Shta vas to rasplache?

Veoma je zalosno kada o osobi koju najvise volite napisete pesmu inspirisani licnoscu te osobe, pesmu o svemu sto ta osoba predstavlja za vas, kada taj dio sebe stavite na papir i na taj nacin podarite dusu materiji...
a zatim ta osoba unisti sve to, odnese za sobom i dio vasih snova, i svaki stih pesme pretvori u tesku gorcinu... :(
Nakon toga vise nisam mogla nikad napisat pesmu, iako pokusavam i dalje.. :(
A ta pesma uvek me rasplace...

To kad sam gledala iz trole...bilo bas lose vreme,i polako pocinje kisa,a ja onako kroz prozor gledam i skoro mi suze krenuse,bas sam se sjebala:(:(

A ljude sto ubijaju zivuljkice bih ubila na sred Terazija i glave im ostavila da stoje kao po(r)uka.:dash:

Ja sam u proslom polugodju plakala zbog racunovodstva.
Bas sam se kidala.
Tad mi je bilo bas tesko, psihicki.

Nije me rasplakalo, ali sam stala i nekih pola minuta posmatrala zenu pitajuci se da li je normalna.
Ide kucence pored nje i njenog deteta, njusi okolo, nije ih napalo.
Zena skinu torbu sa rameni, udari kuce, vrati torbu na rame i nastavi.
Nemam reci.
Moja mama gleda i smeje se zeni. Zamislite, skine torbu, udari kuce i nastavi.
Srecom, nije torba toliko teska bila da ga povredi.

RACUNOVODSTVO !!!!!!!!!!!!!!

Zivce pokida coveku
I mene pizdenje tera da placem
Kako neko moze da ocekuje od mene da pratim zilijardu konta i ne napravim jednu gresku
A kad sve ode u pizdu matelinu, onda lije li lije [suze, mislim]

RACUNOVODSTVO !!!!!!!!!!!!!!

Zivce pokida coveku
I mene pizdenje tera da placem
Kako neko moze da ocekuje od mene da pratim zilijardu konta i ne napravim jednu gresku
A kad sve ode u pizdu matelinu, onda lije li lije [suze, mislim]

Cesto sam od besa zbog racunovodstva, jer ne mogu da kazem nista profesoru, a nista ne znam ko june.
Mislim, znam nesto, ali ono sto on daje za kontrolni, cesto daje bas komplikovane promene. Tad blenem u onaj papir ko tele.
Moj profesor daje zaista teske kontrolne i pismene uz izgovor da smo mi ekonomski tehnicari i da moramo da se ucimo. A svi drugi profesori mu prigovaraju zbog toga.

To kad sam gledala iz trole...bilo bas lose vreme,i polako pocinje kisa,a ja onako kroz prozor gledam i skoro mi suze krenuse,bas sam se sjebala:(:(

A ljude sto ubijaju zivuljkice bih ubila na sred Terazija i glave im ostavila da stoje kao po(r)uka.:dash:

Takodje!!!:dash:

meni vala stres od one price o zeni s solitera samo sto nije natero suze na oci

a jadno pseto :[
ja sam kao mala gledala ubistvo jednog steneta
bakuta ga lemala do smrti motkom po glavi
a ja tunjava sa decurlijom samo posmatrala : /

Babetine i ovako mrzim, a jos kad vidim kako biju pse, prebio bi' ih!:evil:

Back