SITNI KOLAČI

Evo malo i od mene slikica

(recept od jeleneane)

(recepti od unchi)
1-zrrna kafe
2-minjon sa kestenom,ja nisam mogla naci kesten pa sam stavila marcipan
3-naranđža kuglice(u obliku srca)
4-rafaelo oblatna
5-rafaelo sa slatkom pavlakom,malo je drugaciji od unchi ,sutra pisem recept

Lepo i raznovrsno. A gde su svi ti recepti od Unchi? Ima nas i lenjih da tražimo.:zelenko:

Poslednja izmena od moderatora:
ehehe..verujem. probaj da razvrstas po kategorijama tipa peceni i nepeceni pa onda opet na kuglice stanglice trouglove...bude malo lakse z:)
imas svoj sistem sigurno, ali eto ja tako najcesce radim..i fotografije razvrstavam u kategorije inace od kolicine nikada nista ne bih uspela da nadjem:zpozdrav:

Devojke kolaci su divni evo ja sam bila malo vredna imala sam poruceno 30kg kolaca a sve je trebalo uraditi za dva dana pa posto nisam imala slike da postavim od pre evo ih sada
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

ima malo vise slika zato sto su kutijice bile po pola kg a sve vrste nisu mogle u jednu z:poz:z:poz:z:poz:

Мало за промену - комисброт. Правила сам га онако, за своју душу, после силних чоколадних и кремастих колача.

Prilozi

• P4100062.jpg
    P4100062.jpg
    26 KB · Pregleda: 66
И рецепт:
1. KOMISBROT
TESTO: 150g šećera, 150g brašna (+1 velika kašika kakaa) i 6 jaja – umutiti kao za svaki kolač. U tu masu dodati po 150g seckanih oraha, smokava i suvog grožđa i po želji aromu cimeta i morskog oraščića. Dobro izmešati.
PRIPREMA: malo više od polovine mase sipati u podmazan i brašnom posut pleh (ja koristim peki papir). Preko mase rasporediti oko 200g ratluka (sa ukusom ruže jer je dekorativniji) seckanog na listiće, pa preliti ostatkom mase. Peći u zagrejanoj rerni 40-45 minuta. Proveriti viljuškom da li je pečeno.

Јесте ратлук. Ја баш не волим са укусом руже, али овде добро иде. Купила сам га у самопослузи, паковање 200грама. Био је свеж, али добро тврд, што се одлично показало, јер се лепо секао на плочице и слагао по доњем делу теста.

sliciceee...:-)
bice i recepata..i Veri dugujem cokoladne cupcakes...

a blizi se i Dan zaljubljenih....dobro, bar za nas koji radimo kolace i torte, jer treba unapred pripremiti ponudu, poslikati i ponuditi musterijama.. z:)
za sada ovo:

i jedna grupna z:lol:

p.s. klik za vece slike
Koji kolačiiii!!! Čista fantazija, Uniceeee z:kiss: Nemam reči, ovu kutiju bi svako poželeo za poklon:zskace::zskace::zskace:

sliciceee...:-)
bice i recepata..i Veri dugujem cokoladne cupcakes...

a blizi se i Dan zaljubljenih....dobro, bar za nas koji radimo kolace i torte, jer treba unapred pripremiti ponudu, poslikati i ponuditi musterijama.. z:)
za sada ovo:

i jedna grupna z:lol:

p.s. klik za vece slike

Znash ti vec moj komentar, padam u nesvest od tvojih kolacaz:lol:z:lol:z:lol:

Back