Скандал у ОШ "Ђура Јакшић" у Београду

Da li podržavate ovakav vid nastave?

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Гаги пусти Ретардиња..

Па зар си спао на то да одговараш на постове некоме ко је интелектуално и у сваком другом смислу на нивоу Жике Обретковића.(уз дужно поштовање према Жики)

:hahaha: gde se njega seti...

Ne mogu nikako da je poprave, jer je to nemoguce, samo ce ih usisati ovo tupavo drustvo i tupavi sistem.
Je li Reefer, je li ovo treba da shvatim kao da si ti jedan od tih najboljih?:think::mrgreen:

Inace, kada ti drzava Srbija placa skolarinu, znaci da ti je platila samo deo skole, celu skolu Srbija placa samo ovima sto hoce da budu vojnici.

Da, dobro si shvatio (pa i nije bilo teško shvatiti). Bio sam na budžetu i jedino sam plaćao same ispite, koji nisu bili nešto skupi. Ali to je značilo i da moram da radim, tj. učim. Nije bilo zezenja i padanja ispita.
A zamerke imam na taj program, kao što i danas imaju zamerke na današnje programe.

Da, dobro si shvatio (pa i nije bilo teško shvatiti). Bio sam na budžetu i jedino sam plaćao same ispite, koji nisu bili nešto skupi. Ali to je značilo i da moram da radim, tj. učim. Nije bilo zezenja i padanja ispita.
A zamerke imam na taj program, kao što i danas imaju zamerke na današnje programe.

Nepotrebno se trudiš.Sve je njemu jasno, ali gnev i nezadovoljstvo sobom nemaju alternativu.

Sve što ću ti eći jeste da nisi žensko, a tvoj drugi nik...malo kasnije.

Otprilike znam ko si, ali to ništa ne menja.Ne mogu da gubim vreme sa vašim duetom.

tebi stvarno nije dobro... jeste da nisam kompetentna, ali ovo ni ne zahteva neku posebnu strucnost... bas kao tvoji razlomci u drugoj srednje :D

Nisi placao samo ispite, nego i knjige, hranu, stan. Cak iako si bio u domu, ili zivis u BG-u, troskove zivota ti nije placala drzava. Kao sto rekoh, to drzava radi jedino ovim buducim vojnicima, oficirima i podoficirima.

Nisi placao samo ispite, nego i knjige, hranu, stan. Cak iako si bio u domu, ili zivis u BG-u, troskove zivota ti nije placala drzava. Kao sto rekoh, to drzava radi jedino ovim buducim vojnicima, oficirima i podoficirima.

Ne piši gluposti, nije tačno. Postoji ta priča sa vojskom koja mi veoma smeta, ali to nije razlog neuspeha drugih.Treba da uče, to je sve.Pa nisu svi na Vojnoj akademiji!

Back