SITNI KOLAČI

ako ih kupujes dovoljno ti je 10 kg:)a ako treba da pravis nekome oko 12 za siguricu:)
salim se
racunas da muski deo ekipe koji tuce po pivu nece ni prici kolacima njih je bar 20-tak znaci ides na 100 osoba od kojih ce tetke babe strine da uzmu od svakog bez obzira sto nema gde da im stane cisto da prokomentarisu,njih je oko 30 tak ostali deo ekipe ce da se posluzi sa tri do pet kolacica ako su normalne velicine tj da ne moraju da se pate sa njima
10 kg ce te pokrpiti ali bi bilo ok da imas 2 u rezervi...
ako imas i torte ne treba ti ni tih 10 kg dovoljno ti je 6-7

ako ih kupujes dovoljno ti je 10 kg:)a ako treba da pravis nekome oko 12 za siguricu:)
salim se
racunas da muski deo ekipe koji tuce po pivu nece ni prici kolacima njih je bar 20-tak znaci ides na 100 osoba od kojih ce tetke babe strine da uzmu od svakog bez obzira sto nema gde da im stane cisto da prokomentarisu,njih je oko 30 tak ostali deo ekipe ce da se posluzi sa tri do pet kolacica ako su normalne velicine tj da ne moraju da se pate sa njima
10 kg ce te pokrpiti ali bi bilo ok da imas 2 u rezervi...
ako imas i torte ne treba ti ni tih 10 kg dovoljno ti je 6-7

Sto me nasmeja sa babama i strinama ali tako je:)

Malo složenih kolačića:
kolacici-1.jpg

sitnikolaci1-1.jpg

SNIKERS SA "ROZEN" KORAMA

"Rozen" kore
200gr mlevenog pecenog kikirikija(naravno neslanog)
200gr secera u prahu
200gr margarina
100gr mlevenog keksa, moze bilo koji
1/2dcl mleka

ZA GLAZURU
50gr cokolade za kolace i 25gr margarina

Sve izmiksirati, filovati rozen kore,staviti foliju i pritisnuti necim tezim.Ostaviti da odstoji, moze da prenoci.
Preiti glazurom od cokolade.
Ja sam uzela 4 korice, presekla na pola i dobila 8 korica.
Veoma lep kolac.
IMG_9138-1.jpg

U mojoj redovnoj ponudi sitnih kolača je Rozen torta.Ja stavljam kupovni fondan, koga vrlo malo razblažim vodom(samo koliko da se razmaže), to stavim na tvrdu podlogu i ne pomeram do sutradan da bi se osušio.Taj fondan , bar meni,mnogo lepše izgleda, ima i sjaj i ukus.

Back