Muflan1094
Obećava
- Poruka
- 75
*kad sam chitala pesmicu*
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisi se valjda udala?Kombinacija udaljenosti od muža, Novog Sada, PMSa i emisije Britain's got talent

to me rasplaka.Jedan snaucer kog sam znala ,lutkica jedna,bio hiperaktivan,i u prvoj godinici zivota doziveo mozdani udar.....to me rasplaka.
Uistinu je tuga za zivotinjicama prevelika, i ja imam takve primere i cak ni dan danas nisam prezalila svoje ljubimce koje sam volila koliko i svoje najdraze, porodicu.. 
Ne placem ali mi dodje da zaplacem kad cujem ovu pemu
jes da devojke imaju glas ko da imaju 10 god. ali je bash tuzhna[/COLOR]

ispala
... dve ispale
grrrrrrrrrrrrrrr

Pre neki dan videh iz trole,uz "ostrvce" lezalo mrtvo kuce ,a oko njega lokva krvi....![]()

...owakwe-stwari...Pre neki dan videh iz trole,uz "ostrvce" lezalo mrtvo kuce ,a oko njega lokva krvi....![]()

A ljude sto ubijaju zivuljkice bih ubila na sred Terazija i glave im ostavila da stoje kao po(r)uka.![]()
RACUNOVODSTVO !!!!!!!!!!!!!!
Zivce pokida coveku
I mene pizdenje tera da placem
Kako neko moze da ocekuje od mene da pratim zilijardu konta i ne napravim jednu gresku
A kad sve ode u pizdu matelinu, onda lije li lije [suze, mislim]
To kad sam gledala iz trole...bilo bas lose vreme,i polako pocinje kisa,a ja onako kroz prozor gledam i skoro mi suze krenuse,bas sam se sjebala
A ljude sto ubijaju zivuljkice bih ubila na sred Terazija i glave im ostavila da stoje kao po(r)uka.![]()

meni vala stres od one price o zeni s solitera samo sto nije natero suze na oci
a jadno pseto :[
ja sam kao mala gledala ubistvo jednog steneta
bakuta ga lemala do smrti motkom po glavi
a ja tunjava sa decurlijom samo posmatrala : /