SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Колега Дерер је легенда и херој нашег времена, молим да га се не напада.

Има овде људи сумњивог морала, срамних навика и саблажњивог друштва који увек пре заслужују оштру реч.

ostace vecita misterija
ali imam visak slajmare I pljuvacke trenutno u ustima

kakva crna misterija, daleko si ti od toga
ne sumnjam da ces izbaciti tu slajmaru, samo napred, iz tebe samo slajm i moze da ispadne :ok:

- - - - - - - - - -

Колега Дерер је легенда и херој нашег времена, молим да га се не напада.

Има овде људи сумњивог морала, срамних навика и саблажњивог друштва који увек пре заслужују оштру реч.
:lol:

:lol:

57916-full.jpg

di to, u beogradu? ne rece li da si beogradzanin u sestoj generaciji?

Jedna moja baba... sti glupa? :fdlan:

- - - - - - - - - -

Nisam, pocinjem sutra. z:cry:

- - - - - - - - - -

Beograd je sirok pojam :)

Ne zna Rorka da na Bežaniji još šetaju koze i konji, a prasića i kokošaka kolko voliš. Zaboravila je kako izgledaj ute gradske domaće živinke, svikla se na bele medvede i sličnu nejač tamo na severu.

- - - - - - - - - -

Segedin je metropola! A ima i "Karavan" sira.

- - - - - - - - - -

Ne zna Rorka da na Bežaniji još šetaju koze i konji, a prasića i kokošaka kolko voliš. Zaboravila je kako izgledaj ute gradske domaće živinke, svikla se na bele medvede i sličnu nejač tamo na severu.

Za koze i kokoske ne znam, ali sam videla konje kako pasu na pocetku T. bunara, kod skretanja za Bezaniju. Doduse, taj deo se i ne moze bas nazvati civilizacijom.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Segedin je metropola! A ima i "Karavan" sira.

a koliko ih imas? ja samo dve...

kad kazes da si beogradjanin u petoj -sestoj-generaciji onda to valjda znaci da su obe strane iz beograda...ne vazi se ako ti je jedna baba dosla iz dalmacije, gde je imala torove...z:hm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back