lab_man
Iskusan
- Poruka
- 5.590
ionako sam hiperaktivna, od kofeina mi je samo lose...
postoje mnogo efikasnija sredstva za dizanje od kofeina, ali nije za svakog...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ionako sam hiperaktivna, od kofeina mi je samo lose...
skeniraću i postaviću u kafani. Ako nakon toga forumaši postanu vitkiji i zdraviji, opravdao sam svoj boravak ovde.
postoje mnogo efikasnija sredstva za dizanje od kofeina, ali nije za svakog...

Ne, moraš apsolutno uzeti 1 espreso posle doručka.
Pesnik kaže: "Razlika između onih koji ne piju espreso, i onih koji piju espreso, je kao razlika između mrtvih i živih."
pazi, da bi od seksa smrsao isti mora da bude veoma intenzivan i da ne traje krace od traje sat vremena...od five minutes sex se ne mrsavi...
- - - - - - - - - -
o kakvom dizanju govorimo?![]()
шта се чудиш?

ma, ni maratonski seks ne troši nešto mnogo kalorija...ali diže nivo adrenalina i serotonina, pa se čovek nakon toga oseća super.
Ne mislim na seksualno dizanje, već kao analeptik, "stimulator centralnog nervnog sistema".
od sporta praktikujem samo setnju sa psima...jao labe, pa sta ti mislis, sta mene odrzava u formi?od sporta praktikujem samo setnju sa psima...

ma, ništa...više ništa ne može da me iznenadi...![]()
pa, valjda, kad-kad izlaziš iz kreveta, bar na posao?![]()
zato valjda i nabacim par kile za vreme posta...шта је то код мене тако изненађујуће? рођен сам у Бечу.

ma, ni maratonski seks ne troši nešto mnogo kalorija...ali diže nivo adrenalina i serotonina, pa se čovek nakon toga oseća super.
Ne mislim na seksualno dizanje, već kao analeptik, "stimulator centralnog nervnog sistema".
) vezano za uspostavljanje bliskosti. Kažu da je važno da muškarci ne spavaju posle sexa iako mi se zbog serotonina jako spava jer tako ženama uskraćuju lučenje oxitocina. Je l' ima istine u tome?hovu da ti kazem da osim seksa ne praktikujem nikakav sport...zato valjda i nabacim par kile za vreme posta...
pa, misliš da zbog apstinencije nabaciš koje kilo...Isključeno...Budi mirna sledeći put kada budeš postila: da ne bude em nema jela, em nema hopa-cupa, a ima kilograma...
štoooo?sada si ga baš uvredila...![]()
pa ja imam madjarona u familii...iiih toj su diiifni muškitji .)her...Šika?не, ја сам прави Шваба![]()

to te ne čini Nemcem...![]()
her...Šika?![]()
зато се Нобади и ја лепо слажемо.Labe, pominju i oxitocin (valjda sam tačno zapamtila) vezano za uspostavljanje bliskosti. Kažu da je važno da muškarci ne spavaju posle sexa iako mi se zbog serotonina jako spava jer tako ženama uskraćuju lučenje oxitocina. Je l' ima istine u tome?
свеједно, од њих сам покупио много тога.

Jok, more...pravi i tipični Srbenda, koji jede pečenje sa sosom od borovnicama i još po nekim upgrade-ovima, ali Srbenda...![]()
наравно да сам Србин, зар се у то може сумњати?! и уз печење не једем сос од боровница, него сос од ренаи волим домаћу кухињу, али волим и швапску. посебно кисела теста.

Jeste, oksitocin je hormon sreće, ali nikako još nisu nasli uslovljenost oksitocina i serotonina (koji je smanjen kod depresivnih poremećaja), Oksitocin ima cirkadijalni režim lučenja (zavisno o doba dana + nakon seksualnog vrhunca)...Samo, kod muškaraca je lučenje oksitocina manje nakon ejakulacije, nego kod žena nakon orgazma.

Znači, zakljukak je - ne spavajte ako želite da zadržite voljenu ženu![]()

Znači, zakljukak je - ne spavajte ako želite da zadržite voljenu ženu![]()

e, onda nisi Nemac, no Srbin...![]()
pih..kad mogu samo 2x![]()

Лабе, очигледно ниси пратио ток разговора. Тол је моју склоност ка слатком сиру повезала са пречанском (мађарском) кухињом, а ја сам јој објаснио да није мађарског, него швапског порекла. капиаш? ниси ваљда помислио да имам неку кризу националног идентитета.