Скандал у ОШ "Ђура Јакшић" у Београду

Da li podržavate ovakav vid nastave?

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
:D ja sam ove godine u Nirenbergu iso na rucak s jednim iz Kanzasa. Samo on nije berac Kukuruza, nego je Magistar.
Pitao me je , zasto vi u Evropi imate tako mnogo jezika..... vidite mi imamo jedan i svee je OK.
A pitao me je jos svasta nesto... mislim bilo je veoma zabavno.

Generalno, na tom americkom srednjem-zapadu ima puno americkih patriota:mrgreen: Ipak je za Evropljanina bolje da ide u Novu Englesku.

Meni ovde ništa nije jasno... :confused:
Možda je vest iz Kurira i netačna, ne bi bila prva, ali ... ipak je tema u vezi sa tim člankom, zar ne?
Lično, i dalje mislim da je skandalozno i potpuno van pameti držati osnovcima takav vid nastave, pa ga još i ne ograničiti samo dok traje čas, već produžiti to glumatanje i na druge časove, odmore... i nadam se da je sve naduvano i da je neistinito, iskreno se nadam.
Mada ne bih bila izenenadjena i da je od reči do reči istina... sve je u ovoj državi moguće...
Pa i jasno definisanu temu svesti na prepucavanja oko zareza i čikago bulsa... :confused:
Šta ti nije jasno?Pojave se dva klona koja počnu da vredjaju i tako tema ode.Kao nikad to nisi videla!?Uostalom, tema nije sveto pismo, suština je u komunikaciji.

Na koju nece cak ni srpski lekar da me prikaci, jer ne zna; nego ce da da sestri da to uradi.

Па, то су ваши еХперти преузели све поре у Србији, што се буниш?

Све еХперт до еХперта, европске курсаџије, који су добили прилику да пљачкају ову земљу доласком "демократа" на власт.

Generalno, na tom americkom srednjem-zapadu ima puno americkih patriota:mrgreen: Ipak je za Evropljanina bolje da ide u Novu Englesku.

Samo da znas. ovo je istinito. Stvarno me je to pitao. A pitao me je jos jednu stvar koja me je zaista zgranula..... Zasto u Evropi nema afro-amerikanaca. Jesu li ih fasisti i neonacisti sve proterali i istrebili.... Veruj mi na rec... citava tri minuta nisam znas sta da mu odgovorim, a da ga ne uvredim. M AGISTAR.

Па, то су ваши еХперти преузели све поре у Србији, што се буниш?

Све еХперт до еХперта, европске курсаџије, који су добили прилику да пљачкају ову земљу доласком "демократа" на власт.

HE BI GA... TACNO.

Samo da znas. ovo je istinito. Stvarno me je to pitao. A pitao me je jos jednu stvar koja me je zaista zgranula..... Zasto u Evropi nema afro-amerikanaca. Jesu li ih fasisti i neonacisti sve proterali i istrebili.... Veruj mi na rec... citava tri minuta nisam znas sta da mu odgovorim, a da ga ne uvredim. M AGISTAR.

Ваљда зато што у Европи нису Афро-Американци већ Афро-Европљани. :lol:

Која др.мр. дилеја! :zcepanje:

Требало је да му кажеш да су они који су побегли од америчког робовласништва, касније страдали од Хитлера и осталих Англо-Саксонаца. :zelenko3:

Ваљда зато што у Европи нису Афро-Американци већ Афро-Европљани. :lol:

Која др.мр. дилеја! :zcepanje:

Требало је да му кажеш да су они који су побегли од америчког робовласништва, касније страдали од Хитлера и осталих Англо-Саксонаца. :zelenko3:

pa de bre... blam nevidjeni. Ova talijanka sto je sedela sa nama , samo je prevrtala ocima i gazila me ispod stola. Ne zna covek kako da odgovori. Ni na to, ni na ono o jezicima. A kad smo se posle rucka zezali, ja i Roberta.. ( ta Italijanka ) se kidamo od smeha, a on .... kamena faca. Klima glavom, onako, gleda nas zaiteresovano, al ozbiljan do jaja. Ni smesak.... ma nista.

pa de bre... blam nevidjeni. Ova talijanka sto je sedela sa nama , samo je prevrtala ocima i gazila me ispod stola. Ne zna covek kako da odgovori. Ni na to, ni na ono o jezicima. A kad smo se posle rucka zezali, ja i Roberta.. ( ta Italijanka ) se kidamo od smeha, a on .... kamena faca. Klima glavom, onako, gleda nas zaiteresovano, al ozbiljan do jaja. Ni smesak.... ma nista.

Др.Мр. курсаџија - научен да гледа ограничено на ствари, по систему - "само свој ресор". Шта је пре и после тога - није његов посао, нити интересовање.

П.С. А шта је то било с језицима?

Pa, šta? Nije ona kriva što su deca neiživljeni debili. Ona je samo htela slikovito da im prikaže kakav je to užas od društva bio, a to što su oni kasnije nastavljali da tu školsku (maskembalsku) podelu iskoriste kao razlog da napadaju vršnjake, to je stvar društva u kojem živimo i porodica iz kojih ta deca dolaze.

I mi smo se kao deca igrali partizana i Švaba, pa su neki morali i da budu Švabe (nije svako mogao da bude Prle ili Tihi), ali niko kasnije zbog toga nije bio maltretiran.
Lepo si reko,u osnovi je u redu ideja...

Др.Мр. курсаџија - научен да гледа ограничено на ствари, по систему - "само свој ресор". Шта је пре и после тога - није његов посао, нити интересовање.

П.С. А шта је то било с језицима?

Pa na kraju sam mu govorio o razlicitim narodima i o formiranju jezika. pa o Indoevropskom , ugaro finskom... al kad sam video da posle 5 minuta gleda korz mene, reko sam mu da su i oni u Americi imali mnoooog jezka. Prakticno svako pleme. Al su nekimccudom ta silmna plemena nestala nekako u praistoriji, ...oko 1880 godine. On .... nista, samo kima glavom i kaze Aha.

Isto tako su nekad maltretirana deca narodnih neprijatelja kulaka, al odistinski.

Deci komunističkih funkcionera nisu trebale nikakve trake da se bahate nad plebsom.

Uvek jednima agresivnost drugima anksioznost.

Al anksioznost prelazi u agresivnost i obrnuto u zavisnosti od ličnosti.

Deca već odavno školu doživljavaju kao glupost , al obaveznu .

Svako od njih ima načina da donese svoj sud o realnom svetu oko sebe.

Neke NVO gluposti o novim metodama dresure možda uspevaju tamo kod njih .

Ovde sve zavisi od kućnog vaspitanja.

I komunističke programe smo izdržali pa ćemo i ove NVO .

Potpuno sam protiv.
Deci u Srbiji je dovoljno sto su Srbi.

Svi mi devedesetih trpeli smo konstantna ponizenja od raznih zemalja sirom sveta...da smo manijaci,ubice,ludaci..itd.
Od 2000 pa do danas situacija nije mnogo bolja..eto, culi ste onog Svedjanina, pre neki dan, sto je rekao da smo svinje,retardi..itd.
Mogla je da im zakaci obelezja EU,Amerike i nasa obelezja...nije bilo potrebe da ide tako daleko u proslost:lol:

Ja skoro svaki dan naletim na ponizavajuce komentare o Srbima na youtube...od korisnika shirom sveta...

Deca nastavljaju da igraju tu igru i posle casova, sasvim je jasno da ovakav vid nastave podrzava nasilje,a nasilja po skolama vec ima previse.

Vidi, na moj post koji glasi:

quote_icon.png
Original postavio atakualpa

Meni ovde ništa nije jasno...
iconconfusedtv3.gif

Možda je vest iz Kurira i netačna, ne bi bila prva, ali ... ipak je tema u vezi sa tim člankom, zar ne?
Lično, i dalje mislim da je skandalozno i potpuno van pameti držati osnovcima takav vid nastave, pa ga još i ne ograničiti samo dok traje čas, već produžiti to glumatanje i na druge časove, odmore... i nadam se da je sve naduvano i da je neistinito, iskreno se nadam.
Mada ne bih bila izenenadjena i da je od reči do reči istina... sve je u ovoj državi moguće...
Pa i jasno definisanu temu svesti na prepucavanja oko zareza i čikago bulsa...
iconconfusedtv3.gif

Prvo odgovoriš ovo:

A ti si šef klonova?

Pa onda ovo:

Šta ti nije jasno?Pojave se dva klona koja počnu da vredjaju i tako tema ode.Kao nikad to nisi videla!?Uostalom, tema nije sveto pismo, suština je u komunikaciji.

Pri tome nemajući pojma ni ko sam, ni šta sam do sada bilo gde na forumu pisala, niti bilo šta drugo o meni... :confused: Zašto? Zato što sam prokomentarisala u skladu sa temom, a nisam išla u spam, a usput sam komentarisala vaš spam... :confused:
A ti deliš lekcije o kulturi, komunikaciji, hvališ se da si lektor-predavač na katedri za Romanistiku... Obrazovanje je jedno, svaka čast na tome, ali opšta kultura i vaspitanje su ipak sasvim drugo.

Komunikacija, hmmm.... :think:
Lektor-predavač, kulturna i obrazovana osoba, akademski gradjanin, koji se postavlja iznad svih ovde na forumu, a jednom od forumaša uputi ovakve želje:

Kamo sreće da se razboliš!

Svaka čast, lektore-predavaču! :roll:

Vidi, na moj post koji glasi:

Prvo odgovoriš ovo:

Pa onda ovo:

Pri tome nemajući pojma ni ko sam, ni šta sam do sada bilo gde na forumu pisala, niti bilo šta drugo o meni... :confused: Zašto? Zato što sam prokomentarisala u skladu sa temom, a nisam išla u spam, a usput sam komentarisala vaš spam... :confused:
A ti deliš lekcije o kulturi, komunikaciji, hvališ se da si lektor-predavač na katedri za Romanistiku... Obrazovanje je jedno, svaka čast na tome, ali opšta kultura i vaspitanje su ipak sasvim drugo.

Komunikacija, hmmm.... :think:
Lektor-predavač, kulturna i obrazovana osoba, akademski gradjanin, koji se postavlja iznad svih ovde na forumu, a jednom od forumaša uputi ovakve želje:

Svaka čast, lektore-predavaču! :roll:

Hvala ti na lekciji o ponašanju, ali spojila si moje postove na zlokoban način, pa bih te zamolila da mi ne uredjuješ tekstove.Lektori i predavači imaju pravo na svoje mišljenje, valjda...Ja se ne hvalim, to mi je posao.Kako ja komuniciram sa forumašima nije tvoj problem, već je to posao moderacije.Ne interesuje me ni ko si, ni šta si.

Hvala ti na lekciji o ponašanju, ali spojila si moje postove na zlokoban način, pa bih te zamolila da mi ne uredjuješ tekstove.Lektori i predavači imaju pravo na svoje mišljenje, valjda...Ja se ne hvalim, to mi je posao.Kako ja komuniciram sa forumašima nije tvoj problem, već je to posao moderacije.Ne interesuje me ni ko si, ni šta si.

Na zlokoban način, mmmm? :think:
Samo sam sukcesivno kopirala tvoje postove, koji su bili odgovor na moj post. Koji čak nije ni bio upućen tebi lično, ali te je, iz tebi znanog razloga, ipak pogodio.
I kopirala sam još jedan tvoj post, upućen drugom korisniku... jer mi je nezamislivo prizivati nekome bolest ( a pre toga si spominjala dijalizu :confused: ) Dakle, ništa ja nisam uredjivala, ponoviću - sukcesivno sam kopirala tvoje postove.

Ako te ne zanima šta sam i ko sam - ne lepi mi epitette, najlepše te molim, čak ni u upitnoj formi.

pre sam na tvojoj strani. ni ja ne volim manipulaciju delovima postova.

Back