Kao prvo, NE MOŽEŠ ono što ja pišem ovde da nazivaš glupostima! A kao drugo, rećiću nešto o mestima u kojima sam bio i radio a to su Malja i Hersonisos, za ova druga ne znam (samo sam čuo) pa neću ni da pričam o njima.
A ZAŠTO onda pričaš o Malemeu ???????????
A i to što pričaš za Malju, bez savršenog engleskog ti se garantovano svi koji su ikada bili tamo glasno smeju.
MOŽDA ako si gulio krompir u nekoj taverni ...
I ne možeš da me ubeđuješ nešto o Hersonisosu kad u životu nisi nogom kročila u Hersonisos i ti ćeš da mi pričaš nešto!
Ja
M O Ž D A nisam bila nikada u Hersonisosu, (ako se ne računa ispod 30 puta), osim što poznajem sve najjače gazde u okolini. Navedi mi vlasnika hotela, ili jakog noćnog bara i poslaću ti na pp njegovu sliku u nekoj varijanti u mom društvu (plaža, kafić, ćaskanje na ulici....) Kaži mi kako se zove srpski sveštenik u gornjoj crkvi u Hersonisosu ?
A ti
S I G U R N O nisi bio u Malemeu, čim pričaš
LAŽI, da tamo
uglavnom dolaze Nemci .... ( a nema
N I J E D N O G)
Naravno da se u krznarskim radnjama priča ruski jezik, zato što to samo Rusi kupuju, a i Rusi drže te prodavnice radi pranja novca od kriminala. Za tebe je svetsko čudo što Rusi govore ruski jezik ?
Još me ubedi da je i za apoteke ili frizerske salone.....servise za popravku čamaca .... OBAVEZAN ruski ????
A što se tiče gramatike .... možeš samo da mi pljuneš pod prozor. Govorim i pišem TEČNO tri strana jezika, a forum ipak nije maturski ispit iz srpskog ....
Raspitaj se ko je Keterina (Kaiti) SRPKINJA, pa onda palamudi. Ja održavam kompjuterske sisteme u lancima hotela, a ne kao ti da radim masažu po plaži, pa verovatno zato i ne srećem te tvoje ''silne'' Ruse. Da se razumemo, ja volim Ruse kao narod, ali ti ga brate ... pretera ...po tebi ih ima više nego u Nici ili Parizu, da ne govorimo o Rusiji.
ZVANIČAN podatak turističkog saveza je da ih dođe oko 100.000
G O D I Š N J E.
Toliko Engleza
S T A L N O živi na Kritu, kupili su kuće ovde. A gde su još oni koji dolaze kao turisti. Da ne pominjem još najbrojnije Skandinavce (radila sam jednu noć u Hanji na aerodromu i sletelo je 13 aviona iz Norveške sa oko 2500 putnika.) Jedva smo našli dovoljno autobusa da ih prevezemo do hotela.
I Italijane koji imaju svakodnevne redovne brodske linije.(Oko
MILION godišnje i jedni i drugi)
A i bunda mi ne treba, nisam zimljiva....
Neverovatan lik ....