SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jуче или у четвртак сам бијо у страначким просторијама. Осећам да ме они гмазови што висе дан и ноћ тамо мрзе и да су љубоморни на мене. Блаше се да ћу да им заузмем неко место или нешто. Слебци, ја да оћу да се бавим политиком прешишо би све те медијокритете одавно, а за разлику од њих не треба да лепим блакате и идем функцијонерима по бурек како би добијо посо. Баш су ми одвратни кад их гледам како полтронишу, гледају оним јадним окицама шта ће ситно да ушићаре и ломе језик кад оће да се направе паметни па изговоре неки комбликовани израз за који не знају ни шта значи.

Е ,Сврпо, ајд немо да лажеш да никад ниси добио преко устију због лајања. Капирам да кад се развалиш од лошег алкохола немаш баш контролу.

Гадни су ти људи по странкама, најгора сорта људи.

Само нешто сблеткаре и оговарају једни друге, а овако кад се виде се понашају ко пријатељи из детињства. А чим тај неко оде иза леђа га оговорају.

Има један лик што је директор у једној обштинској фирми, стварно је честит човек и на месту, поред тога је један од најобразованијих од свих тих ментола и стварно ради свој посо како треба, колектив га воли и један је од ретких који је стручан за тај посо који обавља.

Ове страначке слине га оговарају, кажу како ништа није урадијо за странку, како само искоришћава странку, како никог није запослијо. А баш добар човек, види се да је за три кобља квалитетнији од свих њих. Има да одем да му пренесем шта све причају за њега и ко прича.

- - - - - - - - - -

Е ,Сврпо, ајд немо да лажеш да никад ниси добио преко устију због лајања. Капирам да кад се развалиш од лошег алкохола немаш баш контролу.

Не брате, ја сам ко Шојка из сивог дома, обожавам да малтретирам слабије, а ако видим да је неко јачи само се елегантно склоним. То се зове дибломатија и то је политика коју и Србско Отечество следи у задње време, и отада нам све иде на боље.

Бај д веј, не пијем лош алкохол никад, то си нешто пројектово.

- - - - - - - - - -

Највише обожавам кад чекам у реду у пошти или банци, а нека стока оће да се прогура преко реда. Тада само следи културно напушавање. Ало госпођо, па где сте кренули? Какав је то начин? Па јер смо ми будале што чекамо овде? Срам вас било.

- - - - - - - - - -

Највише обожавам кад чекам у реду у пошти или банци, а нека стока оће да се прогура преко реда. Тада само следи културно напушавање. Ало госпођо, па где сте кренули? Какав је то начин? Па јер смо ми будале што чекамо овде? Срам вас било.

А тачно све чекам каће неко покушати да се прогура преко реда, то ми је душевна храна да се свађам са таквим људима.

Понекад буде и ситуација да нико то не покуша и онда се разочарам.

:hahaha: ubi ga na brzaka.

Pazi ovo ... najbolje se živelo za vreme nepomenika

http://forum.krstarica.com/showthre...vreme-Tita?p=29694409&viewfull=1#post29694409

Nisi ziveo u ovoj zemlji, nisi osetio cari slobode i ljubavi, nisi imao srecno detinjstvo, nisi isao na more sa skolom ili sa Izvidjacima ili sa Ferijalnim drustvom, nisi ni bio student Beogradskog Univerziteta, nisi sa njima isao po svetu, na Ekskurzije ili zamene Studenata, nisi imao prilike da budes voljen ili da volis....
Nisi bio clan fudbalskoga kluba Partizan, nisi imao mogucnosti da uzivas u cari fudbala, kosarke, vaterpola, odbojke ili atletike a sve to , uz male pare se je cinilo i TEBI JE TAKO KRIVOOOOOOO
I lijepo se vidi kod tebe, koliko patis za nasim lepim vremenima.

sad tek provalih da je kafana zakljucana zbog pikole i srbe srbica :)
nema razloga da drugi ispastaju zbog dvoje koji ne mogu da se uzdrze.
dakle.. ako njiih dvoje nastave dobijaju direktan ban na prvi post kojim nastavljaju sukob.

kafana se otvara :)

p.s.
hvala svima koji ste mi u reputacijama skrenuli paznju da je kafana zatvorena :)

dakle.. ako njiih dvoje nastave dobijaju direktan ban na prvi post kojim nastavljaju sukob.

p.s.
hvala svima koji ste mi u reputacijama skrenuli paznju da je kafana zatvorena :)

Ja bih banovala dežurnog moderatora što ti nije otvorio vrata, a ti kako hoćeš.

p.s.

Kako si pis'o u 01:02 ako si tek u 01:11 provalio da je zaključana? :zelenko2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back