Скандал у ОШ "Ђура Јакшић" у Београду

Da li podržavate ovakav vid nastave?

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Ma Reefer mi imamo super medicinsku uslugu, a lekari su nam najbolji lekari na svetu.:worth:

Nisam oprao niti jedan u Njujorku, zato sto sam nesposoban da perem sudove u Njujorku.

Mogu da ti navedem jednog koji je bolji od svih ostalih. Nije više živ, na žalost, ali i danas dolaze ljudi iz sveta u njegovu fondaciju kod naslednika. Jednom prilikom ću ti ispričati priču o lečenju u Norveškoj, čisto da malo više ceniš šta ovde imaš. I to ne grešku ili incident, već uobičajenu stvar, pravilo.

Dečko, obično pazim da ne uvredim bilo koga na tuđi račun,ali stvarno nikada nisam bolje video iskonksu glupost čoveka kao u ovom tvom postu...

Progutao sam subvencije za studiranje, i slična trtljanja, ali ovo je zabrinjavajuće...

Guske su spasile Rim, a šta će spasiti ovo malo Srbije...

Plišani medvedi sigurno neće.

Nevezano za tebe, ali vecina zaposlenih u Srbiji parazatira na ovaj ili onaj nacin od drzave, tako da je glupo da oni imaju bilo kakav stav gde ide porez koji oni placaju, jer te pare kojim ga placaju su dobijene na poklon.

Ne kazem ja da bi drzava trebala da placa sve studentima, samo kazem da ako ne placa sve, nema nikakava para da ih uslovljava gde ce da prodaju svoj zanat i znanje posle skolovanja.

Naravno. Ako ne placa skolovanje, ( kao sto je decenijama placala.) onda nema ni uslovljavanja nikave vrste. Dakle, bar jedno 15 iljada eura godisnje za faklultet, pa imas dom , koji isto placas, a ako ti nije udoban, ti lepo u kiriju, studetska soba i tako to. A kad zavrsisi, biras gde ces. Pa ako ti je drzacva ok, onda lepo ostanes, a ako nema posla u struci, palsi.

A ako toi sve ovo ne odgovara... onda lepo uzmes 40 hiljada eura godisnje, pa u evropu na skolovanje...Naravno, plus stan i hrana i a skolovanje na prosecnim univerztetima.
Tradicija stipendisanja u Srbiji postoji od 1850 godine. Dakle, od uvek su se talentovani, kad ih otkriju, stipendisali.
I u opste, to je u ta vremena bilo lako. Sad je nasim dijasporcima koji su sakupili neku lovvu za to, zaista tesko da odluce kome da je daju.

Dečko, obično pazim da ne uvredim bilo koga na tuđi račun,ali stvarno nikada nisam bolje video iskonksu glupost čoveka kao u ovom tvom postu...

Progutao sam subvencije za studiranje, i slična trtljanja, ali ovo je zabrinjavajuće...

Guske su spasile Rim, a šta će spasiti ovo malo Srbije...

Prvo, nije tacno da pazis da nekog ne uvredis.

Drugo, e jako mi je drago zbog tebe.

Sada, kada si to video, komotno mozes da se vratis na neku temu o Kosovu.

Naravno. Ako ne placa skolovanje, ( kao sto je decenijama placala.) onda nema ni uslovljavanja nikave vrste. Dakle, bar jedno 15 iljada eura godisnje za faklultet, pa imas dom , koji isto placas, a ako ti nije udoban, ti lepo u kiriju, studetska soba i tako to. A kad zavrsisi, biras gde ces. Pa ako ti je drzacva ok, onda lepo ostanes, a ako nema posla u struci, palsi.

A ako toi sve ovo ne odgovara... onda lepo uzmes 40 hiljada eura godisnje, pa u evropu na skolovanje...Naravno, plus stan i hrana i a skolovanje na prosecnim univerztetima.
Tradicija stipendisanja u Srbiji postoji od 1850 godine. Dakle, od uvek su se talentovani, kad ih otkriju, stipendisali.

I u opste, to je u ta vremena bilo lako. Sad je nasim dijasporcima koji su sakupili neku lovvu za to, zaista tesko da odluce kome da je daju.

Sa ovim boldovanim se apsolutno slazem. Ako ti daju sve to, onda aspolutno imaju prava da ti kazu gde ces da radis posle.

Prvo, nije tacno da pazis da nekog ne uvredis.

Drugo, e jako mi je drago zbog tebe.

Sada, kada si to video, komotno mozes da se vratis na neku temu o Kosovu.
Ne moraš da budeš Srbin da bi te interesovalo državno pitanje zemlje u kojoj živiš. Šta hoćeš od Kosova?Sada ćeš da pljuješ Šiptare, pošto Srba više nema!?Tebi bi najbolje bilo u Prištini.Samo tamo bi imao stvaralačku slobodu za kojom žudiš.

A ti sto beru kukuruze u Kanzasu su neki debili, ili sta?

:D ja sam ove godine u Nirenbergu iso na rucak s jednim iz Kanzasa. Samo on nije berac Kukuruza, nego je Magistar.
Pitao me je , zasto vi u Evropi imate tako mnogo jezika..... vidite mi imamo jedan i svee je OK.
A pitao me je jos svasta nesto... mislim bilo je veoma zabavno.

Meni ovde ništa nije jasno... :confused:
Možda je vest iz Kurira i netačna, ne bi bila prva, ali ... ipak je tema u vezi sa tim člankom, zar ne?
Lično, i dalje mislim da je skandalozno i potpuno van pameti držati osnovcima takav vid nastave, pa ga još i ne ograničiti samo dok traje čas, već produžiti to glumatanje i na druge časove, odmore... i nadam se da je sve naduvano i da je neistinito, iskreno se nadam.
Mada ne bih bila izenenadjena i da je od reči do reči istina... sve je u ovoj državi moguće...
Pa i jasno definisanu temu svesti na prepucavanja oko zareza i čikago bulsa... :confused:

A ti si šef klonova?

Back