mnikolic4
Zainteresovan član
- Poruka
- 339
Badem barneš, odliješ vodu, oljuštiš bez problema i onda ga ispečešKako ljustite bademe ,jel moze neko da mi kaze ?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Badem barneš, odliješ vodu, oljuštiš bez problema i onda ga ispečešKako ljustite bademe ,jel moze neko da mi kaze ?![]()
Kad smo kod badema (upravo sam isto pitanje postavila kod ukrašavanja tortiBadem barneš, odliješ vodu, oljuštiš bez problema i onda ga ispečeš
Oštrim, ravnim nožem, bez reckicaKad smo kod badema (upravo sam isto pitanje postavila kod ukrašavanja torti) kako se dobiju oni lepi tanki listići od badema? Čime se badem (i u kojoj fazi) reže, seče, renda...?
Posto nemam iskustva sa coko transverima, moze mali savet vas iskusnijih : kako se on stavlja na sitne kolace?
Ako hoces preko bajadere i slicnih kolaca premazes foliju cokoladom i prebacis preko kolaca i ostavis da se dobro stegne,najbolje i preko noci i onda odlepis foliju a sara ostane....
msneki i ja sam prvi put mislila da je tako lakse, ali ne, udje vazduh i ne bude bas uredno zategnuta folija , najbolje je ipak da namazes foliju i zalepis na kolace
![]()
Imam nameru da stavljam transfer na kolače ali sam misliola da mogu da napravim glazuru na kolač pa dapreko. još dok je glazura sveža, stavim transfer imalo pritisnem. Ovo mi izgleda lakše i brže nego da mažem transfer pa da ga nanosim na kolač. Može i da mi se ne zalepi, naprimer. Ima li ovo smisla ili ću upropastiti sve?
Imam nameru da stavljam transfer na kolače ali sam misliola da mogu da napravim glazuru na kolač pa dapreko. još dok je glazura sveža, stavim transfer imalo pritisnem. Ovo mi izgleda lakše i brže nego da mažem transfer pa da ga nanosim na kolač. Može i da mi se ne zalepi, naprimer. Ima li ovo smisla ili ću upropastiti sve?