Sex u RAJU

Nisam poistovetio...samo sam ti pokazao da ne umeš logički da zaključuješ i da konstantno praviš Non Sequitur.
Eto, ni to nisi ukapirao.
Ako je to zato što ti je Islam oslabio kritičko rasuđivanje, što nije tajna da Islam vremenom radi, onda je to pokazatelj štetnosti Islama po tebe, bez obzira što si ti zadovoljan.

Ako je to zato što ti je Islam oslabio kritičko rasuđivanje, što nije tajna da Islam vremenom radi, onda je to pokazatelj štetnosti Islama po tebe, bez obzira što si ti zadovoljan.

ne palamudi u prazno....

Ponovo tvoja štaka kada dođemo do izvora tvojih kognitivih manjkavosti.

Držiš se svog "opijuma" bez obzira što te stvarnost neprestano demantuje.
https://www.researchgate.net/public...of_Mean_IQ_in_Muslim_and_Non-Muslim_Countries

dobro te je palamudatore....nisi interesantan nimalo....a interesantiji bi mi bio, kada bi mi empirijski pokazao gdje ja to grijesim, i to sa argumentima i dokazima...pa da svi vidimo i uvjerimo se u to....a ne tako da kruzis ko muha oko govneta a nikad da sleti na njega....

dobro te je palamudatore....nisi interesantan nimalo....a interesantiji bi mi bio, kada bi mi empirijski pokazao gdje ja to grijesim, i to sa argumentima i dokazima...pa da svi vidimo i uvjerimo se u to....a ne tako da kruzis ko muha oko govneta a nikad da sleti na njega....
Ja ti neprestano demonstriram kako praviš logičke greške, ali ti to ne razumeš.

crnjo kako je blud imati seks sa svojom zenom....vi hrscani ste pukli skroz na skroz....vi i ne znate sta znaci blud....vama je izgleda blud i kad muz i zena u braku imaju seks....i to vam je blud izgleda
Mrzi me da se vraćam na delove tvog uvodnog posta na temi...a tamo kako si opisao...jednom rečju se sve može nazvati, razvrat...blud, nego šta.

Nikakvo čudo što ima ovoliko ateista, kakve gluposti iznosite...i malom detetu je jasno da ove opise raja koje iznosiš, piše neko iz ljudskog ugla ko hoće raji da udovolji...
Vi ste Alaha zamenili sa Erosom...

hajmo logicki posmatrati.....

sto je veca strast za necim i ako se time udovolji, vece je zadovoljstvo....stop manja strast , manje je i zadoovljstvo....

Poslanik MUhammed nas je obavijestio da ce u Raju se povecati strasti za hranom, picem i seksom kako bi uzivanje bilo na vecem nivou. i to je potpuno logicno.

evo hajmo reci da strasti nema, recimo deda od 90 godina, kome su strasti davno zamrle, i erekcija davno zamrla....njemu da dovedes Pamelu Anderson iznajbolji danas, on je i dalje mrtvac dolje izmedju noca, nema tu nista da ga pokrene, jer strast je zamrla,...on moze da vidi samo i divi se ljepoti i seksipilnosti ali to njegovo tijelo nemoze da prati, to jeste njegov polni organ ne prati to.

sta ako zena ima svoje standardni izgled, savrsene ljepote, ali eto pozeli da promijeni u "spavacoj" sobi pa kada hoce sa muzom da ima seks, samo se preobrazi u drugi izgled....i na taj nacin zacini seksualni zivot, malo promjene sto se kaze.

ne brini se ti nista hoce li biti problem se prepoznati jedno drugo.

puno, ali onima koji traze oprosta od Njega.

nismo u istoj poziciji....ja i Bog, pa je usporedba losa.

Bog ima absolutnu pravdu, i absolutnu pravednu presudu, zna u detalje sve sta ko zasluzuje i nikome ne daje ono sto nije zasluzio.

Bog je milostiv, ali i zastoko kaznjava....svakome po zasluzi.....samo sto vi hrscani idete u krajnost, pa Bogu samo ljubav pripisete, da je on onaj ko ji samo voli, koji voli svakoga....al ito nema logike. da voli tamo neke zlikovce, ubice, koljace, silovatelje, kriminalnce itd

jednostavno nema logike da ih voli...pa vam je zato suplja prica po tom pitanju,...jedino je islamski narativ tu ispravan i logican

Bog puno prasta onima koji traze oprost, i voli koji ga slijede, a isto tako mrzi i zestoko kaznjava one koji m use suprostavlju iz oholosti.
1. Otkud starac u raju?
2. Strasti i raj su velika suprotnost...u prevodu, mrtva duhovnost...mrzi me da detaljišem.
3. Da žena menja face?! Ništa gluplje u životu nisam čuo.
4. A ima ti logike da Bog nekog VEČNO prži zbog neke greške...
Aj' ne mlati praznu slamu...ma bolje i to radi, samo Boga ne pravi monstrumom...

Да, алегорија, јер ако Исус каже о људском васкрсењу :

30. Јер о васкрсењу нити ће се женити ни удавати; него су као анђели Божји на небу.

Ако се анђели не разбољевају, онда нећемо ни ми.
Uopšte to nisam pitao, već da li će se ljudi metaforično razboljevati u raju?

u Raju nema pisanja i sranja.....hrana se vari u stomaku i pretvara u parfemisani znoj, koji se luci kroz kozu, znaci kapljice parfema izlaze kroz kozu....

eto nesto ste naucili novo o Raju sto vas nikada i nigdje nece Biblija nauciti....ovo samo pokaziva koliko daleko je islam ispred hrscanstva po pitanju Raja i Pakla, u detaljima.
Borova šuma
Kao kad žensko prdne :D

Mrzi me da se vraćam na delove tvog uvodnog posta na temi...a tamo kako si opisao...jednom rečju se sve može nazvati, razvrat...blud, nego šta.

Nikakvo čudo što ima ovoliko ateista, kakve gluposti iznosite...i malom detetu je jasno da ove opise raja koje iznosiš, piše neko iz ljudskog ugla ko hoće raji da udovolji...
Vi ste Alaha zamenili sa Erosom...

.jednom rečju se sve može nazvati, razvrat...blud, nego šta.

jadan nebio gdje je blud ako muz i zena imaju seks....ti covece ne znas sta znaci rijec blud....

Blud je vanbracni seks...ali to niko nikada nije rekao da je u raju, nego iskljucivo izmedju muza i zene.

Nikakvo čudo što ima ovoliko ateista, kakve gluposti iznosite..

ali ti si taj koji iznosi gluposti kada tvrdi da je blud seks izmedju muza i zene u Raju.

jadan nebio gdje je blud ako muz i zena imaju seks....ti covece ne znas sta znaci rijec blud....

Blud je vanbracni seks...ali to niko nikada nije rekao da je u raju, nego iskljucivo izmedju muza i zene.

ali ti si taj koji iznosi gluposti kada tvrdi da je blud seks izmedju muza i zene u Raju.
Nisam ja to rekao.
Ja kažem da je opis tog seksa u raju, čist razvrat...veze to sa Bogom nema...

1. Otkud starac u raju?
2. Strasti i raj su velika suprotnost...u prevodu, mrtva duhovnost...mrzi me da detaljišem.
Aj' ne mlati praznu slamu...ma bolje i to radi, samo Boga ne pravi monstrumom...

1. Otkud starac u raju?

nema staraca u Raju.

ti si oocito skrenuo sa pameti....cuj strast i raj suprotnost.....eee de nam reci kako si nadosao na tu pomisao...kako ti uopste mogla sinuti tako budalasta ideja.

zamislimo se sad dodjemo kao muskarci na neku egzoticnu plazu, a tamo sve prelijepe zenske najatrktivnijeg tijela sto se moze zamisliti, i onako dok nam strasti bukte dok one ono nas plesu, zanosno hodaju....ja kazem, pa ovo je ljudi pravi raj na zemlji a ti ultis klizeci i nama kaze, ne ne ne, to je suprotnost, strast i raj su suprotnosti....ko vatra i voda :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

sine, ti ocito si dosao sa Marsa i ne znas da zene vole kozmetiku, uljepsavanje, pa do tih granica da se perisu kako bi se uljepsale.....

i onda u Raju Bog im daje leglan nacin mijenjanja izgleda, uljepsavanje, promijenu izgleda...mozda recimo da se promijeni izgled u spavacoj sobi onako sa muzom, da se zacini sekusalni zivot malo ili sta vec.....

i ti onda dodjes i kazes...pa to nema logike da se zene uljepsavaju u Raju :hahaha::hahaha:

ako je greska golema , ima.

nema staraca u Raju.

ti si oocito skrenuo sa pameti....cuj strast i raj suprotnost.....eee de nam reci kako si nadosao na tu pomisao...kako ti uopste mogla sinuti tako budalasta ideja.

zamislimo se sad dodjemo kao muskarci na neku egzoticnu plazu, a tamo sve prelijepe zenske najatrktivnijeg tijela sto se moze zamisliti, i onako dok nam strasti bukte dok one ono nas plesu, zanosno hodaju....ja kazem, pa ovo je ljudi pravi raj na zemlji a ti ultis klizeci i nama kaze, ne ne ne, to je suprotnost, strast i raj su suprotnosti....ko vatra i voda :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

sine, ti ocito si dosao sa Marsa i ne znas da zene vole kozmetiku, uljepsavanje, pa do tih granica da se perisu kako bi se uljepsale.....

i onda u Raju Bog im daje leglan nacin mijenjanja izgleda, uljepsavanje, promijenu izgleda...mozda recimo da se promijeni izgled u spavacoj sobi onako sa muzom, da se zacini sekusalni zivot malo ili sta vec.....

i ti onda dodjes i kazes...pa to nema logike da se zene uljepsavaju u Raju :hahaha::hahaha:

ako je greska golema , ima.
1.Ti si rekao da ima staraca...ili sam tvoje poređenje pogrešno razumeo...

2. Ako ne budete kao ova mala deca, nećete videti carstva Božijeg...
Deca nemaju bolesne strasti....kažem bolesne, jer ih ti tako opisuješ...

3. Na plaži sve oskudno obučene i savršeno lepe...i ti ćeš da obuzdaš svoju strast...

4. Pričaš o satanskom svetu i porediš ga sa Božjim rahem...
Lepota je iznutra Čačkalice a ne spolja...

5. Nije pravedno da Bog nekog VEČNO muči ..
To mogu da dokažem...

Back