Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Мислим да фале европске звездице на малом штиту.Ово на мом аватару би требало да буде грб наше вољене Србијице. Модерно, а ипак традиционално. Права авангарда.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим да фале европске звездице на малом штиту.Ово на мом аватару би требало да буде грб наше вољене Србијице. Модерно, а ипак традиционално. Права авангарда.
Свеједно.
![]()

jedna simpaticna albanka, sa kosova normalno
jedna simpaticna albanka, sa kosova normalno

Велкетова баба.
Светосавски ОИ!
Велкетова баба.
Ма, и моја баба је била оваква, само што је имала другачији дезен на марами.![]()

Револуција на пољу марама за баке је кренула серијом ББ-шоу и Славујке која је имала мараму са штрумфовима, јагодицама итд.Ма, и моја баба је била оваква, само што је имала другачији дезен на марами.![]()

sa'će refke da dobaci da je to moja fotka![]()

Владане, Владане...У рацији упадају два Немца са фмајсерима у кућу, налазе бабу како хекла у соби и продеру се:
АЈДЕ БАБА РЕЦИ БРЗО ГДЕ СУ ПАРТИЗАНИ?!!!
- где суууу партизааааннниии...![]()
црни двоглави орао није део српске традиције, него арбанашке.

Владане, Владане...
Шта су фОрисирали Албанци?![]()
Ју, па ја мислио да је ово псовка, као оно „мајку ти божју“.Ђе си Влајко, свеца ти твога пољубим?

Био је кући 5 дана. Одморио сам се. Добро је све за сад.Како цимер, јеси ли га научио да буде мушко?
Ма нису. Они фурају двоглавог од кад су настали. Дакле догодине целих 100 година.Форсирали... предњачили...