SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta vam znaci to sa vise pasosa? z:lol: ja imam samo srpski i ne pada mi na pamet da uzimam nemacki...
ne iz nekih kvazi patriotskih razloga vec jednostavno sto uzimanje drzavljanstva zemlje u kojoj zivim ne znaci i dobijanje ekstra privilegija...sve ostaje isto, jedino sto dobijas pravo na glasanje...

Laku noć.

Sofija otišla bez pozdrava zbog ove dvojice. Fino dete pa ne može da sluša njihove perverzije, obožavanje kiselog testa i pečenja. Ovde bi Adler posustao.

:lol:

Ево им и одговарајуће песме...само без рефрена.

Лаку ноћ и од мене. :)

- - - - - - - - - -

а што ви нисте окачиле слике, него износите димензије ко да смо ми аутомеханичари z:lol:

Апстракција, докторе, апстракција!

Ај' ћао! :lol:

http://nh.craigslist.org/reb/4853768638.html

Видите ову бебицу!

Само морају да јој се поваде ови лустер-вентилатори, не знам која је фора са Вашингтоновим Народом и тим лустер пропелерима.
Pola miliona evra za salaš u selu, i nije nešto zbog čega treba pisati Deda Mrazu.

Razmišljam da odem u Beverli Hils, ali kaže da je cena biznis karte 5000 evra. Kad tu dodam još nekoliko hiljada za hotelijer, onda mi se više ne ide.

http://nh.craigslist.org/reb/4853768638.html

Видите ову бебицу!

Само морају да јој се поваде ови лустер-вентилатори, не знам која је фора са Вашингтоновим Народом и тим лустер пропелерима.

Обрати пажњу на речник хвале - можеш пешке у библиотеку, пешке на кафу, итд.

Некоме ко на Менхетну живи од лифта до лифта и улицу сматра црвеном зоном то сигурно звучи као научна фантастика.

http://nh.craigslist.org/reb/4838584240.html

Ух, погледајте ову! Све има. Нажалост и вентилаторе на лустерима.

- - - - - - - - - -

Обрати пажњу на речник хвале - можеш пешке у библиотеку, пешке на кафу, итд.

Некоме ко на Менхетну живи од лифта до лифта и улицу сматра црвеном зоном то сигурно звучи као научна фантастика.

Апсолутно.

У томе је сва лепота Њу Ингланда.

Живиш у врхунској цивилизацији, на сат времена од Бостона или 3 сата од Менхетна, а истовремено имаш компактност и једноставност мањих места.

Мирно, породично, а од тебе зависи да ли ћеш некретнину третирати као Вилу Рустику или топли дом. Имаш избор.

http://nh.craigslist.org/reb/4838584240.html

Ух, погледајте ову! Све има. Нажалост и вентилаторе на лустерима.

- - - - - - - - - -

Апсолутно.

У томе је сва лепота Њу Ингланда.

Живиш у врхунској цивилизацији, на сат времена од Бостона или 3 сата од Менхетна, а истовремено имаш компактност и једноставност мањих места.

Мирно, породично, а од тебе зависи да ли ћеш некретнину третирати као Вилу Рустику или топли дом. Имаш избор.

obozavam ovakve parkete...

Pola miliona evra za salaš u selu, i nije nešto zbog čega treba pisati Deda Mrazu.

Razmišljam da odem u Beverli Hils, ali kaže da je cena biznis karte 5000 evra. Kad tu dodam još nekoliko hiljada za hotelijer, onda mi se više ne ide.

Ја волим Њу Ингланд рустичне приче јер сам дете са села.

Зато и интенизивно посматрам Вермонт, Мејн, Њу Хемпшир и Роуд Ајленд, а не LA metropolitan area.

Automehaničari kače slike. Ti ne čitaš stripove nego knjige, a mi smo mudro propratile šta volite da jedete. To definiše i vaš odnos prema ženama. Zato nema slika.

па видиш, ми смо били врло конкретни и објаснили вам шта очекујемо да нам спремате z:lol: а ви сте могле неку слику па бисмо онда знали због чега бисмо с вама макар и гладни z;)

Имају и чувено лепу јесен, све се црвени. Ваљда је фора у америчком дрвећу.

New England falls and lobster.

All that seafood.

What more can you ask for?

- - - - - - - - - -

obozavam ovakve parkete...

Да, пуно дрво, после година упорабе само га исхоблујеш и као нов је.

Милина.

Био сам на балету у Народном позоришту (шта све човек мора да трпи због издајника :lol:). Давала се "Бајадера". :)

Нисам нешто импресиониран, једино овај даса што игра главну улогу објаснио.

Признајем да је балетски покрет јако леп. Стварно сам уживао гледајући како то изгледа кад је сваки покрет тела осмишљен.

Не могу више стварно да гледам људе којима сваки екстремитет води сопствену политику.

Савршенство покрета. :ok: То треба да је важна тема.

То је права физичка култура и потпуни склад душе и тела.

Балет није геј. Имао сам погрешан утисак.

па видиш, ми смо били врло конкретни и објаснили вам шта очекујемо да нам спремате z:lol: а ви сте могле неку слику па бисмо онда знали због чега бисмо с вама макар и гладни z;)

:cmok2:

Nije strašno. Kiselo testo i pečenje imam u kući. Može to da se podnese dugoročno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back