Simo Dubajić
Domaćin
- Poruka
- 3.371
Baja ima 2 pjesme o Aliji,ne samo jednu.Pa sad...necemo cjepidlaciti.![]()
Meni su obadvije prelijepe.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baja ima 2 pjesme o Aliji,ne samo jednu.Pa sad...necemo cjepidlaciti.![]()
Necemo sad o tome,to njeni suptilni zivci,tanani sluh i prefinjeni osjecaji ne bi podnijeli.Баја успут промовише туризам, сплаварење низ Дрину, "сваки дан".![]()
Mislim da se pišno po momcima iz sipeAl malo se Dodo ipak pišno u ćega![]()
Evo ovako, da ti bude jasnije. Nije optužen Dodik kao Dodik već je optužen predsjednik Republike Srpske, optužen je ne Stevandić kao Nenad Stevandić već kao predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske. Optužen je Višković ne kao Višković već kao predsjednik Vlade Republike Srpske.Meni tu nesto nije jasno...kako sve vise Srba?
Jel podizu optuznice protiv cestitog sveta koji slucajno pripada srpskom narodu ili podizu optuznice protiv Dodikovog klana koji je poznat kao problematican?
Valjalo bi da se napravi jasna razlika izmedju Dodika (i klana mu) i Srba. Dodik je Srbin, ali je i mnogo toga drugog!
Bojim se da je ucio od naseg predsednika kako postaviti znak jednakosti izmedju sebe i Srbije.
Ko je protiv Vucica, taj je logici stvari i protiv Srbije pa se zavija u zastavu i bezi pod istu kad god ga pozovu na licnu odgovornost.
Vucic i Dodik imaju ime i prezime, nisu apolostoli srpstva i odgovaraju u licno ime, a ne u ime citavog naroda jer se veliki deo tog naroda nikako sa njima ne moze identifikovati.
U svakom narodu je ocekivano da vecina ljudi ima razlicito misljenje o vecini tema i nikako mi nisu razumljive manipulacije da se pojedinac predstavi kao drzava u malom.
Eto, moze da ode sa vlasti i dokaze da ce Srbi iz BiH imati iste probleme sa ili bez njega...a mozda i nece imati, mozda je on bio deo problema...mozda bi RS stajala bolje sa nekim drugim na vlasti...
Ljudi moraju biti smenjivi u politici.
NETAČNO!Evo ovako, da ti bude jasnije. Nije optužen Dodik kao Dodik već je optužen predsjednik Republike Srpske, optužen je ne Stevandić kao Nenad Stevandić već kao predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske. Optužen je Višković ne kao Višković već kao predsjednik Vlade Republike Srpske.
Optuženi i progonjeni su kao funkcioneri institucija Republike Srpske a optužba će da se proširi i na srpske ministre i poslanike zbog skupštinskih odluka!!!
Sada će da progone i srpske oficire iz policije i srpske policajce jer su obavljali svoje poslove zaštite VIP ličnosti!!!
Svi optuženi Srbi su optuženi od strane muslimanskog tužioca a sudio im je sudija musliman i osuđeni zbog službenih radnji koje obavljaju parlamentarci u parlamentu!!
Je li ti sada jasnije da je ovo napad na Srbe a ne Dodika?!
Ti si ta koja laže, evo linkNETAČNO!
Optužen je LIČNO Milorad Dodik. Ne laži narod.
Zašto se ovo toleriše nije mi jasno?! Pored toga što je opštepoznato da su potjernice raspisane za predsjednika Republike Srpske, predsjednika Vlade Republike Srpske i predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske ona me naziva lažovom!!!NETAČNO!
pa sta cekate ???A nadam se da ti je jasno da SIPA nije slala specijalne jedinice nego inspektore?
ne lupetajAko je sud rekao da je kriv onda je to to.\
ovo sad jeste igra da bi se naudilo srpskojMozda bih mislio da je neka politicka igra
to je drugi par ciepla i zbog togas niej osudjen, ako to treba a treba to ce onda ciniti srpski narod u rs...da se on nije lepo obogatio otkad je na vlasti
ok ali ne mesaj babe i zabeposto jeste sigurno treba da robija za nesto
Mada lako moze platiti zatvor bezobrazluk koji ga je naucio da samo otima i uzima mu to ne dozvoljava
Specijalne jedinice SIPA neće hapsiti srpskog predsjednika, zato su i poslali ovu trojicu da ispadne da je eto pokušala da izvrši naredbu i skine sa sebe odgovornost.pa sta cekate ???
da pises peticiju da to odma ucine kolko sutradan!
ajde bosnje spcecijalne!
saljte ne cekajte casa !
ama pusti ih nek krenu...Specijalne jedinice SIPA neće hapsiti srpskog predsjednika, zato su i poslali ovu trojicu da ispadne da je eto pokušala da izvrši naredbu i skine sa sebe odgovornost.
Nema tih Srba iz specijalne jedinice koju bi krenuli na svoje Srbe u MUP RS jer znaju, a i Interpol je potvrdio, da su optužnice političke.
Neće čak ni muslimani, zamjenik direktora koji je Bošnjak je takođe podnio ostavku kao i direktor, nije čovjek mogao da izdrži pritisak.ama pusti ih nek krenu...
nek idu muslimani iz sipe ne mroaju srbi
zar su muslimani kukavice ?
zar jedan dodo i sumska da ih zeza ?
ajde bosnje ajde!
ovo je stvarno sramota pitati..dodju tako neki nikovi da moralisu a ko kostunica nisu obavjesteni..Meni tu nesto nije jasno...kako sve vise Srba?
Jel podizu optuznice protiv cestitog sveta koji slucajno pripada srpskom narodu ili podizu optuznice protiv Dodikovog klana koji je poznat kao problematican?
Надам се да си ироничан. Узгред, они су наоружани, а Срби прилилно разоружани.Pa to je valjda dobro , bice jos grobova, pogibija i potrosnje municije za fabrike iz Srbije...
Inace svaki rat u hrv i bosni donosi povecanje depozita u Srbiji....tu se sklanja novac...zlato , sve opljackano..
Ništa dok ti lično ne budeš preuzela stvar.Smije, jašta, samo mu nešto sve dublji i taminji podočnjacismijeh pred kamerama je marketing
![]()
Ма ти још и фолираш?NETAČNO!
Budimo ozbiljni, tvoji pokušaji da stvar predstaviš onako kako to prikazuje Sarajevo to nisu.Meni tu nesto nije jasno...kako sve vise Srba?
Valjalo bi da se napravi jasna razlika izmedju Dodika (i klana mu) i Srba. Dodik je Srbin, ali je i mnogo toga drugog!
Bojim se da je ucio od naseg predsednika kako postaviti znak jednakosti izmedju sebe i Srbije.
Ko je protiv Vucica, taj je logici stvari i protiv Srbije pa se zavija u zastavu i bezi pod istu kad god ga pozovu na licnu odgovornost.
Vucic i Dodik imaju ime i prezime, nisu apolostoli srpstva i odgovaraju u licno ime, a ne u ime citavog naroda jer se veliki deo tog naroda nikako sa njima ne moze identifikovati.
U svakom narodu je ocekivano da vecina ljudi ima razlicito misljenje o vecini tema i nikako mi nisu razumljive manipulacije da se pojedinac predstavi kao drzava u malom.
Eto, moze da ode sa vlasti i dokaze da ce Srbi iz BiH imati iste probleme sa ili bez njega...a mozda i nece imati, mozda je on bio deo problema...mozda bi RS stajala bolje sa nekim drugim na vlasti...
Ljudi moraju biti smenjivi u politici.
Nisam sigurna da znam i jednu jedinu pesmu...zapravo, znam one stare u smislu da sam ih cula i to pamtim neki suntav tekst, ako je to on uopste, "mozda sidu i tumore, ali nju nikad ne". I kao detetu mi je nepristojno bilo redjati reci bez da promisle sta pevaju...strasno mi je odbojna ta muzika.
Da mi niko ne zameri, ali ceo jugoslovenski, ne znam sta, pop (?) ima narodnjacki prizvuk, neku zurlu, neki melos koji probije kroz svaku pesmu...
Uopste i ne znam ko je taj Baja, da sedim u prevozu do njega ne bih znala ko je covek...i taj Tomson, ako se tako zove...takvi nisu ni opcija u mojim oblacicima.
E,bas steta!
Onda ne znas sta Dino Merlin i Baja imaju zajednicko.Obojica pjevaju o Aliji.![]()
Poezija Dina Merlina:Al sa različitim tekstovima.![]()
Ne lazi ti!NETAČNO!
Da ponovim ovo i za @**Freya** na zrnu graska.ne lupetaj
koji sud i na osnovu cega je to sud rekao ?
na osnovu zakona koji NISU DEFINISANI DEJTONOM (dakle nelegitimni zakoni samim tim neligitiman sud)
zakone koje je donio NELEGITIMNI VISOKI PREDSTAVNIK koji nije uopste biran po protokolu definisanom u dejtonu
ovo sad jeste igra da bi se naudilo srpskoj
to je drugi par ciepla i zbog togas niej osudjen, ako to treba a treba to ce onda ciniti srpski narod u rs...
ok ali ne mesaj babe i zabe
sud ga je osudio na osnovu nelegitimnih zakona koji nisu definisan i dejtonom
zasto ga je osudio sud?
zato jer je POTPISAO ODLUKU SKUPSTINE REP SRPSKE a koja glasi da ne priznaje odluke nelegitimnog visokog predstavnika koj isebe naziva visokim rpedstavnikom i da ne priznaje odluke toboz ustavnog suda u bih koje sud donese na sonovu nelegitimnih zakona koji nisu definisani u dejtonu
dodo je samo potpisnik te odluke skupstine rep srpske, jer po ustavu rpredsednik potpisuje odluke skupstine...
jel ti sad jasno...
dakle sude odluci koju je donela skupstina rep srpske koja je najvece telo po vaznosti u rs, sa namerom da se unistava ta ista rs...
jel ti sad jasno...
Dobro sad,nije Dino Merlin kriv sto je neko u njegovu pjesmu o komsiji Aliji ubacio Aliju Izetbegovica.
Ako je sud rekao da je kriv onda je to to.
Mozda bih mislio da je neka politicka igra da se on nije lepo obogatio otkad je na vlasti
posto jeste sigurno treba da robija za nesto
Mada lako moze platiti zatvor bezobrazluk koji ga je naucio da samo otima i uzima mu to ne dozvoljava