SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
еее... фор д рекорд, консензус је да се Београдом сматра све што има нешто иза себе... асфалт више није обавезан. Тако да с обзиром на постојање Ледина, Бежанија је дгра тебра...

једна за срећан одлазак с посла и поподневни одмор...

Za koze i kokoske ne znam, ali sam videla konje kako pasu na pocetku T. bunara, kod skretanja za Bezaniju. Doduse, taj deo se i ne moze bas nazvati civilizacijom.

Baš taj deo, tu su da konja, tj. kobila i ždrebe. Itekak oje civilizacija, a uskoro će i to da se ukloni, kad tu izađe krak sa novog mosta i spoji se sa železničkom stanicom na tom mestu. Inače su te životinje ostaci onih nekoliko romulijanskih koliba koje se uskoro ruše.

- - - - - - - - - -

a koliko ih imas? ja samo dve...

kad kazes da si beogradjanin u petoj -sestoj-generaciji onda to valjda znaci da su obe strane iz beograda...ne vazi se ako ti je jedna baba dosla iz dalmacije, gde je imala torove...z:hm:

A tvoje babe nisu imale braću i sestre? Jesi li sigurna da su imale decu? z:cry:

- - - - - - - - - -

Та Бежанија је негде чак иза Новог Београда, значи још мање Београд и од самог НБ.

Немојмо се шалити на рачун српске престонице.

Bežanija je deo Novog Beograda, jedan od najlepših delova Beograda.

Baš taj deo, tu su da konja, tj. kobila i ždrebe. Itekak oje civilizacija, a uskoro će i to da se ukloni, kad tu izađe krak sa novog mosta i spoji se sa železničkom stanicom na tom mestu. Inače su te životinje ostaci onih nekoliko romulijanskih koliba koje se uskoro ruše.

Cudi me da taj deo jos uvek stoji kao crna rupa, izmedju Novog Beograda i Bezanijske kose...bruka. Trebalo je to odavno ocistiti.
A taj krak ide sporo, stao je iza buvljaka i ne mrda.

- - - - - - - - - -

A tvoje babe nisu imale braću i sestre? Jesi li sigurna da su imale decu? z:cry:

- - - - - - - - - -

Bežanija je deo Novog Beograda, jedan od najlepših delova Beograda.

pa kako to, tvoje babe iz beograda, a njihovi braca i sestre sa sela, pa jos imaju torove? to neka braca i sestre po babine linije? z:mrgreen:

Не, добро, то се подразумева, али Нови Београд...

У очима моје мајке, рецимо, најгора каторга чије име се помињало само шапатом као пример далеког и суровог изгнанства међу црнце је "блок 45". Или имаш рецимо пример моје сестричине, која је нехотице, забленута у телефон трамвајем прешла мост, нашла се негде ваљда на блр Јурија Гарарина, престрављено сишла и питала неку жену "која линија иде за Београд?"

Тамо живе псоглави, драга колегинице. Није се шалити.

pa kako to, tvoje babe iz beograda, a njihovi braca i sestre sa sela, pa jos imaju torove? to neka braca i sestre po babine linije? z:mrgreen:

Jesi li ti iz Nemačke, hajde odgovori na to?

- - - - - - - - - -

Немој ме смијешит. Чак ни Чубура или Палилула нису Београд, strictly speaking.

Mal' si se zaebo u korcima. Bežanija je deo Novog Beograda, a njegovo samo ime govori šta je.

Не, добро, то се подразумева, али Нови Београд...

У очима моје мајке, рецимо, најгора каторга чије име се помињало само шапатом као пример далеког и суровог изгнанства међу црнце је "блок 45". Или имаш рецимо пример моје сестричине, која је нехотице, забленута у телефон трамвајем прешла мост, нашла се негде ваљда на блр Јурија Гарарина, престрављено сишла и питала неку жену "која линија иде за Београд?"

Тамо живе псоглави, драга колегинице. Није се шалити.

Ima istine u tome, ali biće da je ipak to, ne prevelik um u vašoj familij, kad nije primetila od mosta do J. Gagarina gde je. Siroti mali Gorci iz centra numeju da se snađu u velikim bulevarima. Suza mi krenula od žalosti.

- - - - - - - - - -

Таман колико је Њујорк исто што и Јорк.

Буди опрезан ако залуташ у те крајеве. Можда не гризу, али изгледају као да гризу.

Ne znam za te Njorkove, ali Novi Beograd je centar Srbije u svakom pogledu.

Таман колико је Њујорк исто што и Јорк.

Буди опрезан ако залуташ у те крајеве. Можда не гризу, али изгледају као да гризу.

Jedini ovde koji izgleda kao da grize si ti. Na istoku Srbije zive "zivotinje", na Novom Beogradu "psoglavi",
pa pitaj se malo na sta ti licis sa takvim komentarima.

Ima istine u tome, ali biće da je ipak to, ne prevelik um u vašoj familij, kad nije primetila od mosta do J. Gagarina gde je. Siroti mali Gorci iz centra numeju da se snađu u velikim bulevarima. Suza mi krenula od žalosti.

Хаха, па ти си... тамо? Од оних? Сад ми је јасније :D

Смем ли да претпоставим да ти се ћале звао Неђо? Пензионисани заставник ЈНА?

Хаха, па ти си... тамо? Од оних? Сад ми је јасније :D

Смем ли да претпоставим да ти се ћале звао Неђо? Пензионисани заставник ЈНА?

У кругу двојке живи највећи олош на Балкану. Сишли сте са планина, побили и протерали нормалне људе и донели своје обичаје и "културу". Није ни чудо да ти се рођака изгуби на пар км од куће, очекивано је од такијех капацитета.

’бро вече. :)

Ко зна да ли се може назвати образованом једна варошка дама пре него једна стидљива чобаница у планини! Ту се никад неће доћи до сагласности, док год се не вратимо на народни појам образованости, и не кажемо: образован је онај ко има образа. А ко нема образа, није образован, па ма где живео, ма какав положај заузимао и ма колику гомилу знања у глави носио...

Владета Јеротић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back