SIPA pokušala da uhapsi predsjednika Republike Srpske

Ja neki dan u kafić a u kafiću Komšić s jaranima, ništa pratnja, ništa zaštita, voljen, mažen, pažen u svom gradu..A Dodo? :D čuvaju ga "specijalci" koje da je humanitarna (zapravo i jest) opremala, niko nema ni sličnu uniformu, opremu, pola ih u farmerkama :D jaki, jakiii. A njegov život liči na život kakav ne bih poželjela ni najvećem dušmanu.
Ih...kiselo grozdje...sad kao ne valja ni uniforma.😂
Sta bi tek bilo da je Dior sio uniforme? 😂
Ne bi valjali dugmici.😂

Ja neki dan u kafić a u kafiću Komšić s jaranima, ništa pratnja, ništa zaštita, voljen, mažen, pažen u svom gradu..A Dodo? :D čuvaju ga "specijalci" koje da je humanitarna (zapravo i jest) opremala, niko nema ni sličnu uniformu, opremu, pola ih u farmerkama :D jaki, jakiii. A njegov život liči na život kakav ne bih poželjela ni najvećem dušmanu.
Što ne ode Hrvat Komšić u zapadni Mostar, u Ljubuški, da se druži sa zemljacima, nešto ga ne vidjam tamo. 😁
Što se tiče specijalaca i Dode, znamo mi da vaša policija i Sipa imaju najjače specijalce na planeti, još kad vidimo vašeg Ramu sa pogledom neopterećenim mišlju, onda se totalno poplašimo.😂

Ово, ниначе, није добро. То значи да су спремни на ескалацију и сукоб, и да их немци охрабрују.
Pa to je valjda dobro , bice jos grobova, pogibija i potrosnje municije za fabrike iz Srbije...

Inace svaki rat u hrv i bosni donosi povecanje depozita u Srbiji....tu se sklanja novac...zlato , sve opljackano..

Sto je najgore i najposteniji srbi su za rat...iako tvrde da nisu..

Jednom prilikom sam pricao sa profanima jednog fakulteta...ono popodne i skupili se ispred fakulteta ima kafanica...i slucajno upao ja i oko mene neka prica, i jos dva studenta...i sokantno je ali nesvesno profani fakulteta su blokada mirnog razvoja i za prestizna resenja a to je uvek rat...
Nisu, da si pitao prije 15 godina mozda bi bio u pravu i Srbima se zgadio raskos i bogatstvo koje ima familija Dodik i kumovi ,skontali da su samo potrosni materijal kriminalcima.

Back