SKORPIONI,VERNI ILI NE

algola:
nikolasander:
Parafraziracu jednu recenicu,ne znam da li je u pitanju knjiga ili film..."prava ljubav je kad i sa 70 godina pogledas voljenu osobu i u njenimU saglasnosti sam sa gore navedenim ;) postujem vrednost svake takve misli, dozivljaja, zivljenja... najteze od svega je samo sacekati takvu vrednost ;)
Kazu:"Ko ceka taj doceka!",ja sam vise za akciju.Od cekanja nema vajde,nego cipele od sedam milja,itraziti brate,prevrnutti svaki kamen ako treba.Znate onu pesmu od Bebi Dol "tamo tu iza duge....tamo postoji ljubav o kojoj sanjam ja". 8-)

Evo misljenje jedne skorpijice.....Da,kada volim onda sam apsolutno verna i trazim isto od njega.Ponkead sam verna i dugo posle prekida.....jednostavno verna sam toj nekoj ljubavi,koja je meni posebno znacila.
Jbg,mislim da je to ono sto me unistava.

nikolasander:
Prvo;ima raznih skorpija ,drugo;skorpije su principu hedonisti,ti si verovatno lep i zgodan pa su te te skorpije pozelele kao sto na primer pozele dobro vino,ili neku lepu stvar.Za neku ozbiljniju vezu nisi posto si im verovatno nezanimljiv ili los u krevetu.Skorpija mnogo trazi zato sto ima mnogo da da.Trece,sto se tice viska ljubavi,naravno da covek moze da voli idruge osobe sem partnera,pr;prijatelje,rodjake,jednu reku ijedno drvo ili dva,ali ovde se govori o vernosti i posvecenosti,o ljubavi za ceo zivot.tako valjda sam odgovorio na sva tvoja pitanja. :-|

Ti vidno nisi sam sa sobom, aj prochitaj josh jednom shta sam napisao (i obrati pazhnju na chitanje izmedju redova) i shta si ti napisao a onda malo pogledaj karakteristike Skorpije i Ovna, i onda pre ispitaj svoju izjavu.

Mislim da su u celoj prichi Shkorpije meni vino...

Zapravo nema veze...raspravljati se na internetu je kao trchati na specijalnoj olimpijadi - i dalje si retardiran.

P.S. Chisto da se razumemo, ja obazhavam shkorpije, dobre su u krevetu tj imaju propisno iskustvo i dosta su mi hemijski privlachne - al za vezu brate ne - sem ako je shkorpija u podznaku, to je vetj super stvar.

A.G!:
Ti vidno nisi sam sa sobom, aj prochitaj josh jednom shta sam napisao (i obrati pazhnju na chitanje izmedju redova) i shta si ti napisao a onda malo pogledaj karakteristike Skorpije i Ovna, i onda pre ispitaj svoju izjavu.

Mislim da su u celoj prichi Shkorpije meni vino...

Zapravo nema veze...raspravljati se na internetu je kao trchati na specijalnoj olimpijadi - i dalje si retardiran.

P.S. Chisto da se razumemo, ja obazhavam shkorpije, dobre su u krevetu tj imaju propisno iskustvo i dosta su mi hemijski privlachne - al za vezu brate ne - sem ako je shkorpija u podznaku, to je vetj super stvar.
A sto mislis da nismo za vezu? :confused:

Evo ja da kazem nesto iz mog iskustva..posto sam ja skorpija znam da sam verna...jako verna ali samo kada mi je stalo do decka..znaci ne moram da se zaljubim u njega..dovoljno bi mi bilo samo da mi jestalo do njega i da se malo vezem donjega i ja sam totalno verna..ali ovako ako je to pocetak veze i slicno znaci varam kada mi se ukaze prilika...Ali to ne znaci da idem i trazim decka da ga prevarim..nego kada mi se ukaze prilika onda varam..:)

milton:
Evo ja da kazem nesto iz mog iskustva..posto sam ja skorpija znam da sam verna...jako verna ali samo kada mi je stalo do decka..znaci ne moram da se zaljubim u njega..dovoljno bi mi bilo samo da mi jestalo do njega i da se malo vezem donjega i ja sam totalno verna..ali ovako ako je to pocetak veze i slicno znaci varam kada mi se ukaze prilika...Ali to ne znaci da idem i trazim decka da ga prevarim..nego kada mi se ukaze prilika onda varam..:)
Iskrenost treba cijeniti. Svaka cast. Umalo da pomislm da nikada niko nije varao. Na ovaj ili onaj nacin svi to radimo. ;-)

trinny:
A sto mislis da nismo za vezu? :confused:

Pa zato shto niste verne uglavnom - ne mislim da vam ishta fali u vezi - shta vishe ste super do momenta vernosti

Mada ko shto rekoh - dosta zavisi od podznaka...tj najbolja opcija je biti shkorpija u podznaku...poshto shkorpija je jedan od retkih znakova koji vuche seksipili i stavljati "dobra u krevetu" na CV...

Back