Ovo je dnevnica za koliko sati rada?
Ako radis uvece od 8-9,pa verovatno do 5-6
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je dnevnica za koliko sati rada?
))Rekao sam vise puta za cenu smestaja,a sto se tice destinacije sam odluci....cena prevoza jos jednom da kazem jw,bus Bg-Atina 60€,fery do Irakliona na Kritu je 37€,plus jos nesto za bus u lokalu,a ako si planirao da dodjes do kraja meseca nece ti biti kasno,samo moras odmah da pojuris posao i sve je to lepo sto ti mislis samo sto ako budes radio kao barmen,kroz dve nedelje ce ti biti preko glave i muzike i ljudi,veruj mi sanjaces krevet.....jer ces sve to i ribe da imas u preteranoj varijanti svako vece,a sad odh ceka me plaza,posto je cura radila do 6 u baru,pa jos spava...pozzzz

koja je to firma koja vozi bg-atina za 60 evra??? cisto da znamo, kada neko pita, obzirom da moj prijatelji (Alamanis) imaju tu cenu do Larise, a do soluna cini mi se da je 50e
Kažu da je Grčka pred bankrotom ...![]()

Evo, i ja tebi jednom da odgovorim, u pitanju je grčki autobuski prevoznik Siamos. Povratna karta BG-Atina je 95 evra, u jednom SMERU (ne pravcu kao što mnogi pogrešno kažu) je 55 evra. Alamanis je povratna 110 evra, u jednom smeru 65 evra. Ima i još jedan prevoznik, mislim da se zove FTP i mislim da su mu cene iste kao kod Alamanisa ali za njega nemam konkretne podatke i pretpostavljam da cene delimično zavise i od agencije. To su cene sad u maju a da li će da budu veće u junu-ne znam.
Ako je Grčka pred bankrotom, Srbija je onda otišla u stečaj odavno. Ali zato ćemo mi svojim udarničkim radom da im pomognemo da stanu na noge!![]()

Kada bi se grci i mi udružili bili bi jedne od najbogatijih država...![]()

Jel znaš ti da smo mi i Kinezi najmnogoljudnije nacije na svetu i zajedno nas ima skoro milijardu i po? A ja i Bil Gejts smo mnogo bogati ljudi, pa mi zajedno imamo 56 milijardi i 100 dolara, je*o te!![]()
i srpskoj zastavi..na samoj plaži je u moru ostalih restorana i klubova,tako da tamo ima dosta mjesta za pitat za posao..jedan srbin radi(ili je vlasnik) radnje za prodaju i izradu onih tematskih majica,a odmah do njega u fast foodu se isto srpski pričao..
, i sreo 2 konobara,zaboravio odakle su..na santoriniju policiju skoro ni vidio nisam,a vozao se na quadu bez kacige,vozačke 
http://www.uniqa.rs/uniqa_rs/cms/serbian/private/index.jsp