SIPA pokušala da uhapsi predsjednika Republike Srpske

Pa poslušaj text, pjeva nekoj koju ohrabruje na novi početak. Njegova kćer se udala nakon sedam godina veze, velika ljubav bila, nisu imali djecu. Ostavio ju je zbog druge s kojom je odmah dobio dijete. Ona ostala sama i još uvijek je sama :(
Uvijek je Dino pjevao zalopojke...ali ovo sad mi nije slusljivo...kao da nije ista osoba.
Nesto se s njim i glasom cudno dogodilo.
Ovo mi je bas iznenadjenje.

Pa dobro, juče si analizirala njegov govor tela, kako je zabrinut i sl. Što je mene navelo da pogledam tu njegovu konferenciju za medije. Čovek izgleda normalno, kao što je uvek izgledao. :D

Podočnjake ima nakon operacije jednjaka koja je bila skoro. Tada nam je i izgubio na kilaži malo.. :)

Muslimani imaju nepresušni fond utehe kako Dodik propada, steže se obruč oko njega, gotov je, beži helikopterom u Moskvu.

Pa nije on Naser Orić pa da beži helikopterom.

Pa dobro, juče si analizirala njegov govor tela, kako je zabrinut i sl. Što je mene navelo da pogledam tu njegovu konferenciju za medije. Čovek izgleda normalno, kao što je uvek izgledao. :D
Nisam analizirala njegovo govor tijela, nisam baš toliko luda da gledam dok pomiče kabasto tijelu ili da mu slušam glas, podočnjake ima, do vakcine.

1745517163196.png

Podočnjake ima nakon operacije jednjaka koja je bila skoro. Tada nam je i izgubio na kilaži malo.. :)

Muslimani imaju nepresušni fond utehe kako Dodik propada, steže se obruč oko njega, gotov je, beži helikopterom u Moskvu.

Pa nije on Naser Orić pa da beži helikopterom.
Jednjak? Aupič :( žao mi ga je, od toga se niko ne oporavi..

Back