Bakunjin
Iskusan
- Poruka
- 5.974
Вињак, рум, коњак (Скендербег када налетим), црно и бело вино, текила, домаће ракије (изузев лозе коју пијем само када сам у ЦГ), пиво и од сокова сок од парадаиза и швепс.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На политици ме предложила моја сестрица Естлер,ал нисам прошао пошто сам насилан и недовољно образован...
Јел могу код тебе на историју..?
Имао сам 5 у основној...

На политици ме предложила моја сестрица Естлер,ал нисам прошао пошто сам насилан и недовољно образован...
Јел могу код тебе на историју..?
Имао сам 5 у основној...
Što ne probaš na LJiS-u, kažu da tamo ima puno 50-godišnjakinja, taman da te izaberu?

Ђоле, да ти не буде досадно на историји?

Е главоњо..
Ова радикалка ми је нови фаворит..

Биће моја или црне земље!!!!

Što ne probaš na LJiS-u, kažu da tamo ima puno 50-godišnjakinja, taman da te izaberu?
 Tu bi bio izuzetak među moderatorima, kao najomiljeniji...
 Tu bi bio izuzetak među moderatorima, kao najomiljeniji...штета што Платин није ту.. да те банује због злоупотребе система пријављивања

Е главоњо..
Ова радикалка ми је нови фаворит..

Биће моја или црне земље!!!!

Вињак, рум, коњак (Скендербег када налетим), црно и бело вино, текила, домаће ракије (изузев лозе коју пијем само када сам у ЦГ), пиво и од сокова сок од парадаиза и швепс.
Да сам знао да су жене у скупштини овако лепе, давно бих постао посланик.
Ако може да се банује неће...
Само ди мене предложи и не брини...

Лепе само споља, изнутра је већ друга прича...
Мада подржавам твоју наколоност ка женама, јер сам те већ подвео под дијагнозу ''нехомофобичног'' (читај полно изопаченог)...
Драго ми је ако сам погрешио...

Vladane, jer su po tebi svi oni koji neće da prebijaju pedere u stvari-******?Лепе само споља, изнутра је већ друга прича...
Мада подржавам твоју наколоност ка женама, јер сам те већ подвео под дијагнозу ''нехомофобичног'' (читај полно изопаченог)...

Па за почетак Стате док не постанем супер-модератор ко Милица и Перо...а онда су га нај..награбусили..

Vladane, jer su po tebi svi oni koji neće da prebijaju pedere u stvari-******?

Наравно да Бакуњин није хомосексулац!Лепе само споља, изнутра је већ друга прича...
Vidim ja da te nikad u Mensu nećemo primiti.
Ne treba nekoga tući da bi mu rekao da je osoba sa problemom koji treba nekakao rešiti.

tri rešavaš problem tako što se oženiš sa njim?
То комшо!!!!!
Само оштро са главатим Рефкетом.....