Скандал у ОШ "Ђура Јакшић" у Београду

Da li podržavate ovakav vid nastave?

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Imaš li školu, posao?Znaš li nešto da radiš, osim jadnih vudialenovskih reminiscencija!?idi u Njujork, pa peri sudove, i gledaj ragbi, ili kultni bezbol.

Znam da igram Texas Holdem.

U Americi ne gledaju ragbi, a bejzbol je zanimljiv sport.

Pranje sudova u Njujorku je ozbiljan i komplikovan posao, i treba da znas da ga radis. Nije ti to bolnica ili sud u Srbiji pa da mozes da se zezas.

Država to i ne traži, a i zašto bi tražila kad imamo toliko kumova, stričeva, komšinica i ko zna koga. Sve stručnjaci, kao ovi što su po državnim funkcijama bez minuta radnog iskustva. Zato nam je ovako.

Sve su to strucnjaci sa skolom.

Za politicara i za drzavne funkcije ti ne treba ni radno iskustvo, ni skola, to nije profesija.

Jeste tacno. Drzava u Srbiji samo jednim delom subvencionise stanovanje u raspad uslovima u Domu, ili daje kintu za plate profesora, sto naziva skolarinom. To ni priblizno nije finansiranje celokupnog skolovanja.

A zasto bi drzava davala stipendiju ili bilo kakvo doniranje za studente ?
Inace, postoji fond, i to porilican u SAD i u Kanadi. , koji nikako da proradi. A i ne vidim kako ce.
Inace, pogledaj,m ovako. Sad ja treba od poreza koji drzava da ubira od mene da skolujem neke klince, koji ce mozda da odu na zapad i da tamo postanu ko zna sta, il cak mozda da se pretovore u male Sonje Biserko.
A taj fond o kome sam govorio , upravo iz tih razloga i ne moze da pocne s radom.

Meni ovde ništa nije jasno... :confused:
Možda je vest iz Kurira i netačna, ne bi bila prva, ali ... ipak je tema u vezi sa tim člankom, zar ne?
Lično, i dalje mislim da je skandalozno i potpuno van pameti držati osnovcima takav vid nastave, pa ga još i ne ograničiti samo dok traje čas, već produžiti to glumatanje i na druge časove, odmore... i nadam se da je sve naduvano i da je neistinito, iskreno se nadam.
Mada ne bih bila izenenadjena i da je od reči do reči istina... sve je u ovoj državi moguće...
Pa i jasno definisanu temu svesti na prepucavanja oko zareza i čikago bulsa... :confused:

Pranje sudova u Njujorku je ozbiljan i komplikovan posao, i treba da znas da ga radis. Nije ti to bolnica ili sud u Srbiji pa da mozes da se zezas.
Haha, ti ćeš da mi pričaš.Ja sam tamo bila, ali nisam išla da perem sudove, nego, eto, tamo mi živi deo prognane rodbine, a i radila sam jedan projekat, ali kome ja pričam, čoveku koji nabraja američke šifre za mitomaniju, ma beži, sklanjaj se, žuri mi se.

Koliko si ih tamo oprao kad tvrdiš to? Ili se uzdaš u mudrost političkih pamfleta sa poslednjeg sastanka omladine?
Začudio bi se kad bi pričao sa nekim priznatim doktorom iz Srbije, koji ide po svetu. Kad bi saznao koliko mi još uvek imamo dobru medicinsku uslugu. akd bi čuo priče o najbogatijim zemljama Evrope, šta i kako rade.

Koliko si ih tamo oprao kad tvrdiš to? Ili se uzdaš u mudrost političkih pamfleta sa poslednjeg sastanka omladine?
Začudio bi se kad bi pričao sa nekim priznatim doktorom iz Srbije, koji ide po svetu. Kad bi saznao koliko mi još uvek imamo dobru medicinsku uslugu. akd bi čuo priče o najbogatijim zemljama Evrope, šta i kako rade.

Igra Texas Holdem

A zasto bi drzava davala stipendiju ili bilo kakvo doniranje za studente ?
Inace, postoji fond, i to porilican u SAD i u Kanadi. , koji nikako da proradi. A i ne vidim kako ce.
Inace, pogledaj,m ovako. Sad ja treba od poreza koji drzava da ubira od mene da skolujem neke klince, koji ce mozda da odu na zapad i da tamo postanu ko zna sta, il cak mozda da se pretovore u male Sonje Biserko.
A taj fond o kome sam govorio , upravo iz tih razloga i ne moze da pocne s radom.

Nevezano za tebe, ali vecina zaposlenih u Srbiji parazatira na ovaj ili onaj nacin od drzave, tako da je glupo da oni imaju bilo kakav stav gde ide porez koji oni placaju, jer te pare kojim ga placaju su dobijene na poklon.

Ne kazem ja da bi drzava trebala da placa sve studentima, samo kazem da ako ne placa sve, nema nikakava para da ih uslovljava gde ce da prodaju svoj zanat i znanje posle skolovanja.

Za politicara i za drzavne funkcije ti ne treba ni radno iskustvo, ni skola, to nije profesija.

Ne treba ti radno islustvo da bi bio direktor nekog državnog zavoda ili agencije?
Da su svi jednaki stručnjaci, ne bi se u svetu finansirali oni najbolji. Misliš da je meni jednak neko ko je dva ili tri puta duže studirao od mene? Ili ima prosek oko šestice. takvog ti zaposli, kad budeš stručnjak na čelu neke državne firme.

Nevezano za tebe, ali vecina zaposlenih u Srbiji parazatira na ovaj ili onaj nacin od drzave, tako da je glupo da oni imaju bilo kakav stav gde ide porez koji oni placaju, jer te pare kojim ga placaju su dobijene na poklon.

Ne kazem ja da bi drzava trebala da placa sve studentima, samo kazem da ako ne placa sve, nema nikakava para da ih uslovljava gde ce da prodaju svoj zanat i znanje posle skolovanja.

Da je bar u pitanju pljosnata glista ili crv...

Ma Reefer mi imamo super medicinsku uslugu, a lekari su nam najbolji lekari na svetu.:worth:

Nisam oprao niti jedan u Njujorku, zato sto sam nesposoban da perem sudove u Njujorku.

Da li ti treba pasoš, molim te, reci da ti treba, imam vezu kod par patriota, pravac USA

Dečko, obično pazim da ne uvredim bilo koga na tuđi račun,ali stvarno nikada nisam bolje video iskonksu glupost čoveka kao u ovom tvom postu...

Progutao sam subvencije za studiranje, i slična trtljanja, ali ovo je zabrinjavajuće...

Guske su spasile Rim, a šta će spasiti ovo malo Srbije...

Back