Teta Ira
Domaćin
- Poruka
- 4.376
Vera bravo. Divni kolaci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja koristim i tanak noz i skalpel, ali da bude samo za kolace, koristis ga i spakujes za sledeci put.
Poto nikako da nadjem vremena za macarons, nemoj da me izazivas i da znas nije mi zbog izgleda vec zbog ukusa.
Evo slicice sta sam radila danas, ostale su u albumu, za pretstojece praznike svaka ideja je korisna.
![]()
Hoće li neko najzad da napiše da se to lepo starinski i "srpski" zove VANIL GRANCLE? :wink:![]()
Sanja i kolaci i gospodin shto nam ih nudi su za 10-ku![]()
Car na dar
150gr secera 7 kasika meda 250gr margarina 150gr susama 150gr seckanih oraha 200 grama cokolade car na dar sa medom zuti ne cokoladni u receptu pise dve sake ali ja sam stavila vise jer mi je bilo retko
Secer rastopiti na tihoj vatri kao za grilijas kad se rastopi dodati margarin da prokuva na tihoj vatri dodati susam sec. orahe cokoladu i na kraju car na dar sipati u dva trpuglasta pleha oblozena folijom
750 ili 800 din po kilogramu zavisi kome pravim ali otprilike je ta cena
draga ne sekiraj se za to evo moja komsinica kupila neke po 350 em su ogromni em sve sa bem li ga sta je ono,ljudi koji kupuju po toj ceni ne bi uzeli tvoje ni da su samo pedeset dinara skuplji bez obzira sto su daleko kvalitetniji.Pred goste izneti tako nesto-a-a-neka fala.
Otprilike tako.ma znam ja to sve,ja sam zbog takvih stvari i podvukla crtu na kolace,treba nekom da se pravdam sto su skupi,ostale mi musterije za sv nikolu i djurdjevdan jer tad radim za sebe i mamu i ti ljudi i ne pitaju koliko kostaju samo pozovu i kazu koliko im treba.Ali zar nije bolje napraviti onda sam dve vrste ali da bar znas sta imas na stolu,nego mnogo danasnjih domacica i mladih i starih ne moze da stigne na sve strane pa jos ako mogu i jeftino da prodju super.
jeste da narod ima sve manje para ali bi i leba bez motike-preko mene ne.