gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Већ сам му предложио.
Naravno da neće, voli sebe do neba.Klasičan konformista.Možda bi on bio pogodan za učiteljicu, mislim da je zameni i nauči decu pravim vrednostima...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Већ сам му предложио.
Naravno da neće, voli sebe do neba.Klasičan konformista.Možda bi on bio pogodan za učiteljicu, mislim da je zameni i nauči decu pravim vrednostima...Imaš li školu, posao?Znaš li nešto da radiš, osim jadnih vudialenovskih reminiscencija!?idi u Njujork, pa peri sudove, i gledaj ragbi, ili kultni bezbol.
Obzirom na Kamija i sličnim delom potomstva, naši slavni preci su se odavno pretvorili u ventilatore na onom svetu...

Dok je onih koji je vole i poštuju, neće. Ni jači nisu uspeli, neće ni ovi domaći.

Država to i ne traži, a i zašto bi tražila kad imamo toliko kumova, stričeva, komšinica i ko zna koga. Sve stručnjaci, kao ovi što su po državnim funkcijama bez minuta radnog iskustva. Zato nam je ovako.
Jeste tacno. Drzava u Srbiji samo jednim delom subvencionise stanovanje u raspad uslovima u Domu, ili daje kintu za plate profesora, sto naziva skolarinom. To ni priblizno nije finansiranje celokupnog skolovanja.
Kako možeš da znaš o njima bilo šta!?Nisi bio tamo, samo vrtiš američke filmove i truješ se.Pa, okončaj agoniju.
Haha, ti ćeš da mi pričaš.Ja sam tamo bila, ali nisam išla da perem sudove, nego, eto, tamo mi živi deo prognane rodbine, a i radila sam jedan projekat, ali kome ja pričam, čoveku koji nabraja američke šifre za mitomaniju, ma beži, sklanjaj se, žuri mi se.Znam da igram Texas Holdem.
U Americi ne gledaju ragbi, a bejzbol je zanimljiv sport.
Pranje sudova u Njujorku je ozbiljan i komplikovan posao, i treba da znas da ga radis. Nije ti to bolnica ili sud u Srbiji pa da mozes da se zezas.
Znam da igram Texas Holdem.
U Americi ne gledaju ragbi, a bejzbol je zanimljiv sport.
Pranje sudova u Njujorku je ozbiljan i komplikovan posao, i treba da znas da ga radis. Nije ti to bolnica ili sud u Srbiji pa da mozes da se zezas.
Ne treba da idem u Cikago da bih znao nesto o Cikago Bulsima.
Ovo ti je post za 10.Nije svejedno!U pozadini navijači ponavljaju -nije svejedno!
Koliko si ih tamo oprao kad tvrdiš to? Ili se uzdaš u mudrost političkih pamfleta sa poslednjeg sastanka omladine?
Začudio bi se kad bi pričao sa nekim priznatim doktorom iz Srbije, koji ide po svetu. Kad bi saznao koliko mi još uvek imamo dobru medicinsku uslugu. akd bi čuo priče o najbogatijim zemljama Evrope, šta i kako rade.
A zasto bi drzava davala stipendiju ili bilo kakvo doniranje za studente ?
Inace, postoji fond, i to porilican u SAD i u Kanadi. , koji nikako da proradi. A i ne vidim kako ce.
Inace, pogledaj,m ovako. Sad ja treba od poreza koji drzava da ubira od mene da skolujem neke klince, koji ce mozda da odu na zapad i da tamo postanu ko zna sta, il cak mozda da se pretovore u male Sonje Biserko.
A taj fond o kome sam govorio , upravo iz tih razloga i ne moze da pocne s radom.
Sve su to strucnjaci sa skolom.
Za politicara i za drzavne funkcije ti ne treba ni radno iskustvo, ni skola, to nije profesija.
А навијачице?
Nevezano za tebe, ali vecina zaposlenih u Srbiji parazatira na ovaj ili onaj nacin od drzave, tako da je glupo da oni imaju bilo kakav stav gde ide porez koji oni placaju, jer te pare kojim ga placaju su dobijene na poklon.
Ne kazem ja da bi drzava trebala da placa sve studentima, samo kazem da ako ne placa sve, nema nikakava para da ih uslovljava gde ce da prodaju svoj zanat i znanje posle skolovanja.
Koliko si ih tamo oprao kad tvrdiš to? Ili se uzdaš u mudrost političkih pamfleta sa poslednjeg sastanka omladine?
Začudio bi se kad bi pričao sa nekim priznatim doktorom iz Srbije, koji ide po svetu. Kad bi saznao koliko mi još uvek imamo dobru medicinsku uslugu. akd bi čuo priče o najbogatijim zemljama Evrope, šta i kako rade.

Nevezano za tebe, ali vecina zaposlenih u Srbiji parazatira na ovaj ili onaj nacin od drzave, tako da je glupo da oni imaju bilo kakav stav gde ide porez koji oni placaju, jer te pare kojim ga placaju su dobijene na poklon.
Ne kazem ja da bi drzava trebala da placa sve studentima, samo kazem da ako ne placa sve, nema nikakava para da ih uslovljava gde ce da prodaju svoj zanat i znanje posle skolovanja.
Haha, ti ćeš da mi pričaš.Ja sam tamo bila, ali nisam išla da perem sudove, nego, eto, tamo mi živi deo prognane rodbine, a i radila sam jedan projekat, ali kome ja pričam, čoveku koji nabraja američke šifre za mitomaniju, ma beži, sklanjaj se, žuri mi se.
Da li ti treba pasoš, molim te, reci da ti treba, imam vezu kod par patriota, pravac USA
Ma Reefer mi imamo super medicinsku uslugu, a lekari su nam najbolji lekari na svetu.
Nisam oprao niti jedan u Njujorku, zato sto sam nesposoban da perem sudove u Njujorku.
Imam pasos, a sta ce mi viza za USA?
Sve su to strucnjaci sa skolom.
Za politicara i za drzavne funkcije ti ne treba ni radno iskustvo, ni skola, to nije profesija.