algola
Zainteresovan član
- Poruka
- 166
Da, ta skorpijonska ocesavanja ocigledno i dosadjuju... kada se filozofira u jacini, izdrzljivosti, novinama, prestizu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izvini, ali kada dodje ono pravo sta vazi? bas sam znatizeljna...nikolasander:Ima tu istine,mada mislim kad dodje ono pravo,onda to ne vazi.
Bravo mala§malla-malla:Ja nemam pojam s akakvim sam ja škorpionma imala iskustva biti ali oni jesu vjerni, avam akojima nisu bili ko vam je kriv što ne znate ispuniti njihova očekivanja!!!!
nikolasander:Moram da recipliciram!Da li si ti ikad osetio-la visak ljubavi?To ne postoji,ljubavi nikad dosta,ni kad primas ni kada dajes,naravno ako postoja neko vredan da mu je pruzis.Ja licno verujem u bezuslovnu ljubav i necu se nikad zadovoljiti nicim manjim!
Evo najbolje objasnjenje!!!malla-malla:Ja nemam pojam s akakvim sam ja škorpionma imala iskustva biti ali oni jesu vjerni, avam akojima nisu bili ko vam je kriv što ne znate ispuniti njihova očekivanja!!!!
malla-malla:Ja nemam pojam s akakvim sam ja škorpionma imala iskustva biti ali oni jesu vjerni, avam akojima nisu bili ko vam je kriv što ne znate ispuniti njihova očekivanja!!!!
Prvo;ima raznih skorpija ,drugo;skorpije su principu hedonisti,ti si verovatno lep i zgodan pa su te te skorpije pozelele kao sto na primer pozele dobro vino,ili neku lepu stvar.Za neku ozbiljniju vezu nisi posto si im verovatno nezanimljiv ili los u krevetu.Skorpija mnogo trazi zato sto ima mnogo da da.Trece,sto se tice viska ljubavi,naravno da covek moze da voli idruge osobe sem partnera,pr;prijatelje,rodjake,jednu reku ijedno drvo ili dva,ali ovde se govori o vernosti i posvecenosti,o ljubavi za ceo zivot.tako valjda sam odgovorio na sva tvoja pitanja. :-|A.G!:Ja nisam bio sa shkorpijama, bar u vezi, jer nekako bash njima najvishe odgovaraju kombinacije, i nekako chudom najvetji procenat kombinacija su mi shkorpije. A shto se tiche pochetne rezerve ka shkorpijama, to ne dolazi iz iskustva iz veze vetj preko prijateljstva - tj brda ortakinja su mi shkorpije (ne kombinacije) - pa znam shta misli i shta su radile...
Parafraziracu jednu recenicu,ne znam da li je u pitanju knjiga ili film..."prava ljubav je kad i sa 70 godina pogledas voljenu osobu i u njenim ocima vidis ceo svet...";ili bolje jedan stih M.Beckovica"...Toliko si me podigla LJUBAVI moja da,i kada bih pao,do zemje bih se naziveo..."Nadam se da ti ovo sve govori o tome sta ja podrazumevam pod "ono pravo"!algola:izvini, ali kada dodje ono pravo sta vazi? bas sam znatizeljna...![]()
E ovo je škorpion o kakvim ja pričam! I naravno da razumejm šta si htjeo da kažeš :wink:nikolasander:Parafraziracu jednu recenicu,ne znam da li je u pitanju knjiga ili film..."prava ljubav je kad i sa 70 godina pogledas voljenu osobu i u njenim ocima vidis ceo svet...";ili bolje jedan stih M.Beckovica"...Toliko si me podigla LJUBAVI moja da,i kada bih pao,do zemje bih se naziveo..."Nadam se da ti ovo sve govori o tome sta ja podrazumevam pod "ono pravo"!
Slazem se sa tobom za blizance i vage, imam ih podosta u okolini i svi su takvi (bez izuzetaka).malla-malla:E ovo je škorpion o kakvim ja pričam! I naravno da razumejm šta si htjeo da kažeš :wink:
Škorpioni možda nisu vjerni u svojim avanturicama ali kad prepoznaju osobu koja ima razumjevanja za njihovu dubinu i koja je spremna podjeliti je s njima onda su toj osobi vjerni do groba. Kad nekoga vole neće ga prevariti. Po meni prevari su skloniji blizanci i vage
nikolasander:DA LI SKORPIJE MOGU OSTATI VERNE?

nikolasander:Parafraziracu jednu recenicu,ne znam da li je u pitanju knjiga ili film..."prava ljubav je kad i sa 70 godina pogledas voljenu osobu i u njenimU saglasnosti sam sa gore navedenimpostujem vrednost svake takve misli, dozivljaja, zivljenja... najteze od svega je samo sacekati takvu vrednost
![]()
Jeste, to je ona najveca zackoljica - DOCEKATI DRUGU POLOVINU!algola:U saglasnosti sam sa gore navedenimpostujem vrednost svake takve misli, dozivljaja, zivljenja... najteze od svega je samo sacekati takvu vrednost
![]()
alno je da ppravimo i propuste, kada se ceka i trazi. Mnogi se i uplase kada se i sretnu misleci da ce se sve ruzicasto sto su izgradili u svom zivotu pretvoriti u rusevine!
Cini mi se prva, jer strast moze biti samo trenutna (a i ne mora).algola:Okrenuti leedja strasti ili joj se slepo prepustiti - koja od ove dve mogucnosti je manje destruktivna?
ako je borba bar malcice zanimljiva, superiska! Evo i ja se borim sa kaficom pa brzeljam, kao, da bih bas uzivala kako dolikujetrinny:Algola, zanimljivi su ti postovi, jel ti to namerno ostavljas da se mi "borimo" sa tvojim isprekidanm recenicama?![]()

bbbravo! dobro ti se cinitrinny:Cini mi se prva, jer strast moze biti samo trenutna (a i ne mora).