SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti stvarno mislis da neko ovde veruje u to?
ajde, nismo deca...

замало Кул Хенд Лук госпојо... што би рекао онај пандур ''вот ви гат хир из а фејлур ту ко-мју-ни-кејт''

мени полако почиње и смарати да се понављам, тако да верујте у шта желите... но ме интереса, нада... Али нисам :mrgreen:

замало Кул Хенд Лук госпојо... што би рекао онај пандур ''вот ви гат хир из а фејлур ту ко-мју-ни-кејт''

мени полако почиње и смарати да се понављам, тако да верујте у шта желите... но ме интереса, нада... Али нисам :mrgreen:
Jesi jesi, samo još ne znaš... svi smo mi nečiji klonovi :)

nadam se da ti je jasno da ispadas smesan u ocima onih koji imaju pristup aj pi adresama...z:mrgreen:

Jesi jesi, samo još ne znaš... svi smo mi nečiji klonovi
Ko je on, ja nisam provalio još... poznat mi je odnekud...
ada neciji klon jeste...glupo mi je samo sto se folira i nicim izazvan istice da mu je ovo prvi put da je na krstarici...

одговарао сам на питање... и нечију убеђеност да сам неко кога познају. Што није исто као видео крстарицу нисам... међу првим порукама сам и рекао ...имао сам овде нeки 3maj налог 2008-9 године, ал нит сам нешто претерано писао нит сам се задржао...

Ostaviter coveka na miru, ko je da je, fin je.

фин јашта... као да сам Мати Хакинен родом из Финске и још приде поштен као да радим у пошти... наравно, тај сам z:mrgreen:

Ovde bi stvarno prijala neka promena, uvek iste prozivke, isti ''humor''...

Ups, dobar dan. Svarozicu, tebi posebno dobar dancic :)

Pa prijala bi kad bi se Derer opametio.

одговарао сам на питање... и нечију убеђеност да сам неко кога познају. Што није исто као видео крстарицу нисам... међу првим порукама сам и рекао ...имао сам овде нeки 3maj налог 2008-9 године, ал нит сам нешто претерано писао нит сам се задржао...

фин јашта... као да сам Мати Хакинен родом из Финске и још приде поштен као да радим у пошти... наравно, тај сам z:mrgreen:

Da, ja sam procitala ovo prvo sto si napisao onomad, i uopste mi nije vazno da li si lili nisi neciji klon da te "proganjam", vec da fino i prijateljski pises....a ovim zadnjim, ne stvaraj sumnju u to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back