Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118
нисам моја је фамилија генерацијски гробарска ..
Dobro. Imamo mi razumevanja i za takve slučajeve, ali je preporuka da to ne potenciraš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
нисам моја је фамилија генерацијски гробарска ..
Dobro. Imamo mi razumevanja i za takve slučajeve, ali je preporuka da to ne potenciraš.
Е ,Сврпо, ајд немо да лажеш да никад ниси добио преко устију због лајања. Капирам да кад се развалиш од лошег алкохола немаш баш контролу.
Uh, što lažeš! Aj' ti u Beograd, da se ne viđamo po tim varošicama.
- - - - - - - - - -
Šta ko Srpa crni labe?
Највише обожавам кад чекам у реду у пошти или банци, а нека стока оће да се прогура преко реда. Тада само следи културно напушавање. Ало госпођо, па где сте кренули? Какав је то начин? Па јер смо ми будале што чекамо овде? Срам вас било.
ubi ga na brzaka.
Nisi ziveo u ovoj zemlji, nisi osetio cari slobode i ljubavi, nisi imao srecno detinjstvo, nisi isao na more sa skolom ili sa Izvidjacima ili sa Ferijalnim drustvom, nisi ni bio student Beogradskog Univerziteta, nisi sa njima isao po svetu, na Ekskurzije ili zamene Studenata, nisi imao prilike da budes voljen ili da volis....
Nisi bio clan fudbalskoga kluba Partizan, nisi imao mogucnosti da uzivas u cari fudbala, kosarke, vaterpola, odbojke ili atletike a sve to , uz male pare se je cinilo i TEBI JE TAKO KRIVOOOOOOO
I lijepo se vidi kod tebe, koliko patis za nasim lepim vremenima.
sad tek provalih da je kafana zakljucana zbog pikole i srbe srbica
nema razloga da drugi ispastaju zbog dvoje koji ne mogu da se uzdrze.
dakle.. ako njiih dvoje nastave dobijaju direktan ban na prvi post kojim nastavljaju sukob.
kafana se otvara
p.s.
hvala svima koji ste mi u reputacijama skrenuli paznju da je kafana zatvorena![]()
[SC][/SC]Kak'a je frka?!
Ja bih banovala dežurnog moderatora što ti nije otvorio vrata, a ti kako hoćeš.
Ja bih banovala dežurnog moderatora što ti nije otvorio vrata, a ti kako hoćeš.
vrcaju 'ormoni haotično bez voznog reda![]()
pa ne ulazim u hilton
ovo je nasa politicka kafanica![]()
sad tek provalih da je kafana zakljucana zbog pikole i srbe srbica
nema razloga da drugi ispastaju zbog dvoje koji ne mogu da se uzdrze.
dakle.. ako njiih dvoje nastave dobijaju direktan ban na prvi post kojim nastavljaju sukob.
kafana se otvara
p.s.
hvala svima koji ste mi u reputacijama skrenuli paznju da je kafana zatvorena![]()
Kako si pis'o u 01:02 ako si tek u 01:11 provalio da je zaključana?![]()