Sindikat [ne, ne beogradski]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo sad sam prvi put bila na NASEM FORUMU :D i ponosna sam...rwgistrovala sam se.......a sto se tice IVANA015 NO COMMENT Stvarno :?:
Vidim da pokusava sve...jer mu nije bas drago sto sam JA PREDSEDNICA,a ne on :roll:
Mogu da zamislim kako mu je krivo....i necu da neko na taj nacin manipulise samnom...zato sam odlucila da budem na NASEM NSUS 4umu samo zb0g nasih ideja,ciljeva....jer necu to pustiti da pr0padne.....ali ovde necu dolaziti....IVANE015 SVAKA TI CAST,upeo si sta si hte0!!!!!!!!!!!!!!!!!

Treba da napravimo neki tekst u kome bi smo objasnili za pocetak ko smo i sta smo i koji su nam ciljevi.
Treba i da na razlicitim forumima promovisemo NSUS i forum.
I ako ne zbog neceg drugog,onda barem zbog NSUS-a, Ivane i Sanja pokusajte da se ne svadjate!

Mene vishe nishta ne zanima!!!!Razocharali ste me.... :( nisam to ocekivala :9 :( :( od IVANA DA,al od vas ne!!!
Ja sam,(trebalo bi) PREDSEDNIK,a nisam admin :( :( :( :(..........sve jer ste pod Ivanovim uticajem,uspeo je da nas posvadja samo da ne bi nista uradili i napravili!!!

A chek, po kom osnovu si ti predsednik, kad je Ivan prvi doshao na ovu ideju?

AGAIN....ti ,,pametujesh,, !!!!
Izglasalo se,glasanje je bilo regularno i eto!!!Ja sam donela neke ideje,predlozila,mozda ne jedina,al rekla za FORUM.....i bas sam se zaintresovala za ovo,al IVAN samo pokusava da me odstrani od svega....vidim ,nek0g je uspe0 da nagovori,provaljujem,jer nisam admin......

AGAIN....ti ,,pametujesh,, !!!!
Izglasalo se,glasanje je bilo regularno i eto!!!Ja sam donela neke ideje,predlozila,mozda ne jedina,al rekla za FORUM.....i bas sam se zaintresovala za ovo,al IVAN samo pokusava da me odstrani od svega....vidim ,nek0g je uspe0 da nagovori,provaljujem,jer nisam admin......

nemoj da se pravimo pametni, ali ja sam dao za forum ideju kao i vecinu ostalih ideja i plana i programa nsus-a, jedini tvoj predlog je bio da tovarimo profesore sto nije dobra stvar i ima samo 2 ideje koje nisu moje a to su za osnivanje nsus-a(ivan) i da tovarimo profe (sanja) mozda ima jos neka ali cisto sumnjam i nema on da nagovori koga, cinjenice pricaju same za sebe on ih je samo naglasio i pokazao nama...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back