Sex u RAJU

koji zlocina, ako Bog okarakterise nesto kao zlocin , onda ce se to kazniti....uostalom ako mislis da su Hamas zlocinci zato sto brane sebe svoju zemlju svoj narod, onda si tesko luda osoba poremecnih vrednosti.
Znači svi smo "ludi " kad vidimo da strada 50 hiljada ljudi , da bi za uslov pustili zatvorenike .
Ne kažem da je svako kriv u zatvoru ,mogu da budu pušteni sa posebnim nanogicama , ali tvoj rezon je takav , srdačno bih ti poželeo da budes civil u Gazi .

Znači svi smo "ludi " kad vidimo da strada 50 hiljada ljudi , da bi za uslov pustili zatvorenike .
Ne kažem da je svako kriv u zatvoru ,mogu da budu pušteni sa posebnim nanogicama , ali tvoj rezon je takav , srdačno bih ti poželeo da budes civil u Gazi .

naivcino, nije izraela briga ni za kakve zatvorenike...njima je cilj da se zauzme gaza i pravi veliki izrael.

ako mislis i dalje da izrael vodi borbu radi nekih svojih zatvorenika, onda si teska naivcina.

naivcino, nije izraela briga ni za kakve zatvorenike...njima je cilj da se zauzme gaza i pravi veliki izrael.

ako mislis i dalje da izrael vodi borbu radi nekih svojih zatvorenika, onda si teska naivcina.
Da li bi ti prihvatio da strada narod zbog čamasa , ko zna čijeg , najmanje mislim palestinskog .
Kako je u Palestini relativan mir , nije nimalo sjajno ali mir .

znaci ima izrael pravo da tenkom gadja djecu i zene u redu za koru hleba....jeli tako druze???
Napisano je od slova do slova , protiv terorista .
A , zbog toga sto si ti napisao oni sad gube sukob jer su izgubili ugled u svetu jer deca i narod nisu teroristi .
Zamisli sad , ako će se pravedno , kolko je turska ubila jermena , takodje dece i žena , ili prisilila tvog pra pra pra da vise ne budes pravoslavac .

Poslednja izmena:
Sex u Raju

Po islamskim opisima sex u Raju je jedan od uzitaka Raja u moru drugih uzivanja, sa nekim razlikama naspram ovdje sexa.

U Raju nema sperme, nema trudnoce na osnovu sexa, nema menstruacija.

Sex u Raju je izmedju muza i zene....a ne svako sa svakim.

U Raju nema neozenjenih i neudatih.
Dobro. sex je moguć u raju.

1. u kojoj životnoj dobi želiš da te Gospod oživi kad umreš? Može samo jedna.
2. S čim češ se još zanimati osim seksom?

Boze me ti oprosti kako tako naopako razmisljas...cuj ovo molim te...kazes sad da je blud to sto se zena moze uljepsavati za svog muza u Raju....sad je i to blud i razvrat....maaa ajdeeee bre vise u vraga :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ti kao da nisi sa ovog svijeta, ti kao da si sa Marsa pao pa neznas svjetske tokove, kako se stvari krecu....

Bog je prirodno ucinio zenu da se voli uljepsavati, to cim se sa pelena skine uzme karmin u ruke i pocne se bojati po usnama :mrgreen:

Pa u Raju nije potrebna sminka , nije potrebno mehanicko uljepsavanje, da zena sjedi za ogledalom 1h vremena da bi se uljepsavala....tamo stvari se desavaju u sekundama, cak i trudnoca i porod u Raju se desava u roku koji sahatak a ta trudnoca se ne desava na osnovu seksa, nego na osnovu zelje, osobe koje bi htjele da imaju djecu u Raju bit ce i omoguceno i ta zelja da se ispuni, pogotovo oni parovi koji su usli u Raj a nikad djece nisu imali, pa im Bog tamo kompezira u Raju sa djecom.
Neće se ona ulepšavati, već menjati izgled...znači neće biti ista, već totalno druga osoba...nemoj sad da mi spustaš loptu i da vrdaš...

Tvoja žena će da skine jednu glavu i da stavi drugu...da skine jedne grudi...stavi na ofinger...a da nabaci druge...da bi te raspalila svaki dan sve više i više...Dosade ti jedne grudi tako napaljenom pa hoćeš druge...dosadi ti jedna faca, pa hoće napaljenko drugu...
To je boleščina da nema dalje...razvrat..
kakvi crnjo nastranih zelja, sve su to potpuno logicne zelje i stvari...ako nesto dobro ima ovdje na zemlji onda to mora da bude u Raju u daleko poboljsanoj verziji.
Ko kaže da neće biti poboljšano? Ali ti očigledno to što je bolje ne razumeš...

Za tebe ja važno da je dupe čvrsto...to je tvoj nivo.
Vi hrscani bi od Raja napravili monotonu zonu, gdje te ubija dosada i sebi cupas kosu , na tom nivou je predstavljanje vaseg nekog Raja koje vi zamisljate.
To što će u raju biti, ti nikad ne možeš zamisliti...kao recimo voda...da je Bog nije stvorio kako bi je zamislio?...nikako, ni ti ni ja...

islamski opis Raja je maximalno dusevno i tjelesno uzivanje....ni jedno nije zakinuto tu.
Islamski opis raja...bar prema onome što si Ti izneo ovde...je ništa drugo nego ljudsko mudrovanje...

islamski opis Raja je maximalno dusevno i tjelesno uzivanje....ni jedno nije zakinuto tu.

a to sto ti promoviras da samo Dusa uziva a ne nikakvo telo, to onda znaci logicki da je zemlja veci nivo Raja nego taj vas hrscanski zamisljeni Raj

jer u vasem zamisljenom Raju samo dusa uziva

dok u islamskom opisu Raja, dusa i tijelo uzivaju, i to je ono sto Isus zagovara a sto vi hrscani ste izopacili kao i mnogo toga sto se izopacili i sto nema veze ni sa Biblijom ni sa Isusom.
Čovek je duša i čovek će uživati...

naravno da Bog nije monstrum, ali nije ni budala koju ce neko vuci za nos....zar ti mislis da Bog je samo ljubav i nema sposobnost kaznjavanja oni koji to istinski zasluze....jeli ti stvarno mislis da je toliko Bog pun ljubavi da nema snage da kazni zlikovca recimo koji ubija neduzne zene i djecu, starce, rusi kuci, pljacka, siluje, kolje...razara sve pred sobom...u crno zavija majke i ubaciva tugu u njihova srca....
Smrt je najgora kazna.
Ali Isus ti iz Biblije kaze da Pakao postoji....kakav si ti hrscani koji naziva Isusa lakovernim pojedincom?
Pakao nije mesto večnih doslovnih muka...nisi razumeo Isusa.
Ti hrscanin nazivas Isusa lakovernim pojedincom....pa ima li veceg perverzluka od toga da sljedbenik svog vodju , proroka ili Boga , kako ga vec gledas naziva lakovernim pojednicom

Isus kaze:

Matej 10:28

"Ne bojte se onih koji ubijaju tijelo, a dušu ne mogu ubiti; nego se bojte Onoga koji može i dušu i tijelo pogubiti u paklu."

i ti onda meni dodjes da kazes da se Pakao kosi sa logikom, a to sto zla se nakotilo na ovom svetu da mu se ne zna broj a Bog je namijeno da zle kazni u Paklu...ali eto tebi je nelogicno da Bog kazni zle u Paklu al iti je logicno da ih Bog ludjacki voli ma koliko zli bili i koliko zla nanijeli drugima...

ima li vece i perzverznije slike na boga od ovog kako ti predstavljas Boga nerazumnog koji voli sve i svasta nevazno koliko zla i bolesna osoba bila i koliko zla nanijela....znaci Bog voli i Hitlera i one sve pilote izraelske koji bacaju bombe na djecu i zene u redovi za koju hleba.

i onda ti mi dodjes da mi pricas o nekoj logici....ma boze me ti sacuvaj takve logike....
Bog ne voli zlo i zle...nisi me razumeo...
Ali Bog nije ni monstrum...zna se ko je monstrum i ko čoveku želi zlo...Bog čoveku želi dobro...na čoveku je da bira put...
Znaci voli Hitlera :) ma ajdeeee

hrscanska logika na delu....
Ne.

smrt zlocincu dodje nakon mnogo godina zla, dodje mu kao izbegliste od prave bolne kazne, jer smrt brzo prodje, nema tu neke puno kazne koliko bi trebalo, pa po toj logici smrt je izbegliste za kriminalce , gdje se sakriju od Bozije kazne. a to je van svake pameti....

sporedi sa onim sto Bog kaze u Kuranu, da osoba koja je zla i nanosila zla drugima, u kaznu ulazi u Pakao, gdje nema smrti, i kaznava se konstantno....pa cak da bude kaznjen onako kako je kaznjavao on druge ljude , da osjeti njihovu bol i strah kroz sta su oni svbi prosli od njegovih ruka....

to je pravda, to je logika...i to se potpuno sihronizuje sa zdravom logikokm i rezonovanjem, dok to sto ti pricas nikakve logike i smisla nema.
Ovaj život što živimo je svima nama kazna...nakon njega imaš smrt ili vasksenje...a od tebe zavisi kojim putem ćeš odlučiti da kreneš...
A da Bog deluje da nas ovako kažnjene...ako nećemo po njegovom...večno peče...sa Bogom veze nema...
nema nikakav nasledjen greh, to sto vi hrscani izmisljate, vama na dusu, zasto bi mi nasledili greh Adama a ni krivi ni duzni...ali p ovama mi ljudi nasledimo greh da mi budemo kaznjeni za to sto je praotac uradio u Raju i ogresio se od Bozije zapovedi...ma ajdee , cuj to...sta misli da ja opljackam banku a tebe da strpamo u zatvor, ako ne moze, sto nemoze, kad vec takve price pricas o naslednom grehu, da se neko drugi kaznjava za tudje grehove.
Zašto umiremo...ko nas kaznjava smrću?
cak sta vise Isus negira nasledni greh u Bibliji.
Tako je.

to ti je zivotni test, a ti bi da udjes u Raj na lepe oci, e ne moze druze, nego se moras testirati dali si dostojan toga vecnog uzivanja u Raju.
Smešno.
da , Bog je pun ljubavi, smao st oti ne poznajes Boga i kako on djeluje....kako se uopste manifestuje njegova ljubav....jer su ti ta znanja nepoznata, jer nemate uputu, dovoljno je to sto si pun nelogike i nelogicnih vjerovanja da mi kaze da ne poznajes Boga
Znači ove gore večno prži iz ljubavi?

pazi sta pises, sve Boziji andjeli pisari zapisuju i mogu da donesu to protiv tebe na sudnjem danu.
Da li si primetio da ti branim da Boga praviš najmonstruoznijim bićem u univerzumu?

Dobro. sex je moguć u raju.

Muhammed nas je informisao da ce svi ljudi u Raju biti 33 godine.

sta god pozelis....ako mi je ceif sport, imat cu ga, ako mi je ceif upoznavanje misterija univerzuma i historije kako je sve teklo i to je moguce, ako mi je ceif da vidim dinosauruse i budem medju njima i to je moguce, ako zelim feste, muziku, druzenja sa dragim osobama, upoznavati druge dijelove Raja u vidu putovanja, ako zelim ime trke sportski auta mogu i to imati....znaci samo pozeli i imas....

Muhammed nas je informisao da ce svi ljudi u Raju biti 33 godine.
To su lepe godine.
sta god pozelis....ako mi je ceif sport, imat cu ga, ako mi je ceif upoznavanje misterija univerzuma i historije kako je sve teklo i to je moguce, ako mi je ceif da vidim dinosauruse i budem medju njima i to je moguce, ako zelim feste, muziku, druzenja sa dragim osobama, upoznavati druge dijelove Raja u vidu putovanja, ako zelim ime trke sportski auta mogu i to imati....znaci samo pozeli i imas....
neces moci raditi lose i nemoguce stvari. letis napolje.

Neće se ona ulepšavati, već menjati izgled...znači neće biti ista, već totalno druga osoba...nemoj sad da mi spustaš loptu i da vrdaš...

Tvoja žena će da skine jednu glavu i da stavi drugu...da skine jedne grudi...stavi na ofinger...a da nabaci druge...da bi te raspalila svaki dan sve više i više...Dosade ti jedne grudi tako napaljenom pa hoćeš druge...dosadi ti jedna faca, pa hoće napaljenko drugu...
To je boleščina da nema dalje...razvrat..

Ko kaže da neće biti poboljšano? Ali ti očigledno to što je bolje ne razumeš...

Za tebe ja važno da je dupe čvrsto...to je tvoj nivo.

To što će u raju biti, ti nikad ne možeš zamisliti...kao recimo voda...da je Bog nije stvorio kako bi je zamislio?...nikako, ni ti ni ja...

Tvoja žena će da skine jednu glavu i da stavi drugu...

nista zena ne skida glavu niti stavlja drugu...ne palamudi.

niti sam to ikad rekao......

nego je to vise u ovom stilu preuzimanje likova,

Islamski opis raja...bar prema onome što si Ti izneo ovde...je ništa drugo nego ljudsko mudrovanje...

Čovek je duša i čovek će uživati...

Smrt je najgora kazna.

Bog ne voli zlo i zle...nisi me razumeo...
Ali Bog nije ni monstrum...zna se ko je monstrum i ko čoveku želi zlo...Bog čoveku želi dobro...na čoveku je da bira put...

Ne.

Ovaj život što živimo je svima nama kazna...nakon njega imaš smrt ili vasksenje...a od tebe zavisi kojim putem ćeš odlučiti da kreneš...
A da Bog deluje da nas ovako kažnjene...ako nećemo po njegovom...večno peče...sa Bogom veze nema...

Tako je.

Smešno.

Znači ove gore večno prži iz ljubavi?

Da li si primetio da ti branim da Boga praviš najmonstruoznijim bićem u univerzumu?

nikakvo to nije mudrovanje nego logican opis pravog Raja.

Smrt je najgora kazna.

absolutno nije najgora...gore je ono sto dolazi poslije u Paklu.

eto ti si razumeo

ti nisi sam svestan kakav si ti palamudator neznalica...a evo ti i vizuelan dokaz da ti licno se uvjeris koliki si palamudatopr neznalica

Isus kaze:

Matej 25:46

"I ovi će otići u vječnu kaznu, a pravednici u vječni život."

2. Solunjanima 1:9

"Oni će biti kažnjeni vječnom propašću, daleko od lica Gospodinova i slave njegove moći."
Najsmijesni su mi ovi hrscani sto misle da znaju a blage veze nemaju o Bibliji, tacno se ocito vidi da su neznalice, da blebetaju i mudruju na svoju ruku kontra onoga sto im Isus kaze u Bibliji

Ovaj život što živimo je svima nama kazna...nakon njega imaš smrt ili vasksenje...a od tebe zavisi kojim putem ćeš odlučiti da kreneš..

znaci kralj uziva celi zivot ali mu je to kazna pa kad umre ide u Raj, jeli tako moj vrli mudracu :)

Smrt sama po sebi nije kazna....smrt je prelazak iz ovog svijeta u durgi, prebacivanje duse iz ovog svijeta u drugi....smrt je zavrsetak zivotnog testa za covjeka i ide poslije na raport na sudjenje....

a smrt moze biti ugodna ili bolna zavisno jeli Bog zadovoljan sa osobom....pa sam cin izlaska duse iz tela ako je Bog zadovoljan, dusa isklizne lahko iz tela, bez muke, ako je Bog nezadovoljan i ceka osobu pakao, andjeli smrti je cupaju naglo a to predstavlja bol.

nikoga ti ne branis nego palamudis iz neznanja...i to sam i dokazao gore kako ocito kontriras onome sto Isus kaze.

To su lepe godine.

neces moci raditi lose i nemoguce stvari. letis napolje.

neces moci raditi lose i nemoguce stvari

da, jer neces imati uopste zelju za takvim stvarima kao sto ti nemas sad zelju da jedes govna iz kanalizacije.....

niko iz Raja ne leti napolje, ko jednom kroci u njega, nema vise izlaska....i to je najveci moguci uspeh koji jedan covek moze da dokuci, od tog uspeha nema veceg....to je veci uspeg nego da ti daju cijeli univerzum sad.

niko iz Raja ne leti napolje, ko jednom kroci u njega, nema vise izlaska....i to je najveci moguci uspeh koji jedan covek moze da dokuci, od tog uspeha nema veceg....to je veci uspeg nego da ti daju cijeli univerzum sad.
ne lupaj. izleteo je pali andjeo naprimer. ako u raju budeš tražila nemoguće ili činila zlo izletećeš i ti. pre toga ćeš proći čistilište gde će ti se invertovati svi gresi u dobro.)

nego, ne odgovori ti šta će biti s decom koja umru u 10 godini. Hoće li se i oni sexati i imati 33 godine?

ne lupaj. izleteo je pali andjeo naprimer. ako u raju budeš tražila nemoguće ili činila zlo izletećeš i ti. pre toga ćeš proći čistilište gde će ti se invertovati svi gresi u dobro.)

nego, ne odgovori ti šta će biti s decom koja umru u 10 godini. Hoće li se i oni sexati i imati 33 godine?

ne lupaj. izleteo je pali andjeo naprimer.

znam sta pricam....to kad se kroci na Sudnjem danu nema vise izlaska......a ne sta je bilo prije jer ionako nisu bili namijenjeni ni adam ni eva ni satana da budu u Raju.

druga stvar je Satana nije pali andjeo, to je jos jedna od hrscanskih zabluda....satana je Demon, bice koje ima slobodnu volju, ima mogucnost da cini dobro ili zlo...dok andjeli nemaju slobodnu volju i cine samo dobro, ono sto im Bog naredi.

ako u raju budeš tražila nemoguće ili činila zlo izletećeš i ti.

pricas sad na osnovu svog nahodjenja....

deca ce uci u 10 godini u Raj i tamo odrasti do 33 godine...tako da roditelji nastave pratiti njegov rast i razvoj.....

U Raju nema neozenjenih i neudatih, to znaci i ta deca kad polnu zrelost dobiju i budu udati ili ozenjeni, imat ce sex tek tad.

znam sta pricam....to kad se kroci na Sudnjem danu nema vise izlaska......a ne sta je bilo prije jer ionako nisu bili namijenjeni ni adam ni eva ni satana da budu u Raju.

druga stvar je Satana nije pali andjeo, to je jos jedna od hrscanskih zabluda....satana je Deon, bice koje ima slobodnu volju, ima mogucnost da cini dobro ili zlo...dok andjeli nemaju slobodnu volju i cine samo dobro, ono sto im Bog naredi.

pricas sad na osnovu svog nahodjenja....

deca ce uci u 10 godini u Raj i tamo odrasti do 33 godine...tako da roditelji nastave pratiti njegov rast i razvoj.....
Ovo je bespredmetno da dalje raspravljamo. Gospod nema razloga da išta briše u sudnjem danu. Memorije sveta ima dovooljna za sve što će se desiti i za sve što je bilo.

Sudnji dan je samo tačka rastanka. Ljudska smrt je sudnji dan za svakoga pojedinačno.

U Raju nema neozenjenih i neudatih, to znaci i ta deca kad polnu zrelost dobiju i budu udati ili ozenjeni, imat ce sex tek tad.
Ovo je moguća opcije.

Gospod će svakog oživeti u najboljim godinama. Baš onakvim kakvim jest bio. Pa će ispraviti načinjene grehe invertovanjem u dobra dela.

Medjutim, ljudski um je najbolji u starosti. To sigurno nisu 33 godine.. Šta kaže Muhamed na ovo?

PS. Ne pljuj po Hišćanstvu. Hrist je stariji od Muhameda. Mi pravoslavci ne pljujemo prema nikomu. Imamo problema sa sektom koja se zove katolička crkva. Ona je samostalno menjala kanon, pa kad drugi nisu hteli prihvatiti, izašla iz zajednice.

Poslednja izmena:
Ovo je bespredmetno da dalje raspravljamo. Gospod nema razloga da išta briše u sudnjem danu. Memorije sveta ima dovooljna za zve što će se desiti i što je bilo. Sudnji dan je tačka rastanka.

Ovo je moguća opcije. Gospod će svakog oživeti u najboljim godinama. Baš onakvim kavim jest bio. Pa će ispraviti načinjene grehe invertovanjem u dobra dela.

Medjutim ljudski um je najbolji u starosti. To sigurno nisu 33 godine.. Šta kaže Muhamed sad na ovo?

Ovo je moguća opcije.

to je najlogicnija opcija...da ti se podare najbolje godine za uzivanje u Raju.

Pa će ispraviti načinjene grehe invertovanjem u dobra dela.

odakle ovo znas?

Medjutim ljudski um je najbolji u starosti. To sigurno nisu 33 godine.. Šta kaže Muhamed sad na ovo?

um u starosti radi iskustva da....dok u Raju ljudi ce mozda mnogi umrijeti stari a prozivljeni mladi od 33 godine...pa ce imati svo potrebno znanje i iskustvo....

znaci u Raju ce covjek imati sve sta mu je potrebno za najvece moguce uzivanje....nece biti uskraceni u svom nivou Raja ni za sta....

Raj ima 100 nivoa....od najnizeg do najveceg...i svako ko udje u Raj ce uci u svoj nivo Raja.

Back