lapsi
Iskusan
- Poruka
- 6.832
Noć prije pjevao borbene sa Simom.Sta mu je ovo sa glasom?![]()

Simo, gdje će ti duša?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Noć prije pjevao borbene sa Simom.Sta mu je ovo sa glasom?![]()
Dobro,dobro...samo kazem.Samo sam odgovorio na bezveznu i uobičajenu prozivku od dotičnog da sam komunista.
Uopšte ga nisam spomeno na temi.
Nesto ko da izdise ili place...izgleda i Dino zreo za penziju.Noć prije pjevao borbene sa Simom.
Simo, gdje će ti duša?![]()
Pa stari, hbg. Sve se mijenja u ptocesu starenja. Najslušaniji i nemaju neki wow glas.Sta mu je ovo sa glasom?![]()
Dino je ,,umalo,, zreo za Džennet, a ne za penziju.Nesto ko da izdise ili place...izgleda i Dino zreo za penziju.
Moje mišljenje je da ima i razlog što je ovu ovako otpjevao, mislim da slutim i kome je otpjevao ovu.Sta mu je ovo sa glasom?![]()
Kome, zašto?Moje mišljenje je da ima i razlog što je ovu ovako otpjevao, mislim da slutim i kome je otpjevao ovu.
Ne može snimit pjesmu o hapšenju Dodika,pa mu knedla u grlu ko i kćerci cirkusanta.Nesto ko da izdise ili place...izgleda i Dino zreo za penziju.
Pa poslušaj text, pjeva nekoj koju ohrabruje na novi početak. Njegova kćer se udala nakon sedam godina veze, velika ljubav bila, nisu imali djecu. Ostavio ju je zbog druge s kojom je odmah dobio dijete. Ona ostala sama i još uvijek je samaKome, zašto?
Ebe se kćerci za Dodu. Imam ja vlastitih briga, to nikako nije on.Ne može snimit pjesmu o hapšenju Dodika,pa mu knedla u grlu ko i kćerci cirkusanta.![]()
Vidim.Zato si na temi cijeli dan.Ebe se kćerci za Dodu. Imam ja vlastitih briga, to nikako nije on.
Pa dobro, juče si analizirala njegov govor tela, kako je zabrinut i sl. Što je mene navelo da pogledam tu njegovu konferenciju za medije. Čovek izgleda normalno, kao što je uvek izgledao.Ebe se kćerci za Dodu. Imam ja vlastitih briga, to nikako nije on.
Uvijek je Dino pjevao zalopojke...ali ovo sad mi nije slusljivo...kao da nije ista osoba.Pa poslušaj text, pjeva nekoj koju ohrabruje na novi početak. Njegova kćer se udala nakon sedam godina veze, velika ljubav bila, nisu imali djecu. Ostavio ju je zbog druge s kojom je odmah dobio dijete. Ona ostala sama i još uvijek je sama![]()
Pa dobro, juče si analizirala njegov govor tela, kako je zabrinut i sl. Što je mene navelo da pogledam tu njegovu konferenciju za medije. Čovek izgleda normalno, kao što je uvek izgledao.![]()
Kazem ja da Bosnjaci dizu Dodi rejting.Pa dobro, juče si analizirala njegov govor tela, kako je zabrinut i sl. Što je mene navelo da pogledam tu njegovu konferenciju za medije. Čovek izgleda normalno, kao što je uvek izgledao.![]()
Nisam analizirala njegovo govor tijela, nisam baš toliko luda da gledam dok pomiče kabasto tijelu ili da mu slušam glas, podočnjake ima, do vakcine.Pa dobro, juče si analizirala njegov govor tela, kako je zabrinut i sl. Što je mene navelo da pogledam tu njegovu konferenciju za medije. Čovek izgleda normalno, kao što je uvek izgledao.![]()
Aj uključi pp imam info za tebe.Ne mogu ti poslat pp.Podočnjake ima nakon operacije jednjaka koja je bila skoro.
Muslimani imaju nepresušni fond utehe kako Dodik propada, steže se obruč oko njega, gotov je, beži helikopterom u Moskvu.
Pa nije on Naser Orić pa da beži helikopterom.
Ebeš mi sve ako ne pljeva bolje i nema ljepše pjesme od Baje MalogStvarno, @Kćerka Direktora Cirkusa, imate velikane poput Meha Puzića i Safeta Isovića, a vi ističete ovog bizarnog Dina.
Ovo je što kaže bata Second Hand, Black Hand, kako beše...Nisam analizirala njegovo govor tijela, nisam baš toliko luda da gledam dok pomiče kabasto tijelu ili da mu slušam glas, podočnjake ima, do vakcine.
Pogledajte prilog 1719062
Jednjak? AupičPodočnjake ima nakon operacije jednjaka koja je bila skoro. Tada nam je i izgubio na kilaži malo..
Muslimani imaju nepresušni fond utehe kako Dodik propada, steže se obruč oko njega, gotov je, beži helikopterom u Moskvu.
Pa nije on Naser Orić pa da beži helikopterom.
Ima 65 i izgleda očajno loše, ok sad mi je objašnjeno, sjeban jednjakOvo je što kaže bata Second Hand, Black Hand, kako beše...Plus godine su tu, sedam banke skoro.
E znao sam da si prvaAl malo se Dodo ipak pišno u ćega![]()
Pa ja nisam obožavalac Baje zbog njegovog šešeljizma, niti volim njegove pesme koje naginju na turbo folk.Ebeš mi sve ako ne pljeva bolje i nema ljepše pjesme od Baje Malog
A vi ga volite više nego mi, Merlina![]()
Učim od najbržeg <3E znao sam da si prva