1: nismo mi nista uradili, i bolje da nas je manje ali da ni jedan od nas nece da odustane nego da nas ima vise a da pola od nas ima nedvomice i da je cas ovakav cas onakav
2: ako ti je stvarno stalo do nsus-a ne bi rekla ovo: vec sam izglasana da budem PREDSEDNICA i hocu samo to...da bi mogla dalje da se b0rim!
sta ti kao ne mozes da se borish ako nisi predsednica, nemoj detinjasto da se ponasas kao hocu samo to ko mala beba si ako ne mozes da imas neku igracku odma placi nije to zrelo, morash da naucis da kad te neko pljuje da dostojno to prihvatis a ne odma da jao oni su zli one me oterali, kao predsednica mislis da ce te svi voleti epa zao mi je nece ogroman br. ljudi ce te mrzeti i kad te budu provocirali ti ces odma pod maminu suknjicu, kao predsednica morash da se borish da budes harizmaticna ako neko ti kaze ti si budala ti ne smes da places nego mu kazes i ti si budala zbog toga i toga, morash da prihvatis kakva si prosto nemas muda i znanja da budes neko i nesto sada, mozda kad porastes naucis se da zivis zivot, ali za sad nisi sposobna, kao sto sam rekao nije zivot uvek fer
3: sta ne sme niko da te vredja ako gresis, to je zlo kad te neko vredja pa ima ljudi da te vredjaju kroz ceo zivot