trinny
Zainteresovan član
- Poruka
- 260
Pa zamisli kako bi bilo prepustiti se strasti svaki put kad te "uhvati"? Uh, uh! A moze da te uhvati kad te ocese neki tip u prolazu Knez Mihajlove!algola:bbbravo! dobro ti se cini![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zamisli kako bi bilo prepustiti se strasti svaki put kad te "uhvati"? Uh, uh! A moze da te uhvati kad te ocese neki tip u prolazu Knez Mihajlove!algola:bbbravo! dobro ti se cini![]()
trinny:Pa zamisli kako bi bilo prepustiti se strasti svaki put kad te "uhvati"? Uh, uh! A moze da te uhvati kad te ocese neki tip u prolazu Knez Mihajlove! Pa eto vidis ne moze tako! U ns-u je sve kulturica![]()
uhvatljivi- neuhvatljivitrinny:Pa zamisli kako bi bilo prepustiti se strasti svaki put kad te "uhvati"? Uh, uh! A moze da te uhvati kad te ocese neki tip u prolazu Knez Mihajlove!![]()
algola:Kazu:"Ko ceka taj doceka!",ja sam vise za akciju.Od cekanja nema vajde,nego cipele od sedam milja,itraziti brate,prevrnutti svaki kamen ako treba.Znate onu pesmu od Bebi Dol "tamo tu iza duge....tamo postoji ljubav o kojoj sanjam ja". 8-)nikolasander:Parafraziracu jednu recenicu,ne znam da li je u pitanju knjiga ili film..."prava ljubav je kad i sa 70 godina pogledas voljenu osobu i u njenimU saglasnosti sam sa gore navedenimpostujem vrednost svake takve misli, dozivljaja, zivljenja... najteze od svega je samo sacekati takvu vrednost
![]()
kucni na prozornikolasander:"Lutam nocu...
Kraj tvog prozora prolazim.
Lutam nocu...
Ali tebe ne nalazim."

naravno, baba i papilotne u izvidnicu... sve za ljubavnikolasander:"Kad se na prozor ne pojavis ti,nego tvoja baba sa puskom u ruci ipapilotnama ukosi,i kaze:Rambo ti ces da mi..."Rambo Amadeus
E pa evo ja sam izuzetak, imam 25 god. a nikada u zivotu nisam prevarila nijednog svog momka, ali to nema veze sa horoskopskim znakom vec sa ubedjenjima!trinny:Slazem se sa tobom za blizance i vage, imam ih podosta u okolini i svi su takvi (bez izuzetaka).
Zar ovo ne vazi za sve ljude bez obzira kada su rodjeni!!!!Zana:Mislim da mogu biti verni, ALI samo ako iskreno vole... I ako im je to uzvraceno. Ako pored te osobe imaju SVE sto zele i sto im je potrebno...
Onda i nema potrebe da varaju. Ako kraj sebe imaju jednu kompletnu licnost.
Mozda gresim, ali ovo je moje misljenje...
Pa, nazalost, ne, jer su bas skorpije poznate po tome.feniks25:Zar ovo ne vazi za sve ljude bez obzira kada su rodjeni!!!!
nikolasander:Prvo;ima raznih skorpija ,drugo;skorpije su principu hedonisti,ti si verovatno lep i zgodan pa su te te skorpije pozelele kao sto na primer pozele dobro vino,ili neku lepu stvar.Za neku ozbiljniju vezu nisi posto si im verovatno nezanimljiv ili los u krevetu.Skorpija mnogo trazi zato sto ima mnogo da da.Trece,sto se tice viska ljubavi,naravno da covek moze da voli idruge osobe sem partnera,pr;prijatelje,rodjake,jednu reku ijedno drvo ili dva,ali ovde se govori o vernosti i posvecenosti,o ljubavi za ceo zivot.tako valjda sam odgovorio na sva tvoja pitanja. :-|

Mislim, sta si u horoskopu?bambo:Bambo. I pozdravljam vas. I nisam skorpija. I ne slazem se sa skorpijama nikako. Ali oni imaju u sebi neke VEEEELIIIIKE magnete koji me strahovito privlace. Zato ih i volim.
A sto mislis da nismo za vezu?A.G!:Ti vidno nisi sam sa sobom, aj prochitaj josh jednom shta sam napisao (i obrati pazhnju na chitanje izmedju redova) i shta si ti napisao a onda malo pogledaj karakteristike Skorpije i Ovna, i onda pre ispitaj svoju izjavu.
Mislim da su u celoj prichi Shkorpije meni vino...
Zapravo nema veze...raspravljati se na internetu je kao trchati na specijalnoj olimpijadi - i dalje si retardiran.
P.S. Chisto da se razumemo, ja obazhavam shkorpije, dobre su u krevetu tj imaju propisno iskustvo i dosta su mi hemijski privlachne - al za vezu brate ne - sem ako je shkorpija u podznaku, to je vetj super stvar.

Djevica podznak lav. Jedna vrlo kontradiktorna kombinacija. :-P :grin: :grin:trinny:Mislim, sta si u horoskopu?

E pa to svi rade, iako neko mozda nece da prizna. Tako da, skeptici prema skorpijama, ne glumite cvecke!milton:ali ovako ako je to pocetak veze i slicno znaci varam kada mi se ukaze prilika...Ali to ne znaci da idem i trazim decka da ga prevarim..nego kada mi se ukaze prilika onda varam..![]()
Iskrenost treba cijeniti. Svaka cast. Umalo da pomislm da nikada niko nije varao. Na ovaj ili onaj nacin svi to radimo. ;-)milton:Evo ja da kazem nesto iz mog iskustva..posto sam ja skorpija znam da sam verna...jako verna ali samo kada mi je stalo do decka..znaci ne moram da se zaljubim u njega..dovoljno bi mi bilo samo da mi jestalo do njega i da se malo vezem donjega i ja sam totalno verna..ali ovako ako je to pocetak veze i slicno znaci varam kada mi se ukaze prilika...Ali to ne znaci da idem i trazim decka da ga prevarim..nego kada mi se ukaze prilika onda varam..![]()
trinny:A sto mislis da nismo za vezu?![]()