Sex u RAJU

Snouden: Pa će ispraviti načinjene grehe invertovanjem u dobra dela.

odakle ovo znas?
Učio me Nikolaj Velimirović.

Pa sam proverio kroz kvantnu mehaniku i informatiku i shvatio da Gospod može ispraviti ljudske grehe spinovanjem. Nema potrebe za uništenjem i brisanjem memorije sveta koju zovemo večna pamjat. Ako bi to uradio Alah/Gospod bi brisao samog sebe. Slično je u srednjem veku zaključio jedan od najmudrijih teologa zvan Toma Akvinski.

Dakle, on zna da ćemo mi u životu praviti gluposti jer se naša duša tek prosvećuje.

U čistilištu se invertuju gresi pred specijalnim ogledalom za spinovanje. Proces je vremenski ograničen i moguće je da se ne završi apsolutno do kraja.

Kad izadješ iz čistilišta tvoje želje i zamišljanja neće biti kao ova sadašnja zemaljska.

sta god pozelis....ako mi je ceif sport, imat cu ga, ako mi je ceif upoznavanje misterija univerzuma i historije kako je sve teklo i to je moguce, ako mi je ceif da vidim dinosauruse i budem medju njima i to je moguce, ako zelim feste, muziku, druzenja sa dragim osobama, upoznavati druge dijelove Raja u vidu putovanja, ako zelim ime trke sportski auta mogu i to imati....znaci samo pozeli i imas..
Jel bi mi omogućio da imam Enterprajz i posadu i da putujemo svemirom da vidimo vulkance, klingonce, romulance...?

bi naravno. ima očuvan snimak serije.
I da se poseksam sa nekom dobrom vulkankom
jolene-blalock-t-pol.gif

Iz kojih izvora dolaziš do ovog zaključka?

Da li si ukapirao zašto je besmisleno da imaš automobilske trke u Raju?

Iz kojih izvora dolaziš do ovog zaključka?

eeee mi muslimani imamo infomracije o Raju koje vi nemate.....informisao nas je Muhammed u hadisima, a Allah u Kuranu o Raju.

Da li si ukapirao zašto je besmisleno da imaš automobilske trke u Raju?

zasto bi to bilo besmisleno??? dali je besmisleno kada ja i drugi se dogovorimo da imamo go kart trku, uplatimo i onako vozikamo se ko ce prije stici do cilja...cisto onako iz zabave.....

a recimo u Raju, imas mogucnost da snagom svog uma i misli, mijenjas svoju zonu Raja koju imas u posjedu....pa samo zamislis stazu za sportska auta i sportska auta....ono se stvori sve u trenu...

ovako nesto

483098659_1120526066539700_7338251777257708674_n.jpg

483066943_1120529179872722_8682026501967516191_n.jpg

483493818_1120529063206067_7247220697700833900_n.jpg

ako ja to zelim sa drustvo u Raju ovakvu vrstu zabave, gdje nije moguce se ozljediti niti poginuti....zasto bi to bilo nemoguce?

i zasto bi ovakva zabava bila besmislena?

eeee mi muslimani imamo infomracije o Raju koje vi nemate.....informisao nas je Muhammed u hadisima, a Allah u Kuranu o Raju.
Pa to te pitam...gde piše da ćeš da imaš ženu poput Mistik?
zasto bi to bilo besmisleno??? dali je besmisleno kada ja i drugi se dogovorimo da imamo go kart trku, uplatimo i onako vozikamo se ko ce prije stici do cilja...cisto onako iz zabave.....
Upravo si sam odgovorio.

Pa to te pitam...gde piše da ćeš da imaš ženu poput Mistik?

Upravo si sam odgovorio.

gde piše da ćeš da imaš ženu poput Mistik?

ne nego ce najvjerovatnije tako se moci mijenjati lik, umjesto da se sminkas promijeni se za sas, ili ako hoce osoba da mijenja lik neki drugi...i to je moguce u Raju.

gledaj na to kao nesto sto se zacini "spavaca soba" kod parova....

naprimjer mozda je neki muskarac imao zelju da ima zenu ko azijatka, ili plavusa, mozda je zena imala zelju da joj je muz izgledao kao neki italijan ili crnjac.....

znaci sve je to po zelji u Raju.....

ne nego ce najvjerovatnije tako se moci mijenjati lik, umjesto da se sminkas promijeni se za sas, ili ako hoce osoba da mijenja lik neki drugi...i to je moguce u Raju.

gledaj na to kao nesto sto se zacini "spavaca soba" kod parova....

naprimjer mozda je neki muskarac imao zelju da ima zenu ko azijatka, ili plavusa, mozda je zena imala zelju da joj je muz izgledao kao neki italijan ili crnjac.....

znaci sve je to po zelji u Raju.....
Ma jasno, ali gde to piše?
Citat?
I da li će neko da se pretvori u crnca ili će samo da se priviđa ženi kao da je crnac?
Šta ako on ne želi da izgleda kao crnac? Šta ako mu je žena furifetišistkinja?😲

Da li si shvatio zašto nema trkanja automobilima u Raju?

Citat?
I da li će neko da se pretvori u crnca ili će samo da se priviđa ženi kao da je crnac?

u hadisima.

pise da u Rajskim trgovinama imaju izmedju ostalog i likovi zena i muskaraca, kada neko pozeli neki lik preuzme ga.

tu imaju druga podpitanja, dali su ova minjenjanja izgleda samo za spavacu sobu, ili za javnost , dali je to na neko krace ili duze vrijeme?? sve su to pitanja koja nema jasnog odgovora, sve je u opticaju, sve je moguce....

nema tu djelovanja koje covjek ne zeli.....

da cujem, sta imas reci, eto nisam shvatio....da vidim dokle mozes dobaciti

Citat?

Znači žena želi crnca, a muž ne želi da bude crnac i žena ne dobije šta želi?
Muškarac želi crnkinju, žena ne želi da bude crnkinja i njemu se želja ne ispunjava?

Daj mi definiciju trkanja?

a sta tri to znaci uopste? nista, ko da tebe briga za nekakve hadise i sta Muhammed kaze.

Znači žena želi crnca, a muž ne želi da bude crnac i žena ne dobije šta želi?
Muškarac želi crnkinju, žena ne želi da bude crnkinja i njemu se želja ne ispunjava?

ljudi u Raju ce biti slozna srca....onaj sto voli jedno to ce voliti i onaj drugi, onaj sto bi mrzio jedan to ce mrziti i drugi, jer ce srca slicna biti u Raju a ne razlikovati se kao ovdje na zemlji.

ono sto ja zelim zelit ce i moja supruga, ono sto ne zeli moja supruga necu pozeljeti ni ja......

Daj mi definiciju trkanja?

dobro te je bre zajebantu....

ljudi u Raju ce biti slozna srca....onaj sto voli jedno to ce voliti i onaj drugi, onaj sto bi mrzio jedan to ce mrziti i drugi, jer ce srca slicna biti u Raju a ne razlikovati se kao ovdje na zemlji.
nece da moze.

kazes onaj sto bi mrzio jedan to ce mrziti i drugi. na sta mislis? za mrzeti ljude i druga bica letis napolje.

Posle cistilista ljudske negativne strane bice invertovane u dobre ali i dalje svi ljudi nece imati iste zelje i nece im se svidjati isto.

Poslednja izmena:
a sta tri to znaci uopste? nista, ko da tebe briga za nekakve hadise i sta Muhammed kaze.
Zanima me da vidim na osnovu čega donosiš zaključke koje ovde iznosiš.
Da li tvoji zaključci slede iz premisa.
ono sto ja zelim zelit ce i moja supruga, ono sto ne zeli moja supruga necu pozeljeti ni ja......
Da li su to još uvek dvoje ljudi sa slobodnom voljom, različitim iskustvima, ukusima i identitetima – ili su postali gotovo poput kloniranih, reprogramiranih entiteta?

Mujo, koji je celog života sanjao da opandrči crnkinju to neće moći jer Fata ne želi da izgleda kao da je iz Afrike ili će Fata odjednom da se promeni i da počne to da želi?

Ako si ti želio da budeš lijep kao komšija Haso, to možeš samo ako Fata želi da je prči komšija Haso?
dobro te je bre zajebantu....
Ne umeš da definišeš reč trkanje?
Ili si shvatio gde je problem u tvom dečijem rezonovanju, ali ne želiš da priznaš?
Tražim ti definiciju da ne bude da ja izmišljam za tebe.

Poslednja izmena:
nece da moze.

kazes onaj sto bi mrzio jedan to ce mrziti i drugi. na sta mislis? za mrzeti ljude i druga bica letis napolje.

Posle cistilista ljudske negativne strane bice invertovane u dobre ali i dalje svi ljudi nece imati iste zelje i nece im se svidjati isto.

kazes onaj sto bi mrzio jedan to ce mrziti i drugi. na sta mislis?

ciljam na to da mrzi stvari sto vrijedjaju drugog, a te iste stvari taj drugi isto tako mrzi da uradi da bi uvrijedio drugog.

dok ovdje na zemlji, ljudi su razlicitih zelja i razlicith ponasanja, dok u Raju ljudi ce biti slicnih ponasanja.

Bog kaze o tom stanju u Raju ovako u Kuranu:

15:47 I Mi ćemo zlobu iz grudi njihovih istisnuti, oni će kao braća na divanima jedni prema drugima sjediti,

Ebu Hurejre, radijallahu anhu, prenosi da je Muhammed rekao:
“Prva skupina koja će ući u Raj/Džennet bit će poput punog mjeseca. Njihova srca će biti kao srce jednog čovjeka, neće imati međusobne zavisti niti mržnje. Svi će slaviti Allaha ujutro i navečer.”
(Sahih Muslim, br. 2834)

za mrzeti ljude i druga bica letis napolje.

nema toga u Raju da se leti na polje, jer covjek nece biti u mogucnosti da cini zlo i nered, BOg ce srca ljudi procistiti od svakog zla i mrznje prije ulaska u Rajska uzivanja.

i dalje svi ljudi nece imati iste zelje i nece im se svidjati isto.

u Raju sve je atraktivno , nema to ja volim ovu hranu a ti da mrzis i ne gotovis, ti volis to pice, a ja ne volim....nema toga....onako kako se ti odusevis toj hrani tako isto , istog inteziteta i isti nivo se i ja odusevim kao ti kada probamo nesto, bilo to hrana ili pice ili neki drugi aktivitet.

Da li tvoji zaključci slede iz premisa.

Da li su to još uvek dvoje ljudi sa slobodnom voljom, različitim iskustvima, ukusima i identitetima – ili su postali gotovo poput kloniranih, reprogramiranih entiteta?

Mujo, koji je celog života sanjao da opandrči crnkinju to neće moći jer Fata ne želi da izgleda kao da je iz Afrike ili će Fata odjednom da se promeni i da počne to da želi?

Ako si ti želio da budeš lijep kao komšija Haso, to možeš samo ako Fata želi da je prči komšija Haso?

Ili si shvatio gde je problem u tvom dečijem rezonovanju, ali ne želiš da priznaš?
Tražim ti definiciju da ne bude da ja izmišljam za tebe.

na osnovu Kurana i Hadisa....da nebi mislio da ja to smisljam onako cisto iz svoje glave.

da , razliciti ljudi sa slobodnom voljom, razlicitim iskustva kako na na ovom svijetu tako i u Raju.

opet ne shvatas jednu stvar......u Raju mozes da mijenjas lik brze nego ti se presvuces i sredis frizuru i sta ja znam vec jos.

To znaci Fata moze da promijeni izgled u crnkinju u spavacoj sobi da ispuni tu zelju svom muzu ako je imao tu neku fetis zelju, a mozda je Fata imala zelju da joj je Mujo plav....i tako u spavacoj sobi jedno drugom ispune zelju....i poslije spavace sobe vrate se u svoj standardni izgled ako to zele......

nije to plasticna operacije u nepovrat, nego tamo mijenja izgled brzo nego sto se zena nasminka i skine sminku , u Raju promijenis izgled po svojoj volji i vratis se nazad u svoju normalu brze od sminkanja i skidanja sminke jedne zene sad.

To je Rajska napredna verzija uljepsavanja i isupnjavanja zelja....to je samo jedna od masa mogucih stvar iu Raju.

u Raju samo pozelis stvari se u trenu desavaju, ako zena hoce neki karmin sani snagom uma, boje karmina se mijenjaju na usnama bez da mora sama sminkati se, minjenje kose, odjece pa i izgleda...poput one Mistique u x-menu, to bi najblize bilo objasnjenje Rajskom nacinu transformacije, uljepsavanja, i sta ja znam vec....jer Raj je grandioznost, luksuz, ljepota na svakom koraku...cisto savrsenstvo.

zasto Fata nebi htjela da izgleda recimo kao ova prelijepa crnkinja naprimjer? sta je problem
484049863_1122091446383162_2082058355404345526_n.jpg

vidis druze jednu stvar....i o ovome nas je Bog obavijestio.....mi muslimani imamo detalje raja koje vi nemate niti mozete imati preko biblije ili bilo koje druge vjerske knjige, jer su to vecinom dosta ljudi pisali i mijenjali.....dok Kuran dolazi direktno od boga da pojasni mnoge stvari.....pa cak i tu sto si pitao sad

Bog kaze:

37:48 Pored njih će biti one koje će preda se gledati, očiju prekrasnih,
Znaci Rajske zene ce ispred sebe gledati, nece gledati niti zuditi da gledaju u druge muskarce osim u svoje muzeve.

takmicenje ko ce prije doci do cilja....i sta sad??

Islam je u odnosu na hrišćanske standarde malo "rastegljiv" kada su u pitanju brakovi. Znači dozvoljeni su brakovi sa više žena istovremeno. Osim toga seks je dozvoljen sa robinjama i ratnim zarobljenicama. To je i sam Muhamed praktikovao. Vjerovatno je to radi zbližavanja, intime i širenja ljubavi. Takođe u islamu postoje brakovi koji traju pola sata sat- taman za seksualni odnos - znači islam je otvoren za prostituciju, za razliku od hrišćanstva.

Ono što me malo čudi je tradicionalni odnos prema homoseksualnosti. Zvanično to u islamskim društvima zabranjuju, nezvanično praktikuju. Također postoje haditi koji svjedoče da se i sam Muhamed upuštao u ovakve odnose. Kako su Alzuti jahali Muhameda cijelu noć:

na osnovu Kurana i Hadisa....da nebi mislio da ja to smisljam onako cisto iz svoje glave.
Pa daj citate Kurana i Hadisa, iz kojih sledi ovo što ti pričaš.
da , razliciti ljudi sa slobodnom voljom, razlicitim iskustva kako na na ovom svijetu tako i u Raju.
Pa kako onda možeš da ne poželiš ono što drugi ne žele da ti poželiš, a uvek si to želeo?
opet ne shvatas jednu stvar......u Raju mozes da mijenjas lik brze nego ti se presvuces i sredis frizuru i sta ja znam vec jos...
Ja shvatam da ti misliš da te niko ne shvata.
Ali ti ne shvataš da možda Fata neći ni sekund da bude crnkinja.
vidis druze jednu stvar....i o ovome nas je Bog obavijestio.....mi muslimani imamo detalje raja koje vi nemate niti mozete imati preko biblije ili bilo koje druge vjerske knjige, jer su to vecinom dosta ljudi pisali i mijenjali.....dok Kuran dolazi direktno od boga da pojasni mnoge stvari.....pa cak i tu sto si pitao sad
Ti misliš da te je Bog obavestio, ali sve što pričaš nepristrasnoj osobi može više da deluje kao psihološka uteha.
37:48 Pored njih će biti one koje će preda se gledati, očiju prekrasnih,
Znaci Rajske zene ce ispred sebe gledati, nece gledati niti zuditi da gledaju u druge muskarce osim u svoje muzeve.
Ali će hteti da njihov muž liči na Hasu...a to će moći samo ako muž želi da liči na Hasu.
takmicenje ko ce prije doci do cilja....i sta sad??
Kako se zove onaj koji prvi stigne do cilja?

Poslednja izmena:

Back