова радикалка ми је нови фаворит..
![]()
Биће моја или црне земље!!!!
I imate Titov drvored.
![]()

![]()
![]()
![]()
Е делије, делије...![]()
Šta, delije? Ovde smo glasale jedino aurora, surbel, ja, ako sam nekoga zaboravila, neka mi oprosti. Svi ostali sede u kafani i apstiniraju!Ičude se što smo glasale za Tomu!

Šta, delije? Ovde smo glasale jedino aurora, surbel, ja, ako sam nekoga zaboravila, neka mi oprosti. Svi ostali sede u kafani i apstiniraju!Ičude se što smo glasale za Tomu!

Jao, pa moćno izleda.A da ga ofarbaš u plavo ili ridje, Vlajko je Sloven...Еве ги Влајко:
![]()
![]()
Gde si drugar, kakve te muke more?![]()

Ју Сунчи, марама ти је непрејебива!Vidi ovu baku iz 56-ice
![]()
Физиотерапеут Медицинска школа „Београд“, Делиградска 31.Kad? Na kom odeljenju? Koja ti je uža "specijalnost"?
A zar ti ne studiraš lopovski tj. pravni?

ja resio dio muka moji h danas ...onih zemaljski ..one druge ,,nisam no ..vreme resava sve
a brinem se za vas ..imam tamo mnogo prijatelja stvarnih kao i drugova ,,obvde ..i brinem se koji to cini se cudno mnogima ..ali jetako ...
ako ce njma biti losje ..meni nece sigurno biti bolje ....ako to ko razumoje lepo ako ne ..jos bolje ..
![]()
"Hiljadu ce promeniti vera da ucini sto joj srcu drago"
A i muskarci su ljudska bica, nisu samo zene podlozne ovakvim stvarima.
Ali, to sve zavisi od osobe od osobe- neki ljudi su jednostavno takvi.

И ЈА САМ ГЛАСАО ЗА ТОНИЈА!Šta, delije? Ovde smo glasale jedino aurora, surbel, ja, ako sam nekoga zaboravila, neka mi oprosti. Svi ostali sede u kafani i apstiniraju!Ičude se što smo glasale za Tomu!

Светло ђасме коса, маслинасто зелене очи, светао тен.Jao, pa moćno izleda.A da ga ofarbaš u plavo ili ridje, Vlajko je Sloven...

Greskilice!![]()
![]()
![]()
![]()
Brines sto je pobedio Nikolic?
Nema nikakvih razloga za to. On je politicar kao i svaki drugi, njegova opcija nije nasilna ni na koji nacin, niti su njegove pristalice glasale za njega jer je nacionalista, vec zato sto su zeleli promene. Ili se nista nece promeniti, sto je verovatnoca od 95%, ili ce biti malo bolje, za sta je verovatnoca 5% (kontam da gore ne moze).
A sve to samo ako on uspe da formira vladu, sto je malo verovatno.
Nego, da ne unosimo politiku u kafanu.

E ДА!
Непрејебива изјава!
КАЖЕМ ЈА ОРТАКИЊИ - ПОБЕДИО ТОМА!
ОНА: ЈАО ПА САД ЋЕ ДА НАС БОМБАРДУЈУ!
Она је бисер какав се не рађа!![]()
![]()

E ДА!
Непрејебива изјава!
КАЖЕМ ЈА ОРТАКИЊИ - ПОБЕДИО ТОМА!
ОНА: ЈАО ПА САД ЋЕ ДА НАС БОМБАРДУЈУ!
Она је бисер какав се не рађа!![]()
![]()
Pa 'de si sinko dragi! Vreme ti je loše za noćne pohode. Sinoć mi je upao kroz prozor tvoj rodjak, daleki doduše, slepi miš. Jadno biće, toliko je cijukao i drhtao od straha, ali sam ipak uspela da ga uhvatim i vratim njegvom bratstvu.Tako je žgoljikav i nežan, palo mi je na pamet da ga zadržim, ali sam se brzo oporavila od tog napada nežnosti.
I Sunci je imala slicno iskustvo sa slepim misem. Verujem da je bio dezorjentisan zbog promene vremena. Mozda je i osetio zemljotres. Ja sam ga osetio, bas se treslo po stanu.