Скандал у ОШ "Ђура Јакшић" у Београду

Da li podržavate ovakav vid nastave?

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Na zlokoban način, mmmm? :think:
Samo sam sukcesivno kopirala tvoje postove, koji su bili odgovor na moj post. Koji čak nije ni bio upućen tebi lično, ali te je, iz tebi znanog razloga, ipak pogodio.
I kopirala sam još jedan tvoj post, upućen drugom korisniku... jer mi je nezamislivo prizivati nekome bolest ( a pre toga si spominjala dijalizu :confused: ) Dakle, ništa ja nisam uredjivala, ponoviću - sukcesivno sam kopirala tvoje postove.

Ako te ne zanima šta sam i ko sam - ne lepi mi epitette, najlepše te molim, čak ni u upitnoj formi.

qenjas, kada bi se odgovarlo samo na licno upucene postove to ne bi bio forum, svako je slobodan da pise i replikuje. tesko da mozes nekog da pogodis provokacijama, ako ti je to cilj ... zao mi te je

pre sam na tvojoj strani. ni ja ne volim manipulaciju delovima postova.

Kojim delovima?
Kad si se već umešao, nemoj da ti bude teško da pregledaš koju stranicu unazad, uverićeš se da sam kopirala cele postove!
I da me je korisnica, zbog mog pisanja, ne njoj direktno upućenog, okarakterisala kao šefa klonova.
Nemam ništa protiv, stani na bilo čiju stranu, ali se prvo informiši :)

Ево као наставница Емина Живковић предаје деци о Другом светском рату: http://www.kurir-info.rs/deci-kacili-kukaste-krstove-clanak-192420

Још један доказ да смо комплетно полудели као народ!

Што? Не видим ништа лоше. Деци треба показати шта је то нацизам онако како јесте, да не би дошли у ситуацију да нам се појаве неки србомрзитељи који би нашој деци испирали мозак глупостима како је национализам, и наш српски грб са четири оцила исто што и нацизам.

Ево као наставница Емина Живковић предаје деци о Другом светском рату: http://www.kurir-info.rs/deci-kacili-kukaste-krstove-clanak-192420

Још један доказ да смо комплетно полудели као народ!

Pa izgleda da jesmo, ne verujem sta citam. Najgore od svega to traje TRI GODINE!!!! Pa gde su roditelji te dece bili do sad?
Ko je odobrio takav vid "nastave"? Za ovo neko treba krivicno da odgovara redom od ministarstva, direktora skole, i pomenute nastavnice.

zahvaljujem na odgovoru, mada ga nisam trazio

Al si na forumu gde niko ni tvoje mišljenje nije tražio.

Prostački i primitivno.

A ti Ato, ne obraćaj previše pažnju na živčane komentatore .Pusti nek se žderu sami sa sobom.

Da im nisi naletela ti, našli bi već sa kim da se mrze.

Poslednja izmena:
Al si na forumu gde niko ni tvoje mišljenje nije tražio.

Prostački i primitivno.

A ti Ato, ne obraćaj previše pažnju na živčane komentatore pusti nek se žderu sami sa sobom.

Da im nisi naletela ti, našli bi već sa kim da se mrze.

sad si me rasplakao, rezimske malogradjanske fickice. stize nik budala u zastitu, jaka pomoc
rezim mrzi narod, i rezimski skojevci mrze nas/narod jer necemo da glasamo za krenbile. da podsetim ko je mrzitelj ovde
ja sam rekao da mi je gadno i nisko kad manipulisete delovima postova radi vaseg sopstvenog prostakluka i primitivizma
ko je ikada trazio od tebe pa misljenje? i ako bude trazio to je da bi uradio suprotno

sad si me rasplakao, rezimske malogradjanske fickice. stize nik budala u zastitu, jaka pomoc
rezim mrzi narod, i rezimski skojevci mrze nas/narod jer necemo da glasamo za krenbile. da podsetim ko je mrzitelj ovde
ja sam rekao da mi je gadno i nisko kad manipulisete delovima postova radi vaseg sopstvenog prostakluka i primitivizma
ko je ikada trazio od tebe pa misljenje? i ako bude trazio to je da bi uradio suprotno

Već ti rekoh, kad si se već umešao ( ne osporavam ti pravo, daleko bilo, forum je javni ), red bi bio da proveriš ono o čemu pišeš. Kopirala sam cele postove, a nisam manipulisala nikakvim delovima postova. Reagovala sam jer sam napisala post, osvrnuvši se na to da je moguće da je Kurir preterao u pisanju i/ili napisao neistinu, kako je korisnica gruba greška pretpostavila, a kao komentar je usledila etiketa, u upitnoj formi doduše, da sam ... kako ono beše... šef klonova, čini mi se. Pa nakon toga, sledeći komentar na isti post, sa vrlo drskim obraćanjem - šta to meni nije jasno i slično...
I dodala sam komentar na post, u kome korisnica priziva sreću da se neko drugi razboli... a ovamo priča o komunikaciji, deli packe drugima i slično... i to vrlo drsko i sa visine... što uopšte ne bi bila moja stvar, niti bih se dotakla toga, da se meni lično nije obratila na sličan način, sa visine i uvredljivo.
I ponavljam, stani na čiju stranu hoćeš, po sopstvenom nahodjenju i mišljenju, naravno, ali se prvo informiši, i ne piši ovde neistine. Kopirala sam cele postove, a ne delove.
O prostakluku i primitivizmu ne bih ovom prilikom, ja bar ne psujem, ne govorim nikome da qenja ili bilo šta slično. To je rezervisano za vas kulturne ;)

nije tacno. u replici si iskrivila deo posta na bednicki nacin. glagol je adekvatno upotrebljen zato sto odslikava sustinu visestrukog licnog napada, nevesto povezanog sa temom
sto ste cepidlake, auuu

U replici sam citirala cele postove i to je apsolutna istina koju može proveriti svako ko poseduje osnovnu pismenost. Postovi nisu obrisani, stoje i dalje tamo gde su stajali. Znači, nikakvi delovi postova i nikakvo manipulisanje njima!
Šta sam ja to iskrivila???
Glagol služi tebi na čast, u svakom slučaju.
Višestruki lični napad??? Čoveče, hajde lepo i polako isčitaj ono o čemu diskutuješ sa tolikim ubedjenjem. Tema je definisana, i zaista mi nije jasno kako je došla do zareza i razmaka i razlomaka i sportskih timova... i na kraju do ovoga! I ja dobijem epitet šefa klonova. :roll: Usput, na ovoj temi ima mnogo mojih postova, pisanih dok je tema još bila smislena, i u skladu sa temom. Višestruki napad.... :roll: Pa još lični... :roll: Apsurd!

Nazovi me i cepidlakom, slobodno, ali ovo što ti radiš bi se moglo okarakterisati kao napad, ničim izazvan, jer sa tobom nikakvu diskusiju nisam vodila, niti ti se ijednom jedinom reči obratila, niti lepom, niti ružnom. Rekla je Kamiju - Kamo sreće da se razboliš - i to je činjenica. Kopirala sam taj post, što, jel zabranjeno? Da li sam to možda iskrivila?
Svaka čast i tebi i njoj!

Mislim da je isto gubljenje vrenma ovo ucenje dece o zlocinima namaca nad jevrejima. To ce ih Jevreji i onako daleko bolje i efkasnije obavestiti i edukavati. A naterace i nemace da ih edukuju i obaveste-. MI samo treba da klimamo glavama i da vicemo, jeste , tako je bo.. jer i jeste. U skolama nasa deca moraju da uce ono sto ih niko nece obavestiti. A to su zlovcni hrvaty< nad Srbima unazad 100 godina. e to treeba da uce. Pa da obuce po,adece u Srbe. a pola u hrvatrske fratre i da fratrima podeli nozeve od platike, pa da pocne klanje ko u realnosti.
Ili da obuce polka u srpsku decu a pola u hrvate sa cekicima pd plastike, pa da ih hrvati ustase kobajagi ubijaju udarcem u potiljak.

E to vec nece da uradi niko, a kamoli ova satro inventivna uciteljica.

Mislim da je isto gubljenje vrenma ovo ucenje dece o zlocinima namaca nad jevrejima. To ce ih Jevreji i onako daleko bolje i efkasnije obavestiti i edukavati. A naterace i nemace da ih edukuju i obaveste-. MI samo treba da klimamo glavama i da vicemo, jeste , tako je bo.. jer i jeste. U skolama nasa deca moraju da uce ono sto ih niko nece obavestiti. A to su zlovcni hrvaty< nad Srbima unazad 100 godina. e to treeba da uce. Pa da obuce po,adece u Srbe. a pola u hrvatrske fratre i da fratrima podeli nozeve od platike, pa da pocne klanje ko u realnosti.
Ili da obuce polka u srpsku decu a pola u hrvate sa cekicima pd plastike, pa da ih hrvati ustase kobajagi ubijaju udarcem u potiljak.

E to vec nece da uradi niko, a kamoli ova satro inventivna uciteljica.

I tako od zabavišta do kraja školovanja.
Da ne dobije diplomu ko ne zna da nabroji logore i jame.

U replici sam citirala cele postove i to je apsolutna istina koju može proveriti svako ko poseduje osnovnu pismenost. Postovi nisu obrisani, stoje i dalje tamo gde su stajali. Znači, nikakvi delovi postova i nikakvo manipulisanje njima!
Šta sam ja to iskrivila???
Glagol služi tebi na čast, u svakom slučaju.
Višestruki lični napad??? Čoveče, hajde lepo i polako isčitaj ono o čemu diskutuješ sa tolikim ubedjenjem. Tema je definisana, i zaista mi nije jasno kako je došla do zareza i razmaka i razlomaka i sportskih timova... i na kraju do ovoga! I ja dobijem epitet šefa klonova. :roll: Usput, na ovoj temi ima mnogo mojih postova, pisanih dok je tema još bila smislena, i u skladu sa temom. Višestruki napad.... :roll: Pa još lični... :roll: Apsurd!

Nazovi me i cepidlakom, slobodno, ali ovo što ti radiš bi se moglo okarakterisati kao napad, ničim izazvan, jer sa tobom nikakvu diskusiju nisam vodila, niti ti se ijednom jedinom reči obratila, niti lepom, niti ružnom. Rekla je Kamiju - Kamo sreće da se razboliš - i to je činjenica. Kopirala sam taj post, što, jel zabranjeno? Da li sam to možda iskrivila?
Svaka čast i tebi i njoj!
jel smem ja da napisem sta mislim? pa i da nisam izazvan. cim nesto napises i stisnes enter to je javno. ja posto to citam znaci da si poslala i meni.
kamija branis. nemam utisak da je smotan i tunjav i neposoban, mada je dosledno antisrpski neprijatan, provokativan, malo i podmikao, pa da ga ti branis a nisi `ničim izazvana, jer sa tobom nikakvu diskusiju nisu vodili, niti ti se ijednom jedinom reči obratila, niti lepom, niti ružnom.`. kami je bas na antisrpskom muslimanskom glasu pa eto tebe da pomognes u nevolji nezvana
znas drugome da rigovoris, a evo preko 10 sati pistis sto tebi neko odgovori. sujeta? kompleks? nema veze, neka si ti ziva i zdrava

Back