Stvarno, kolači su krasni, zbog mamamajinih slika sam i "dolutala" do ovog foruma
)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Urmice je najbolje napraviti dan-dva ranije, i kad se malo prosuse, pazljivo uhvatiti sa dva prsta i polukruznim pokretom provuci kroz karamelisani secer. Zahvatiti samo gornju trecinu kolacica karamelom i paziti da se ne ispecete…!!!
Za ovaj postupak je potrebno u vise puta (moze u istom sudu), otopiti manju kolicinu secera (5-6 kasika), da bi istopljeni karamel bio u tankom sloju, i da se ne biste opekli.Mozete i nabosti kolacic na cackalicu i provlaci ga kroz karamelisani secer, staviti na resetku i polako izvuci cackalicu.
Jos jednostavniji i najsigurniji nacin je da se gotovi kolacici, preliju otopljenim secerom uz pomoc kasicice!
Unshi super kao i uvek.A sto se tice urmica ja urmice uvaljam u cistu cokoladu (koju topim na pari) pa u cokoladne mrvice, izgleda super i nema sanse da se rastopi.
Unchi za sve savete, recepte i slicice koje dajes ne mogu opet da ti dam reputaciju, takva su pravila ali od mene u mom pravilniku imas desetku.
Teta Iro hvala na komentaru a kolaci su:
1.snikers bombice
2. isleri
3. bele toblerone sa rolerima
4. bajadera
5. bombonjerice
6. karamel kocke
Mamamajo, svaka cast za kolace, cekamo receptice
Kako saras ove choco nut korpice, ako ti nije tesko pojasni nam malo i ukrasavanje
Unchi, sta da ti kazem , osim da sam ove tvoje recepte, sve copy/paste, a cim nadjem vremena, krecem da ih isprobam
Kada je mleko u prahu u pitanju, ovo Imlekovo je dobro, ali sam dodala 50g vise nego sto treba, jer sam videla da je retko.
Radujem se sto krece sezona slava, novih recepata i novih uzitaka, kako za culo vida, tako i culo ukusa![]()