Скандал у ОШ "Ђура Јакшић" у Београду

Da li podržavate ovakav vid nastave?

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Nisi placao samo ispite, nego i knjige, hranu, stan. Cak iako si bio u domu, ili zivis u BG-u, troskove zivota ti nije placala drzava. Kao sto rekoh, to drzava radi jedino ovim buducim vojnicima, oficirima i podoficirima.

Glavni deo koštanja fakulteta jeste baš ta školarina. Da je reda u ovoj državi, plaćali bi i stan tim najboljima, kao i studentsku menzu (koja postoji).
Kad te primete, o tome obaveste unapred zainteresovane firme (državne ili privatne) ovi daju stipendiju i eto ti stana i hrane. Ali ti moraš da radiš za njih neko vreme, ništa nema džabe.

Pa bas me briga sto niko nece da trpi ono sto ja pricam ili mislim.

Važno je da ono što napišeš znači nešto.Ti nisi ni neobrazovan, ni glup.Samo ogorčen.A nisi dovoljno vredan da se prihvatiš posla i da učestvuješ u promeni makar malog segmenta ove države.To te čini štetnijim od svih nas zajedno.Možeš, a nećeš.

Koliko treba da ti bude život dosadan i neispunjen da počneš da kačiš deci koja ništa ne razumeju swastike i Davidove zvezdice na odeću?
Inače, meni bi bilo baš gotivno da se šetam kroz školu kao nazi :rofl:

Čini mi se da to nije zbog dosade učinjeno, već kao metoda za učenje gradiva. neispunjeni su oni koji u tome traže nešto loše, a do sada su gledali bar 20-ak filmova a tim istim simbolima i temama.

Ne piši gluposti, nije tačno. Postoji ta priča sa vojskom koja mi veoma smeta, ali to nije razlog neuspeha drugih.Treba da uče, to je sve.Pa nisu svi na Vojnoj akademiji!

Jeste tacno. Drzava u Srbiji samo jednim delom subvencionise stanovanje u raspad uslovima u Domu, ili daje kintu za plate profesora, sto naziva skolarinom. To ni priblizno nije finansiranje celokupnog skolovanja.

Koliko treba da ti bude život dosadan i neispunjen da počneš da kačiš deci koja ništa ne razumeju swastike i Davidove zvezdice na odeću?
Inače, meni bi bilo baš gotivno da se šetam kroz školu kao nazi :rofl:

U zemlji gde su gospoda sa svastikama postavljali odnos za jednog nemačkog vojnika ubiti stotinu Srba, je više nego idiotski...
Ako išta bar zbog poštovanja prema nešto starijom decom , streljanom u srcu Šumadije...

Poslednja izmena:
Glavni deo koštanja fakulteta jeste baš ta školarina. Da je reda u ovoj državi, plaćali bi i stan tim najboljima, kao i studentsku menzu (koja postoji).
Kad te primete, o tome obaveste unapred zainteresovane firme (državne ili privatne) ovi daju stipendiju i eto ti stana i hrane. Ali ti moraš da radiš za njih neko vreme, ništa nema džabe.

Mozda eventualno na Arhitekturi, mada i to je pitanje. Za ostale- ne.

Ako ti firma daje stipendiju, naravno da treba da radis za nju.

Ako ti drzava Srbija daje stipendiju, to je potpuno druga stvar.

Pa poenta toga sto odgovaram Reeferu je da drzava Srbija nema nikakva prava da bilo sta trazi od tih studenata kojima je dala mogucnost da studiraju na budzetu. Da smo liberalno kapitalisticka drzava, mozda bi i imala. Ovako- ne.

Imaš li školu, posao?Znaš li nešto da radiš, osim jadnih vudialenovskih reminiscencija!?idi u Njujork, pa peri sudove, i gledaj ragbi, ili kultni bezbol.

Pa poenta toga sto odgovaram Reeferu je da drzava Srbija nema nikakva prava da bilo sta trazi od tih studenata kojima je dala mogucnost da studiraju na budzetu. Da smo liberalno kapitalisticka drzava, mozda bi i imala. Ovako- ne.

Država to i ne traži, a i zašto bi tražila kad imamo toliko kumova, stričeva, komšinica i ko zna koga. Sve stručnjaci, kao ovi što su po državnim funkcijama bez minuta radnog iskustva. Zato nam je ovako.

Back