elle0308
Primećen član
- Poruka
- 955
i meni je muka nekih stvari...
Ja vas podrzavam, i stojim iza toga...
Ja vas podrzavam, i stojim iza toga...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skidam sam sebe sa mesta admina na forumu, hteo sam da vam pomognem
Mnogo ste nezahvalni.
Ne,stvarno kazem.....sto bi se ja maximaln0 trudila,davala sve od sebe,da bi me ,,neki,, ovde zajebavali?!!

Ne zbog toga, vec zbog Sanje i njenog hvalisanja, kako je predednica a pola nije glasalo a to glasanje nije ni bilo regularno, Sad cu da probam da napravim drugi probni forum, pa ako ti radi, krenucu dalje
Jao majke ti, u chemu ti dajesh sve od sebe?
Kako mi je krivo shto je Andrej otishao u dom, ovaj forum je postao raspad.
Deco, imate li vi mozak? :shock:
Jel mozes ovome da pristupis
http://nsus.forum0.net

ne znam sta da ti kazem, ako ti nije bed pokusaj jos neki domen, ako neces onda cu ja da vidim da napravim forum za raspust pa cu tebi da dam mesto moderatoraVerovatno ti je do provajdera, nadji na netu njihov br pa ispitaj zbog cega nemas pristup nekim sajtovima, ****** probao sam
@Illidan
Ma samo pogledaj njen avatar i bitje ti sve jasno. Razmazhena mamina i tatina "plincezica".
P.S. Mozhda nisam pomenuo, ali hteo bih i ja da pomognem. Muka mi je vishe da me profesori je*u u zdrav mozak, i da odgovaram po 4 predmeta dnevno. Mora da postoje tu neka pravila. (:
Ne zbog toga, vec zbog Sanje i njenog hvalisanja, kako je predednica a pola nije glasalo a to glasanje nije ni bilo regularno, Sad cu da probam da napravim drugi probni forum, pa ako ti radi, krenucu dalje
Ljude gledas i cenis po avataru???pa shta retji. . . . . .
Onda bih ja mogla za tebe da zakljucim da si iz neke sekte,al necu,bash me briga!!!!
Nemoj da zakljuchas....nije zb0g mene,jer ne uchestvujem vishe...al' ako oni kazu da ce bez mene uraditi nesto za NSUS.....nek pokusaju :|
Imash previsoko mishljenje o sebi.ne mogu da chitam shta ste sve ovde namlatili.
nek mi neko kazhe dal da zakljucham.