Shta vas to rasplache?

To je zato sto joj nisi draga i sto te mrzi... Salim se...:p:) Ja moju nisam poljubio od 4 razreda osnovne skole!

Ja moju nisam ni ljubio...:lol: Salim se...

aaa,uzas :(:(:( bas mi je zao.:sad2:

Moja sestra je pre par godina u parku u nekom zbunju nasla malo stence (pleonazam ,ali je bilo bas bas malo) ,bilo je kao loptica i nazvali su ga bas tako,loptica...Ali,imao je lajmsku bolest,i mnogo se mucio,i bio je slep. Onda ga je starije kuce moje sestre vodilo,da ne bi kupilo u zid i sl.Naravno,uginulo je.:(

Pas za slepe!!:hahaha:

Iznvini, molim te, ali morao sm!:rotf::rotf:

mogla bih tomove knjiga da napisem o zivuljkama koje su me okruzivale:(

hmm pa vidis, to je jako lepa ideja : ))
Ozbiljno, sto da ne? Nekako mi se cini da sve manje ljudi istinski voli zivotinjice i posvecuje im veliku paznju, mozda bi se to moglo promeniti nekim pricama, knjigama i svemu slicnom o predivnom uticaju zivotinja na ljude i njihove zivote, narocito o neophodnosti zivotinja u detinjstvu.. :)

Kad vidim stare ljude koji se tesko krecu,imaju neki fizicki ili psihicki poremecaj...ili ako su prosjaci..Kao ona baka u Sremskoj,ne znam da li je vidjate :( Dam joj ponekad koji dinar,ali kad samo pomislim kako je njima zivot tezak,verovatno nemaju ni porodicu ni prijtelje..nista!

Tako i moja mama,ali ni ja moju ne ljubim često.
Jako sam hladna prema porodici i ponekad mi je jako žao zbog toga.:neutral:

Ok, ovo je nažalost problem i kod mene, ali moji roditelji ne vide ništa.
Ni da sam tužna, ni da sam ljuta, neutralna, srećna, jok, nema ništa.

Ni moji ne vide kao neki...
Meni je žao što mi ne bi palo na pamet da priđem i poljubim ih,
uprkos tome što su itekako zaslužili.:neutral:

:rotf::rotf::rotf: Kako je uspela ta druga polozara da ujede tvoju dzumaru za oketo?:dontunderstand: Mozda joj je vrucina i dosadilo da trckara za loptom!

1. Pa lepo!ona bila napolju trchala..i onda je doshlo to veliko g.o.v.n.o od psa i skochilo na nju s kezom i eto...a to bilo u nekom zbunu..tako da se nishta nije videlo..i onda sam tek chula i videla kako ova moja iz zbuna iskache,bezi i cvili... kaze veterinar da je bio UDARAC u oko,u shta ja sumnjam jer uopshte ne izgleda tako.........2. A pre skoro mesec dana nije bila tolika vrucinchina tako da.....

Мене често и ситнице знају расплакати. Превише сам емотивна и заиста саму себе нервирам. Хтјела бих да сам јача и да могу бити отпорнија на многе ствари, али ето... Нећу да држим у себи, осјећам се лоше читав дан онда.

Back