plavi.cuperak
Obećava
- Poruka
- 52
Ovde definitivno ne valja dolaziti kad ste na dijeti. Ko da odoli kada su kolaci ovako savrseni, sve pohvale
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim radilo se ovde!
Nije ni čudo, kad su kolači toliko lepo urađeni... u ukus niko i ne sumnja.
Hajde da vas i ja malo "počastim"
Kapice... u dve "poze":
![]()
![]()
Tako su tražili.
A istina je i da ja MRZIM da sečem kolače.![]()
Moras da primenis sekac kao Zoka.
Tako je mnogo lakse i preciznije![]()
Odlična ideja!
Jedini nedostatak je što bih morala da napravim kolače jedno nedelju dana ranije - ne zna se kada bi "sekač" dobio inspiraciju da ih seče... a moraju biti isporučeni na vreme. I ja nešto ne bih da jedem svoje živce.
A ako bismo došli do "minuta do 12", onda bi realizacija bila mnogo gora nego kad ja to radim, uz komentar: "Šta im fali?", "Šta oni znaju?" ili "Dobro je. samo gledaj!"![]()
i moja baka,skoro mi je mama rekla da je tajna njenih sapica bila to sto pravi sa mascu i stavlja onaj njihov kajmak kome alternativa dodje ova kisela pavlaka.
Neznam pod koju temu ovo da stavim,nek moderatori prebace gde je mesto....
Evo jedne brze poslastice,odlicna leti a kod nas prolazi i zimi
banane iseces na pola pa stavis na drveni stapic kao za sladoled,posto ja stapice nisam imala,ja sam plasticne kasike(one za piknik)slomila i ostavila samo drsku pa stavila u bananu i u zamrzivac.posle nekih 1h izvadis prelijes sa cokoladnom glazurom i pospes po zelji,mleveni lesnik,kokos,sareen mrvice......drzati u zamrzivacu.....
![]()
Neznam pod koju temu ovo da stavim,nek moderatori prebace gde je mesto....
Evo jedne brze poslastice,odlicna leti a kod nas prolazi i zimi
banane iseces na pola pa stavis na drveni stapic kao za sladoled,posto ja stapice nisam imala,ja sam plasticne kasike(one za piknik)slomila i ostavila samo drsku pa stavila u bananu i u zamrzivac.posle nekih 1h izvadis prelijes sa cokoladnom glazurom i pospes po zelji,mleveni lesnik,kokos,sareen mrvice......drzati u zamrzivacu.....
![]()