Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.896
Od prodaje knjige na pr,sto ih i dalje drzi od potrosackog drustva,znaci novac im nije na prvom mestu nego poslednjemШто се стално снимају и емитују?
Од чега живе?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od prodaje knjige na pr,sto ih i dalje drzi od potrosackog drustva,znaci novac im nije na prvom mestu nego poslednjemШто се стално снимају и емитују?
Од чега живе?
Od novca najmanjeСве је то супер.
Од чега живе?
Nema ima racun pa im legne neka paraОд књига?
Значи има компјутер, интернет, телефон,... долази неко.
Људи су и раније имали децу, док није било аутомобила.Nista nisi dokazao izvrtanjem,ima decu pa mora vise vode da ponese,da je sam mogao bi bez kola
Зашто ти користиш интернет?Kakvu potrebu to imaju deca od 3 godine na netu i telefonu?pa nikakvu,nego ih uvlace u zarazno potrosacko drustvo
Пре 100 година није било интернета.Iz dosade ,jeftinije mi je da komuniciram s ljudima online nego da se vidjamo znaci jos 1 + ka smanjenju troskova
Ne riseПре 100 година није било интернета.
Понашај се нормално.Ne rise
Пушење је зло.Pa napisi nesto normalno smisleno, izvrces ko kad bih te ja ubedjivao da je dobro pusenje jer milijarde puse a ti neces da se trujes
Немој да га бациш. Продај тај и купи бољи, поузданији, не нужно скупљи и луксузнији.ako me nervira auto i majstori na koje ne mogu da racunam bacicu ga
Значи ипак има град и то?odlazak u grad u nabavku isto tako proredjen a moci ce i to da se na jednom mesecno svede