SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Опа, нисам знао за то. Мада некако за њу имам осећај да није атрактивна физички, али нема везе, начитана је, барем ћемо имати о чему да причамо.

Rajka je gospođa na mestu, ume po nekad da se istrči, ali je draga i često razumna. Gospođa, a ne ko naša Rorka. z:D

Nema ništa u Frankfurtu, to je samo tranzitna tačka (Fraport aerodrom).

Имам девојку у Франкфурту, ја сам јој бијо први дечко, воли ме и гледа у мене ко у Бога. Ал ићи ћемо по целој Њемачкој, имају у Берлину чувене рејв журке тако да ћу тамо да идем да се веселим, играм коло и вичем живео Србски Вожд.

Имам девојку у Франкфурту, ја сам јој бијо први дечко, воли ме и гледа у мене ко у Бога. Ал ићи ћемо по целој Њемачкој, имају у Берлину чувене рејв журке тако да ћу тамо да идем да се веселим, играм коло и вичем живео Србски Вожд.

Srpo, pazi da ne budeš prvi nekoj Turkinji, one kad osete Srbsku moć neće da puštaju, po celom svetu će da te prati i juri.

e da, najbolji nocni zivot ti je u berlinu i hamburgu...

Само би замолијо поједине да не вређају Вучићевића, најбоље Србско и Светосавско перо. Па де ће вам душа? Су чим ћете изаћ пред Милоша, и остале Србске витезове?

Него бард нашег новинарства Вучићевић је данас жестоко нагазијо Зорану Михајловић, чак је и најавијо обрачун са њом и још неким мангупима у собственим редовима, и реко је како то можда не изгледа тако, али да ће се у наредних пар месеци водити битка која ће одредити судбину Срба, Србије и Србства.

Тако је говоријо Вучићевић. Надам се да ће његове колумне за сто година бити у школским лектирама.

А и та Зорана ионако и није нека риба, ако ћемо реално. Сва је некако извештачена и зрачи неким сељаклуком. Чуди ме што је Вожд уобште досад држо под својим скутима. Вероватно је у питању бијо само секс и ништа више од тога.

objasni ti njemu kakva sam ja gospodza, ti si me bar videla... :kafa:

Objasni mi ti, ne bojim se da te vidim kao što se ti mene bojiš.

- - - - - - - - - -

А и та Зорана ионако и није нека риба, ако ћемо реално. Сва је некако извештачена и зрачи неким сељаклуком. Чуди ме што је Вожд уобште досад држо под својим скутима. Вероватно је у питању бијо само секс и ништа више од тога.

Misliš na onu ostarelu pevačicu ukradenih hitova?

Zmaju, jesi li ti Delija?

нисам моја је фамилија генерацијски гробарска осим бураза ми рођеног који је црвена овца фамилије и навија за Звезду... него ето волим мало тих гусала и подсећања турака на прошлос'...

Нисам стварно, ко зна од кога је та будала примила поруке и шта је умислила. Тај Параћинац је стварно бијо жешће погубљен, нама причо како је код куће велики је.бач и како се разбија од секса, ја га звао да изађемо са неким кучкама, он се само представијо и три сата реч није проговоријо. Не верујем да је имо рибу и до данашњег дана, мада ко зна шта је са њим и де је сад.

Једанпут је заборавијо телефон у торби, паково се да иде кући за викенд и спаково телефон у торбу. Па се унервозијо, узвртео се, претражи лик цео стан, подизао кревете, пео се на ормаре, сваку тачку прегледао. :p Овај се наркоман из Републике Србске ублашијо да ће њега да обтужи за крађу па му помаго док траже телефон. :D

На крају диго руке од пута, кренуо да се распакује, и пронашо телефон у торби међу стварима. Комендија од човека једном речју, ал то су три речи.

што каже један лик... џабе причати, ја сам свима причао да мој цимер психопата сви су мислили да серем док није утепао лика стакленом флашом...

što jes-jes! taj dualizam će ti doći glave :)

ali imaš čvrst...oslonac u obema curama :)

šta je ovo, nestade pisanie na prethodnim stranicama...radio mitraljez?

Sa Rajkom bih rado popio čašu dobrog vina i popričao, ali se plašim kak'a je Rorka, da bi mi svašta uradila i to pre vina. Mislim da je i ona toga svesna pa zato izbegava naš susret. Stras' je to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back