Mister Sparkle
Aktivan član
- Poruka
- 1.395
Evo, iskra će sve da objasni na utrovačkom.
Šta vas zanima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo, iskra će sve da objasni na utrovačkom.
Smiri se malo. Ako si umorna idi odspavaj.
Ne shvatam čemu tolika histerija.
Ovaj, ako te neko nije obavestio, drzava se ne gradi patriotskim lupetanjima 'Kosovo je Srbija!' i 'Zivelo SrpBstvo!', niti su to bilo kakve vrednosti.
Šta vas zanima?
Ti si klon, a bren je ti, ili tako nešto.

Je li to neki odgovor ne pismo u 'Gloriji'?![]()
Ako nešto ne podnosim, to su klonovi. O kakvoj histeriji pričaš!? Malo spavam.Nisam ja tema, već nešto drugo.
Гаги пусти Ретардиња..
Па зар си спао на то да одговараш на постове некоме ко је интелектуално и у сваком другом смислу на нивоу Жике Обретковића.(уз дужно поштовање према Жики)
gde se njega seti...Pa zbog tvoje tvrdnje da su Pascal i srpski jezik vrlo povezani.
Baš me interesuje kako?
Paskal: "Ako kupis loz..."Ne mogu da ti objasnim u jednom postu.Iskreno.
Otprilike znam ko si, ali to ništa ne menja.Ne mogu da gubim vreme sa vašim duetom.jel ovo pocinje i teorija zavere?
malopre sam ti rekla "izvini sto si se pronasla u definiciji "prinaucenih profesora"...", a sad cu i hvala - umirem od smeha citajuci tvoje komentare!![]()
da, konacno si se setila! tema je profesorka istorije i njen metod rada...
Ne mogu nikako da je poprave, jer je to nemoguce, samo ce ih usisati ovo tupavo drustvo i tupavi sistem.
Je li Reefer, je li ovo treba da shvatim kao da si ti jedan od tih najboljih?
Inace, kada ti drzava Srbija placa skolarinu, znaci da ti je platila samo deo skole, celu skolu Srbija placa samo ovima sto hoce da budu vojnici.
Paskal: "Ako kupis loz..."
Je li to neki odgovor ne pismo u 'Gloriji'?![]()
Da, dobro si shvatio (pa i nije bilo teško shvatiti). Bio sam na budžetu i jedino sam plaćao same ispite, koji nisu bili nešto skupi. Ali to je značilo i da moram da radim, tj. učim. Nije bilo zezenja i padanja ispita.
A zamerke imam na taj program, kao što i danas imaju zamerke na današnje programe.
Sve što ću ti eći jeste da nisi žensko, a tvoj drugi nik...malo kasnije.
Otprilike znam ko si, ali to ništa ne menja.Ne mogu da gubim vreme sa vašim duetom.
Glorija?
Da, dobro si shvatio (pa i nije bilo teško shvatiti). Bio sam na budžetu i jedino sam plaćao same ispite, koji nisu bili nešto skupi. Ali to je značilo i da moram da radim, tj. učim. Nije bilo zezenja i padanja ispita.
A zamerke imam na taj program, kao što i danas imaju zamerke na današnje programe.
tebi stvarno nije dobro... jeste da nisam kompetentna, ali ovo ni ne zahteva neku posebnu strucnost... bas kao tvoji razlomci u drugoj srednje![]()

Čemu si se smejao?
Pun si jeda.To niko neće da trpi.
Glorija?
Zika Obretkovic je za vas 'patriote' doktor kvantne mehanike i doktor neoplatonizma istovremeno.
Nisi placao samo ispite, nego i knjige, hranu, stan. Cak iako si bio u domu, ili zivis u BG-u, troskove zivota ti nije placala drzava. Kao sto rekoh, to drzava radi jedino ovim buducim vojnicima, oficirima i podoficirima.
Ti nemaš patriotska osećanja? Otišao bi iz države, ali te niko neće? Tugica.