- Poruka
- 23.453
srpo brate el se secas svih tvojih klonova i kako sam ih provaljivala u sekundi?
merkabino, paklena pomorandza, zika keramika, rabadzija regioni, evropenda...bodseti me ako sam nekog preskocila...
Da, odličan je јebo ga pevac.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srpo brate el se secas svih tvojih klonova i kako sam ih provaljivala u sekundi?
merkabino, paklena pomorandza, zika keramika, rabadzija regioni, evropenda...bodseti me ako sam nekog preskocila...
Srbo, brate, ona je udata žena...![]()
Nema ništa u Frankfurtu, to je samo tranzitna tačka (Fraport aerodrom).
ti si fatalna za njega...![]()
on mi je ubedljivo najogavniji novinar, A ne volim tu felu...
Опа, нисам знао за то. Мада некако за њу имам осећај да није атрактивна физички, али нема везе, начитана је, барем ћемо имати о чему да причамо.
Nema ništa u Frankfurtu, to je samo tranzitna tačka (Fraport aerodrom).
Имам девојку у Франкфурту, ја сам јој бијо први дечко, воли ме и гледа у мене ко у Бога. Ал ићи ћемо по целој Њемачкој, имају у Берлину чувене рејв журке тако да ћу тамо да идем да се веселим, играм коло и вичем живео Србски Вожд.
Имам девојку у Франкфурту, ја сам јој бијо први дечко, воли ме и гледа у мене ко у Бога. Ал ићи ћемо по целој Њемачкој, имају у Берлину чувене рејв журке тако да ћу тамо да идем да се веселим, играм коло и вичем живео Србски Вожд.
Rajka je gospođa na mestu, ume po nekad da se istrči, ali je draga i često razumna. Gospođa, a ne ko naša Rorka.![]()
sadsi naebo ki žutatj
dobroveče strendžeri tu najt i domatji![]()
![]()
sadsi naebo ki žutatj
dobroveče strendžeri tu najt i domatji![]()
![]()
A jesi ti iz HH?e da, najbolji nocni zivot ti je u berlinu i hamburgu...
objasni ti njemu kakva sam ja gospodza, ti si me bar videla...![]()
А и та Зорана ионако и није нека риба, ако ћемо реално. Сва је некако извештачена и зрачи неким сељаклуком. Чуди ме што је Вожд уобште досад држо под својим скутима. Вероватно је у питању бијо само секс и ништа више од тога.
Od Rajke il' Rorke? Cenim da me obe volu, ali na različite načine.
A jesi ti iz HH?![]()
Zmaju, jesi li ti Delija?
Нисам стварно, ко зна од кога је та будала примила поруке и шта је умислила. Тај Параћинац је стварно бијо жешће погубљен, нама причо како је код куће велики је.бач и како се разбија од секса, ја га звао да изађемо са неким кучкама, он се само представијо и три сата реч није проговоријо. Не верујем да је имо рибу и до данашњег дана, мада ко зна шта је са њим и де је сад.
Једанпут је заборавијо телефон у торби, паково се да иде кући за викенд и спаково телефон у торбу. Па се унервозијо, узвртео се, претражи лик цео стан, подизао кревете, пео се на ормаре, сваку тачку прегледао.Овај се наркоман из Републике Србске ублашијо да ће њега да обтужи за крађу па му помаго док траже телефон.
На крају диго руке од пута, кренуо да се распакује, и пронашо телефон у торби међу стварима. Комендија од човека једном речју, ал то су три речи.
što jes-jes! taj dualizam će ti doći glave
ali imaš čvrst...oslonac u obema curama
šta je ovo, nestade pisanie na prethodnim stranicama...radio mitraljez?
što jes-jes! taj dualizam će ti doći glave![]()
Sa Rajkom bih rado popio čašu dobrog vina i popričao, ali se plašim kak'a je Rorka, da bi mi svašta uradila i to pre vina. Mislim da je i ona toga svesna pa zato izbegava naš susret. Stras' je to.
Sa Rajkom bih rado popio čašu dobrog vina i popričao, ali se plašim kak'a je Rorka, da bi mi svašta uradila i to pre vina. Mislim da je i ona toga svesna pa zato izbegava naš susret. Stras' je to.
objasni ti njemu kakva sam ja gospodza, ti si me bar videla...![]()
Čuvajte se dualizma...SaWi već došao glave...![]()
au bre, pa jesam li te zvala sad kad sam bila u kragujevcu, sto nisi dosao? jos sam ti ponudila da spavas kod mene...![]()
Ti postade ko Srba?