SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar je to malo...Ali, bez hvalisanja...Kada sam bio sa onom koja mi je mnogo, mnogo, mnogo značila, mogao sam 4x svako veče...:zstidljivko:

- - - - - - - - - -

Nisam bre, glup...Ta kuhinja je raširena i među vojvođanskim srbima, pa ih to ne čini nemcima...Znam za tvoju nacionalnu osetljivost, našta imaš potpuno pravo i ja ga poštujem, ne samo tvoj, već i svačiji. Isto tako očekujem da se poštuje i moj nacionalni osećaj.

šalim se ja..nebitan je broj..više vredi zajedničko izgaranje i znojenje koje traje dok je strasti :)

Nisam bre, glup...Ta kuhinja je raširena i među vojvođanskim srbima, pa ih to ne čini nemcima...Znam za tvoju nacionalnu osetljivost, našta imaš potpuno pravo i ja ga poštujem, ne samo tvoj, već i svačiji. Isto tako očekujem da se poštuje i moj nacionalni osećaj.

ствар је у томе да је ја нисам покупио у Војводини, него у Аустрији. о томе се ради. Тол ме је то питала.

šalim se ja..nebitan je broj..više vredi zajedničko izgaranje i znojenje koje traje dok je strasti :)

Nikada nisam toliko uživao u znojenju kao tih tri godine..:zstidljivko:

- - - - - - - - - -

ствар је у томе да је ја нисам покупио у Војводини, него у Аустрији. о томе се ради. Тол ме је то питала.

Dobro, ne roguši se...Izdajem ti sertifikat da si Nemac...Zadovoljan? :konfete:

ja volim i kinesku i talijansku kuhinju a to me ne čini manje nacijom koju nasledih rodjenjem i od predaka

mada sam ja multinacionalna..ne patim od patriotizma ( a to nimalo ne znači da nisam savesna i odgovorna i bolji čovek od mnogih ostrašćenih i zaludjenih-sakatih ubedjenja)

ja volim i kinesku i talijansku kuhinju a to me ne čini manje nacijom koju nasledih rodjenjem i od predala

mada sam ja multinacionalna..ne patim od patriotizma ( a to nimalo ne znači da nisam savesna i odgovorna i bolji čovek od mnogih ostrašćenih i zaludjenih-sakatih ubedjenja)

To Tolče-lepotice...Isti smo...multinacionalni i od svih pokupili ono najbolje...z:)

- - - - - - - - - -

немаш ти мени шта да издајеш. ја сам га добио кад сам се родио z:lol:

ma, da ti ja izdam nemački...sigurno ga nemaš...:konfete:

ja volim i kinesku i talijansku kuhinju a to me ne čini manje nacijom koju nasledih rodjenjem i od predaka

Тол, нација је политичка и правна категорија, а не етничка (мада се то код нас погрешно капира). мултинационалан може да значи само да имаш неколико држављанстава.

ај се кладимо да немаш појма о чему причам :lol:

SW, odgovori na pitanje...z:)

- - - - - - - - - -

да, али нисте мултинационални.

jesmo...ja imam 2 pasoša, a izvadiću i treći...z;)

- - - - - - - - - -

Да, важно је бити Глобан.

Зато је Америка успела.

o, prijatelj moj je došao...

i šta sa time? da li si ti bolji čovek od mene jer stalno podvlačiš i potenciraš na poreklu ( distanci)?

meni to nije potrebno, to je definisamo i zapisano gde treba..i dovoljno. je..
nemam potrebu da popišavam teritorije gde god se našla, dovoljno je da osetim da tu pripadam..ma gde to bilo i gde me strast veže za podneblje

da li nekoliko pasoša mogu da definišu ličnost? kao posebnom klasom, vrednijom?...meni se čini da to ne pije vodu..to je samo naša ljubav prema raznim mestima

moram da idem..radni je dan...nekilevizapad je ipak uplivao na radne obaveze i odgovornosti i neograničenog trajanja-bez adekvatnih nadoknada, mnogo ranije no što se misli

laku noć :)

Poslednja izmena:
i šta sa time? da li si ti bolji čovek od mene jer stalno podvlačiš i potenciraš na poreklu ( distanci)?

meni to nije potrebno, to je definisamo i zapisano gde treba..i dovoljno. je..
nemam potrebu da popišavam teritorije gde god se našla, dovoljno je da osetim da tu pripadam..ma gde to bilo i gde me strast veže za podneblje

da li nekoliko pasoša mogu da definišu ličnost? kao posebnom klasom, vrednijom?...meni se čini da to ne pije vodu..to je samo naša ljubav prema raznim mestima

moram da idem..radni je dan...nekilevizapad je ipak uplivao na radne obaveze i odgovornosti i ograničenog rajanja-bez adekvatnih nadoknada, mnogo ranije no što se misli

laku noć :)

apsiolutno, Tolka...ja sam to što sam, imao jedan ili pet pasoša...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back