Škrtice ili troškadžije?

Интернет се појавио пре краја 90-тих. У Србији 1995. године за ширу популацију.

Ако може без кола, што иде џипом по воду? Нек носи на рукама.

Ја не купујем преко нета.

Најјаче је када ови што возе беснило на 4 точка или су више на јужној хемисфери него код куће кажу "Нееееее треба ти то, знаш,... Треба да видиш ко је какав и да знате да комуницирате. Срећа је у малим стварима. Читај књиге, иди у цркву,...".

Теби дође човек који је сваки дан био на дрогама и журкама на западу и онда прича о Богу и самоодрицању.

Pa napisi nesto normalno smisleno, izvrces ko kad bih te ja ubedjivao da je dobro pusenje jer milijarde puse a ti neces da se trujes
Пушење је зло.

То ти је исто део потрошачког друштва и нешто што ти нуде. Ја то нисам прихватио.

Добро си ме подсетио:

Дође особа и кука како нема. Јад и беда, провалија, помор, безнађе. Пуши барем једну паклу на дан.

365 х 400 = 146.000,00 дин. на годину дана.

Ја сам против тога да се мења телефон на 6 месеци. Против тога сам да се гардероба баца после 6 месеци ношења. Против тога сам да се бацају уређаји који још раде и могу да служе. Немам најновији телефон, немам најновији телевизор, немам 99% онога што људи данас имају.

Нисам турбопотрошач, али нећу да причам како ме ништа не занима и да могу да живим у пећини и да сам богопокоран.

Ja cu da pricam jer me ne zanima,ako me nervira auto i majstori na koje ne mogu da racunam bacicu ga,tako sam odjebao i brata i tzv prijatelje i svakog ko mi remeti mir i to ce mi biti primarno dok sam ziv,odlazak u grad u nabavku isto tako proredjen a moci ce i to da se na jednom mesecno svede,msm neko se jada neko se hvali istim stvarima

То ти је исто када бивше "рибе", које су путовале, ишле по Дубајиима, Египтима, морима, планинама, биле са "фрајерима", крену да глуме богопокорнице и испошћенице.

Како је то сад све одједном ср@ње, а до јуче је могло и само то и ништа друго?

ako me nervira auto i majstori na koje ne mogu da racunam bacicu ga
Немој да га бациш. Продај тај и купи бољи, поузданији, не нужно скупљи и луксузнији.

odlazak u grad u nabavku isto tako proredjen a moci ce i to da se na jednom mesecno svede
Значи ипак има град и то?

Не може у град без лове.

Back