Škrtice ili troškadžije?

Без лове не можеш са људима. Ја знам да човеку не треба суштински много, али паре су ушле у људе. Могу да живим без масе ствари, која је данас људима неопходна, али то води ка нечему другом.

Ја могу и без мобилног (изађем напоље, оставим га у кући), могу без мрежа, без доставе хране на кућу,... Може и без аута, али је питање шта може и колико.

Ја могу да живим мимо света и живео сам. Имам и свој став и све по реду.

Не може свако да плати ту цену.

Pa onda se isto tako istripuj da krenes s flasom vode pa uberi usput jabuku
I na selu su sa 4 dece upali u centrifugu da im 150 000 nije dovoljno mesecno,najgore sto su bili bez dinara pre 10ak godina pa ko pusteni s lanca trose,ono na fejsu profil pa im drugari serviraju sta su kupili i onda moraju i oni da se takmice i hvale,xaxaxa pa smesno

Смешно је теби и мени, али сада не могу да опстану у разреду, ако немају исто што и други.

Било је тако и раније, али пошто је била већа беда, онда ниси морао да имаш баш све.

"Који ти ауто тата вози", "Где сте ишли на море", "Који телефон имаш", "Где славиш рођендан", "Где си купио патике",...

"Где излазиш", "Који ауто возиш",...

Idi i noga u dupe
Иде мало теже када имаш дете са њом и када имате стан на кредит.

Може нога у дупе док са њом немаш ништа озбиљније. Најлакше је када немате заједничко потомство и имовину. После тога... Црна погибија.

Back