lab_man
Iskusan
- Poruka
- 5.590
прозиваш ме у кафани због тога што нећу да ти одговорим на пп. хит![]()
prozivam te?

ne počinji i ti, molim te...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
прозиваш ме у кафани због тога што нећу да ти одговорим на пп. хит![]()

ja imam samo srpski i ne pada mi na pamet da uzimam nemacki...prozivam te?
ne počinji i ti, molim te...
....nemoj da sam dzabe kacila onaj link...
laku nocneko se sexa a neko sutra radi
![]()
Laku noć.
Sofija otišla bez pozdrava zbog ove dvojice. Fino dete pa ne može da sluša njihove perverzije, obožavanje kiselog testa i pečenja. Ovde bi Adler posustao.

Laku noć.
Sofija otišla bez pozdrava zbog ove dvojice. Fino dete pa ne može da sluša njihove perverzije, obožavanje kiselog testa i pečenja. Ovde bi Adler posustao.

а што ви нисте окачиле слике, него износите димензије ко да смо ми аутомеханичари![]()

Pola miliona evra za salaš u selu, i nije nešto zbog čega treba pisati Deda Mrazu.http://nh.craigslist.org/reb/4853768638.html
Видите ову бебицу!
Само морају да јој се поваде ови лустер-вентилатори, не знам која је фора са Вашингтоновим Народом и тим лустер пропелерима.

http://nh.craigslist.org/reb/4853768638.html
Видите ову бебицу!
Само морају да јој се поваде ови лустер-вентилатори, не знам која је фора са Вашингтоновим Народом и тим лустер пропелерима.
Апстракција, докторе, апстракција!
Ај' ћао!![]()

Обрати пажњу на речник хвале - можеш пешке у библиотеку, пешке на кафу, итд.
Некоме ко на Менхетну живи од лифта до лифта и улицу сматра црвеном зоном то сигурно звучи као научна фантастика.
али погрешне димензије, драга. мушкарце не занима висина и тежине, бећ обим груди, струка и кукова![]()
http://nh.craigslist.org/reb/4838584240.html
Ух, погледајте ову! Све има. Нажалост и вентилаторе на лустерима.
- - - - - - - - - -
Апсолутно.
У томе је сва лепота Њу Ингланда.
Живиш у врхунској цивилизацији, на сат времена од Бостона или 3 сата од Менхетна, а истовремено имаш компактност и једноставност мањих места.
Мирно, породично, а од тебе зависи да ли ћеш некретнину третирати као Вилу Рустику или топли дом. Имаш избор.
Pola miliona evra za salaš u selu, i nije nešto zbog čega treba pisati Deda Mrazu.
Razmišljam da odem u Beverli Hils, ali kaže da je cena biznis karte 5000 evra. Kad tu dodam još nekoliko hiljada za hotelijer, onda mi se više ne ide.
а што ви нисте окачиле слике, него износите димензије ко да смо ми аутомеханичари![]()
Automehaničari kače slike. Ti ne čitaš stripove nego knjige, a mi smo mudro propratile šta volite da jedete. To definiše i vaš odnos prema ženama. Zato nema slika.
а ви сте могле неку слику па бисмо онда знали због чега бисмо с вама макар и гладни 
Имају и чувено лепу јесен, све се црвени. Ваљда је фора у америчком дрвећу.
obozavam ovakve parkete...
Da, Reefer je baš patološka ličnost.
Naravno, neke od stvari koje je pričao o svojim dlakavim mudima me uzbuđuju kao ženu,
ali uopšte mi ne uliva poverenje kao džentlmen.

). Давала се "Бајадера". 
То треба да је важна тема.па видиш, ми смо били врло конкретни и објаснили вам шта очекујемо да нам спрематеа ви сте могле неку слику па бисмо онда знали због чега бисмо с вама макар и гладни
![]()

Pa jesi dzabe kad nisi lepo napisala i za koga treba da glasamo. Ovde se resavaju svetski problemi, nemamo mi vremena da razmisljamo o takvim trivijalnostima kao sto su slika broj ovaj ili onaj.Jel ste glasali......nemoj da sam dzabe kacila onaj link...
![]()