SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
skeniraću i postaviću u kafani. Ako nakon toga forumaši postanu vitkiji i zdraviji, opravdao sam svoj boravak ovde.

pazi, da bi od seksa smrsao isti mora da bude veoma intenzivan i da ne traje krace od sat vremena...od five minutes sex se ne mrsavi...

- - - - - - - - - -

postoje mnogo efikasnija sredstva za dizanje od kofeina, ali nije za svakog...

o kakvom dizanju govorimo? :zstidljivko:

pazi, da bi od seksa smrsao isti mora da bude veoma intenzivan i da ne traje krace od traje sat vremena...od five minutes sex se ne mrsavi...

- - - - - - - - - -

o kakvom dizanju govorimo? :zstidljivko:

ma, ni maratonski seks ne troši nešto mnogo kalorija...ali diže nivo adrenalina i serotonina, pa se čovek nakon toga oseća super.
Ne mislim na seksualno dizanje, već kao analeptik, "stimulator centralnog nervnog sistema".

ma, ni maratonski seks ne troši nešto mnogo kalorija...ali diže nivo adrenalina i serotonina, pa se čovek nakon toga oseća super.
Ne mislim na seksualno dizanje, već kao analeptik, "stimulator centralnog nervnog sistema".

Labe, pominju i oxitocin (valjda sam tačno zapamtila :lol: ) vezano za uspostavljanje bliskosti. Kažu da je važno da muškarci ne spavaju posle sexa iako mi se zbog serotonina jako spava jer tako ženama uskraćuju lučenje oxitocina. Je l' ima istine u tome?

Labe, pominju i oxitocin (valjda sam tačno zapamtila :lol: ) vezano za uspostavljanje bliskosti. Kažu da je važno da muškarci ne spavaju posle sexa iako mi se zbog serotonina jako spava jer tako ženama uskraćuju lučenje oxitocina. Je l' ima istine u tome?

Jeste, oksitocin je hormon sreće, ali nikako još nisu nasli uslovljenost oksitocina i serotonina (koji je smanjen kod depresivnih poremećaja), Oksitocin ima cirkadijalni režim lučenja (zavisno o doba dana + nakon seksualnog vrhunca)...Samo, kod muškaraca je lučenje oksitocina manje nakon ejakulacije, nego kod žena nakon orgazma.

- - - - - - - - - -

свеједно, од њих сам покупио много тога.

Jok, more...pravi i tipični Srbenda, koji jede pečenje sa sosom od borovnicama i još po nekim upgrade-ovima, ali Srbenda...:konfete:

Jok, more...pravi i tipični Srbenda, koji jede pečenje sa sosom od borovnicama i još po nekim upgrade-ovima, ali Srbenda...:konfete:

наравно да сам Србин, зар се у то може сумњати?! и уз печење не једем сос од боровница, него сос од рена :D и волим домаћу кухињу, али волим и швапску. посебно кисела теста.

Jeste, oksitocin je hormon sreće, ali nikako još nisu nasli uslovljenost oksitocina i serotonina (koji je smanjen kod depresivnih poremećaja), Oksitocin ima cirkadijalni režim lučenja (zavisno o doba dana + nakon seksualnog vrhunca)...Samo, kod muškaraca je lučenje oksitocina manje nakon ejakulacije, nego kod žena nakon orgazma.

Znači, zakljukak je - ne spavajte ako želite da zadržite voljenu ženu :lol:

e, onda nisi Nemac, no Srbin...:deda:

Лабе, очигледно ниси пратио ток разговора. Тол је моју склоност ка слатком сиру повезала са пречанском (мађарском) кухињом, а ја сам јој објаснио да није мађарског, него швапског порекла. капираш? ниси ваљда помислио да имам неку кризу националног идентитета.

pih..kad mogu samo 2x :(

Zar je to malo...Ali, bez hvalisanja...Kada sam bio sa onom koja mi je mnogo, mnogo, mnogo značila, mogao sam 4x svako veče...:zstidljivko:

- - - - - - - - - -

Лабе, очигледно ниси пратио ток разговора. Тол је моју склоност ка слатком сиру повезала са пречанском (мађарском) кухињом, а ја сам јој објаснио да није мађарског, него швапског порекла. капиаш? ниси ваљда помислио да имам неку кризу националног идентитета.

Nisam bre, glup...Ta kuhinja je raširena i među vojvođanskim srbima, pa ih to ne čini nemcima...Znam za tvoju nacionalnu osetljivost, našta imaš potpuno pravo i ja ga poštujem, ne samo tvoj, već i svačiji. Isto tako očekujem da se poštuje i moj nacionalni osećaj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back