skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Свеједно.

scaled.php

Ма ја то за себе радим, мимо државе. Држава има своје симболе у то не улазим, али триколора је моја! :mrgreen:

Dosao Mujo na divlji zapad i cim je stigao, kupio pistolj i poceo praviti probleme. Nakon sto je ubio nekoliko ljudi, smaknu i Wyatta Earpa i Docka Holldaya.
Obavijeste serifa u okrugu gdje se Mujo nalazio da pazi, dosao neki divlji Bosanac i ne stedi nikoga. Serif ga pronadje u nekoj zadimljenoj krcmi i kaze mu:
Ko si ti?
-Mujo iz Bosne.
-Znas li sta si ucinio?
-Sta?
Ubio si dvije legende Amerike!
Pita Mujo: a ko si ti?
- Ja sam Šerif.
-Zahvali Allahu sto si Musliman, sad bi poljubio pod.

:mrgreen:

У рацији упадају два Немца са фмајсерима у кућу, налазе бабу како хекла у соби и продеру се:

АЈДЕ БАБА РЕЦИ БРЗО ГДЕ СУ ПАРТИЗАНИ?!!!

- где суууу партизааааннниии...:klap::D:D:D

црни двоглави орао није део српске традиције, него арбанашке.

Арбанаси су једноглави форсирали...

Овај је орао бео, ал је графитном рађено па ти се чини да је црн (осенчен је, а то примећују само они са уметничким оком) ....

Да те научи нешто чика, две главе орла су симболи духовне и световне власти, обједињене круном тј. монархијом као ЈЕДИНИМ Богом благословеним државним уређењем...

Крила су широм раширена исто као и кљун, што је знак борбености и неустрашивости.

На оклопу је име Онога који је победио свет, десна канџа држи мач спреман за сатирање видљивих тј. спољних непријатеља Православне Цркве, а лева Крст којим разара невидљиве тј. унутрашње непријатеље...

Толко за сада... :bye:

Poslednja izmena:
Ђе си Влајко, свеца ти твога пољубим?
Ју, па ја мислио да је ово псовка, као оно „мајку ти божју“. :rumenko:
Како цимер, јеси ли га научио да буде мушко?
Био је кући 5 дана. Одморио сам се. Добро је све за сад.
Форсирали... предњачили...
Ма нису. Они фурају двоглавог од кад су настали. Дакле догодине целих 100 година.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back