Sex u RAJU

u stvari naslov teme bi trebnao da bude

da li se u raju, karaju :mrgreen:

mislim, razmislite zasto se raj rimuje bas sa tom reci i na kraju, zasto je uopste raj, raj :mrgreen:

ja mislim da se tamo samo pamprcimo :super:

jer bi u suprotnom bio pakao..

hebote sad se sledih..pakao je u stvari zona nehebice :aaa:
Ustvari
K-raj
Upokojen - tj spokojan.

Tamo su kuce od cokolade,
Prozori su od marmelade
Tamo svako radi ono sta hoce
Tamo raste svako voce.
A dobro, tako veruju. Ja čisto pitam logično ako jedeš piješ i imaš sve fizičke nagone onda imaš nagon i da sereš i da pišaš i da bacaš spermu i oplođuješ hanumu/e... Da li je to u Kuranu rešeno

poenta Pakla i kazni u njemu da budu kazna za one koji su se protivili protiv Boga radili velike grehe i cinili zlo na zemlji.

Vrste kaznih ima svakakvih, kako psiholoskih tako i fizickih kazni, raznih vrsta, ali su to kazne dosta slucejava da budes kaznjen u domenu na kom si pao na zemlji....naprimjer ovdje ti je zabranjen alkhol, pa ako ga ne pijes sad, u Raju imas mogucnost rijeka vina i raznh pica od koji nema nikakve stete ni nuspojava...cista uzivancija...a ako pijes sada, kazna u Paklu je da te natjeraju da pijes iz kanalizacije u Paklu odvratne smrdljive tekucine.

Ako si ti ovdje ubijaju neduzne, tamo ces biti ubijan cijelo vrijeme ali ti nema smrti....ako si nekome odsjekao glavu, tamo ce se tebi odsijecati glava konkstantno, kad je odsijece, vrati se nazad, na tvoje tijelo, i tako konstantno.
Ima tamo svega, od bacanje sa visokog mesta , do tijesnih prostora, do cudovista raznih oblika i formi, naprimjer tamo skoprion ili zmija su velicine ko kamila veliki....pa ti onda skontaj kakvi jos strahota moze biti.
Наравно, праведна казна за грехе и зло, само опет, питање је какве су казне и патње. Ово што си описао је превише антропоморфорно, превише телесно и људски описано, тешко то може да буде тамо где је све транседентално.

Ако су награде духовне и небеске, онда су и казне еквивалетне, духовне и транседентне, али, као што су овде и тело и душа учествовале у греху и злу, тако и после и тело и душа трпе осуду и казну. И, неправедници и зли људи учествују у васкрсењу тела и они ће имати духовна тела, и такво тело заједно са душом прима праведну осуду и казну.

Али, по хришћанству, највећа казна јесте немати заједницу са Богом, највећа награда јесте видети Бога и имати јединство са Њим, највећа казна је то немати.

nije tesko jer ja bolje poznajem Bibliju od vas....ja sam jos davne 2002 imao sa hrscanima diskusije o Bibliji i Kuranu a to znaci znao sam Bibliju jos tada...
ne samo da znam bibliju nego znam na pamet gdje se koje neki dijelovi nalazi u Bibliji.
Друго је читати литерално Библију, друго је право и тачно тумачење.

Право да ти кажем, не знам да ли могу да ти верујем да ли тачно тумачиш Куран, морам да видим и неке друге струје и тумачења која постоје код вас.

Isus nije osnovao hrscanstvo, nego Pavle.
Исус и Апостоли, где је Павле један од апостола.

ne pise, a evo ti i dokaz da ne pise tako kako ti meni napisa sad

kazes duhovni Pakao...Isus je rekao da je to fizicki pakao

Isus kaze:

Matej 10,28

"Ne bojte se onih koji mogu ubiti tijelo, ali duše ne mogu ubiti. Plašite se prije Onoga koji i dušu i tijelo može pogubiti – u paklu.

Marko 9,43–48

43 “Ako te ruka tvoja navodi na grijeh, odsijeci je! Bolje ti je ući u život sakat nego s obje ruke biti bačen u pakao, u neugasivu vatru.
47 Ako te oko tvoje navodi na grijeh, iskopaš ga! Bolje ti je ući u Kraljevstvo Božije s jednim okom nego s oba oka biti bačen u pakao,
Ово, прво, убити тело, и погубити тело у паклу, убити је физички, погубити не значи физички убити, јер пише :

који може и душу и тело погубити у паклу

Душа се не може физички убити јер је нетелесна, зато и пише да се може душа погубити у паклу, и пошто у истом стиху стоји и тело које се може погубити у паклу, и ако се душа не може физички погубити, у том контексту и тело се не погубљује физички, него то погубљење има други контекст од физичког.

Слично је тумачење и са овим другим стиховима, не може бре то баш тако, прочиташ нешто литерално и мислиш да си правилно протумачио, бре, у тумачењу било које религијске литературе има и литерално и буквално тумачење, има и симболичко, има и алегоријско, има и историјско, има и пастирско, тако и овде, и ти мислиш и тумачиш само литерално, е, па не може баш тако. :ne:

И, то, за тебе, је ово, јер и многи међу хришћанима нису могли да разумеју и одпали су од вере, камоли, ти, који си муслиманске вере :

29. А Исус одговарајући рече им: Варате се, не знајући Писма ни силе Божје.

Јер :

30. Јер о васкрсењу нити ће се женити ни удавати; него су као анђели Божји на небу.

Један савет, остави се хришћанства и гледај себе и своју веру.

Isus kaze:

Matej 10,28

"Ne bojte se onih koji mogu ubiti tijelo, ali duše ne mogu ubiti. Plašite se prije Onoga koji i dušu i tijelo može pogubiti – u paklu.

Marko 9,43–48

43 “Ako te ruka tvoja navodi na grijeh, odsijeci je! Bolje ti je ući u život sakat nego s obje ruke biti bačen u pakao, u neugasivu vatru.
47 Ako te oko tvoje navodi na grijeh, iskopaš ga! Bolje ti je ući u Kraljevstvo Božije s jednim okom nego s oba oka biti bačen u pakao,
To ti je samočišćenje
Znači da trebaš sve fizičke strasti i prljave misli odbaciti.

a sta to moze od Boga napriednije i jace biti?
Od kog boga? Zlatnog teleta?
pa ima li to kome je svejedno da mu se saopsti da ce umrijeti reicmo u roku 2 mjeseca...onako doktori kazu , toliko je zdravlje lose da ce u roku 2 mjeseca umrijeti, ko tebi to jednostavno.

iz moje perspektive , smrt kao smrt nije problem, problem moze da bude ono sto dolazi poslije.
Pa ti bi u raj a ne želiš da umreš, ne razumem vas...Propovedaš o bogu i prelepom raju a još si ovde???

gdje je seksualna perverzija kada Muz i Supruga imaju seks o kome je govorim u Raju???

koji si ti faktor ovdje da kazes da muz i zena u Raju nemogu imati seks, taj isti Raj u koga ti i nevjerujes.

tvoje misljenje se moze samo macku o rep zavezati jer niti znas ista niti vjerujes u ista od toga.
Estagfirullah!

Šta to znači savršen za žene...ja hoću da budem ja, ne da me tamo neko menja, da budem savršen za neku ženu.
A to znači da budem slobodan i da nemam ženu, ali da imam tuđe žene.
Tvoj Raj je za neke jadnike poput Alana Harpera koji se nadaju da će da nađu bar jednu ženu. :mrgreen:

Ima više opisa...dakle merodavniji je.
Ovo je logička greška Ne sledi.
Čačkalice, Čačkalice...još uvek praviš početničke greške.

Šta to znači savršen za žene.

ulazis u Raj, sa savrsenim izgledom tijela, visine, i lica, plus uklonjene su sve tvoje mahane od karaktera, sa prociscenim srce gdje ser ne moze osjecati mrznja, depresija, iritacija, tuga, niti bilo kakva psiholoska mahana.

ja hoću da budem ja,

ti ces biti ti ali bolja verzija tebe.

ne da me tamo neko menja, da budem savršen za neku ženu.

savrsen ces biti i sebi, i zeni i drugima....ovo drugima, bit ces cistog srca bez kakvih mahana.

A to znači da budem slobodan i da nemam ženu, ali da imam tuđe žene.

eh to ne moze....tudje zene ne moze imati....ali mozes da imas vise zena svojih.

Tvoj Raj je za neke jadnike poput Alana Harpera koji se nadaju da će da nađu bar jednu ženu.

previse gledas komedija serije....i manje palamudi iz neznanja.

Ima više opisa...dakle merodavniji je.
Ovo je logička greška Ne sledi.

ne, nego islam ima svoje dokaze za istinitost Islama kao izvorne Bozije vjere....tako da to sto islam sadrzi velike detalje o Raju i Paklu je samo jos jedna indikacija da dolazi od Boga, jer ono sto je opisano o Raju je savrseno sa takvim detaljima, i nemoguce je da to covjek onako smisli perfektno.

Bezbračnost je za elitu među vernicima, a to su naravno monasi i celibatni sveštenici.
A za obične ljude je brak. Sveti ravnoapostolni car Konstantin se javio s onog sveta i rekao: "Da sam znao kakve počasti na onom svetu uživaju monasi, nikad ne bih postao car već monah".

Bog kaze u Kuranu da su to vase hrscanske izmisljotine to monastvo i da Bog sa tim nema nista.....znaci sami ste sebe u zabludu odveli...znaci uskratit ces sebi dozovljen bracni seks ovdje i ne samo to nego te zbog toga ceka Bozija kazna na buducem svijetu za izmisljanje u vjeri.

Raj možeš da dokažeš isto kao i Boga što možeš, znači nikako.
Pisali ljudi šta je babi milo to joj se snilo.

Raj se na ovom svijetu dokaziva na dva nacina

1. Ako dokazes da je Bozija knjiga zaista Bozija automatski si dokazao Raj
2. Mnostvo iskustva bliske smrti koji su vidjeli Raj, cak sam pricao sa osobom koja je u klinickoj smrti usla u Raj, doslvno letjela krilima u Raju i gledala dvorce od svjetlosti i dijamata. Pa razlicite nacije i da svi kazu slicne stvari o Raju pa cak da se podudara sa onim sto kaze Kuran....to je veliki dokaz za Raj.

Bog kaze u Kuranu da su to vase hrscanske izmisljotine to monastvo i da Bog sa tim nema nista.....znaci sami ste sebe u zabludu odveli...znaci uskratit ces sebi dozovljen bracni seks ovdje i ne samo to nego te zbog toga ceka Bozija kazna na buducem svijetu za izmisljanje u vjeri.
Šta nas briga za Kuran? To je vaš Bog mi imamo drugog Boga. Imamo svoju svetu knjigu, vi svoju.
Živite kako hoćete, nas pustite na miru. I obrnuto.

Та аналогија није проблем, горња слика представља оно што имамо сад у овом времену и свету, и доња слика представља оно што ћемо имати у будућности, али, проблем је, горња слика је оно што имамо сад и физички и телесно, да ли је физичко телесно или духовно и небеско и анђелско ова доња слика, то је главно питање.

Јер, хришћански, ово што сад имамо јесте и духовно и телесно, и то је горња слика, доња слика је оно што ћемо у будућности да имамо када наше тело васкрсне у духовно тело у јединству са нашом душом и нашим духом, тада ћемо имати живот сличан анђелском животу, и колико је лепша ова доња слика, толико и много више је лепши будући живот од садашњег, зашто, због тога што је 100% духован и небески јер наше тело више није смртно и трулежно, него небеско и духовно и самим тиме учествује и наше тело и наша душа у духовној срећи и благодати, наше тело има такву могућност јер ће да буде небеско, само нешто што је небеско може да види и осећа небеско, само ако имамо здраве очи и вид, можемо да видимо сву лепоту овог света, само здрав слух може да чује лепоту музике, тако и само небеско тело може да види и осети небеску лепоту.

Небеска лепота је 100 пута лепша од било које физичке и природне и телесне лепоте.

Наравно, али, опет се поставља питање, како је Рај физички сличан са овим нашим светом, можеш да додајеш колико оћеш "физичког" у такав Рај, опет је небески и духовно 100% савршени Рај много лепши и градиознији и пожељнији од овог првог Раја.

Ta analogija nije problem, gornja slika predstavlja ono što imamo sad u ovom vremenu i svetu, i donja slika predstavlja ono što ćemo imati u budućnosti, ali, problem je, gornja slika je ono što imamo sad i fizički i telesno, da li je fizičko telesno ili duhovno i nebesko i anđeosko ova donja slika, to je glavno pitanje.

fizicko telesno je u Raju, raj nije nikakav duhovno mjesto poput sna, jer kad bi bilo samo duhovno m,jesto, bilo bi kao da smo u snu, dusa prolazi sve i svasta a nema tela....pa je to manja razina uzivanja nego kad ima i telo i dusa.

duhovno telo u jedinstvu sa našom dušom i našim duhom, tada ćemo imati život sličan anđeoskom životu,

nisi razumio jer nemate sve potrebne infomracije da desifrujete sta vam Biblija porucuje, to da cemo biti poput andjela je samo u zgrobnom svijetu, izmedju smrti i prozivljenja na sudnjem danu, tad smo duse bez tela, poput andjela.

ali, opet se postavlja pitanje, kako je Raj fizički sličan sa ovim našim svetom, možeš da dodaješ koliko hoćeš "fizičkog" u takav Raj, opet je nebeski i duhovno 100% savršeni Raj mnogo lepši i grandiozniji i poželjniji od ovog prvog Raja.

Raj ima stvari koje su slicne sa nasim svetom a ima stvari koje nisu slicne sa nasim svetom.....

a nuzno je da ima slicni stvari da nebi dosli u Raj gdje je sve nepoznanica i to bi bio sok za nas, nasli bi se ko tele u cirkusu prvi put, ne znas ni gdje si ni sta se desava.

zato je nuzno da ima njezna tranzicija iz ovog svijeta u buduci, sa popznatim stvarim radi lakse orijentacije gdje se se introducirati nove stvari koje nisu postojale na ovom svijetu.

Ovo kako je on opisao je čista perverzija...blud.
A bludnicima, prema Pismu jeste mesto u paklu, ništa nisi pogrešio.
Ovo kako je on opisao je čista perverzija...blud.

crnjo kako je blud imati seks sa svojom zenom....vi hrscani ste pukli skroz na skroz....vi i ne znate sta znaci blud....vama je izgleda blud i kad muz i zena u braku imaju seks....i to vam je blud izgleda

u stvari naslov teme bi trebnao da bude

da li se u raju, karaju :mrgreen:

mislim, razmislite zasto se raj rimuje bas sa tom reci i na kraju, zasto je uopste raj, raj :mrgreen:

ja mislim da se tamo samo pamprcimo :super:

jer bi u suprotnom bio pakao..

hebote sad se sledih..pakao je u stvari zona nehebice :aaa:

e da je samo tamo nehebica, nego sam siguran da u Paklu ima kazni koje djeluju na silovanje, tipa zabijaju ti andjeli mucitelji bodljikavu sipku u analni otvor, ili nekakvu uzarenu sipku itd

ako je neko silovao ovdje na ovom svetu, u Raju ce biti silovan siguran sam upravo u toj formi da ce m u na silui gurati u analni otvor nesto sto ce praviti extremnu bol, ili ce mu mozda sjeci sjekirom penis, svaki put kad se odcapari, penis se vrati na isti polozaj i rana se zacijeli, i opet tako odcapari ga sjekirom.

znaci Kazne u paklu su u formi kojoj si ti zlo radio na ovom svetu.

Neće ti niko uskratiti strasti, ali ti sigurno neće ni povećati...kao što ti kažeš...

Inema ovde ništa naopako, naopako je to što ti pričaš.

Nisam ja to rekao.

Prijatelju, da li ti slušaš sebe šta pričaš...kao da si u matriksu..
Žena će danas imati jedno lice, sutra drugo...tako i ti...Pa kako će te se prepoznati?
Čas si sa jednom ženom čas sa drugom...nebuloza da nema dalje...ni sam više ne znaš ko si.

Da loše je.
Božji sluga se nikom ne sveti već prašta...čak i ovako nesavršen...A šta misliš koliko nebeski Otac tek prašta?
Po tebi ne prašta nikako...Nisi hteo da živiš po njegovom zakonu, sledi ti večno prženje...

Ako si roditelj...Reci mi koji greh tvoje dete treba da uradi da bi ga večno pržio?

Nemoj to gledati iz ugla nas 'budala'...slobodno mogu tako reći...Gledaj to iz ugla nebeskog Oca...

Ti ne moraš znati da se tvoj neko tamo prži...ili kao što si negde rekao da mu uvek iznova odsecaju glavu a taj nikad ne umre....Čoveče znaš li kakva je to morbidnost....
Ne meri Bog grehe na tom kantaru...satana to radi...Od Boga zlo ne može doći...

Ovim gore što si rekao, od Boga si napravio najvećeg monstruma u univerziumu...

Zar ne primećuješ da ja Boga branim, a Ti ga napadaš...

Neće ti niko uskratiti strasti, ali ti sigurno neće ni povećati...kao što ti kažeš...

hajmo logicki posmatrati.....

sto je veca strast za necim i ako se time udovolji, vece je zadovoljstvo....stop manja strast , manje je i zadoovljstvo....

Poslanik MUhammed nas je obavijestio da ce u Raju se povecati strasti za hranom, picem i seksom kako bi uzivanje bilo na vecem nivou. i to je potpuno logicno.

evo hajmo reci da strasti nema, recimo deda od 90 godina, kome su strasti davno zamrle, i erekcija davno zamrla....njemu da dovedes Pamelu Anderson iznajbolji danas, on je i dalje mrtvac dolje izmedju noca, nema tu nista da ga pokrene, jer strast je zamrla,...on moze da vidi samo i divi se ljepoti i seksipilnosti ali to njegovo tijelo nemoze da prati, to jeste njegov polni organ ne prati to.

Žena će danas imati jedno lice, sutra drugo...tako i ti...Pa kako će te se prepoznati?

sta ako zena ima svoje standardni izgled, savrsene ljepote, ali eto pozeli da promijeni u "spavacoj" sobi pa kada hoce sa muzom da ima seks, samo se preobrazi u drugi izgled....i na taj nacin zacini seksualni zivot, malo promjene sto se kaze.

ne brini se ti nista hoce li biti problem se prepoznati jedno drugo.

A šta misliš koliko nebeski Otac tek prašta?

puno, ali onima koji traze oprosta od Njega.

Ako si roditelj...Reci mi koji greh tvoje dete treba da uradi da bi ga večno pržio?

nismo u istoj poziciji....ja i Bog, pa je usporedba losa.

Bog ima absolutnu pravdu, i absolutnu pravednu presudu, zna u detalje sve sta ko zasluzuje i nikome ne daje ono sto nije zasluzio.

Ovim gore što si rekao, od Boga si napravio najvećeg monstruma u univerziumu...

Zar ne primećuješ da ja Boga branim, a Ti ga napadaš...

Bog je milostiv, ali i zastoko kaznjava....svakome po zasluzi.....samo sto vi hrscani idete u krajnost, pa Bogu samo ljubav pripisete, da je on onaj ko ji samo voli, koji voli svakoga....al ito nema logike. da voli tamo neke zlikovce, ubice, koljace, silovatelje, kriminalnce itd

jednostavno nema logike da ih voli...pa vam je zato suplja prica po tom pitanju,...jedino je islamski narativ tu ispravan i logican

Bog puno prasta onima koji traze oprost, i voli koji ga slijede, a isto tako mrzi i zestoko kaznjava one koji m use suprostavlju iz oholosti.

Red je da probaju, ne znaju šta propuštaju.
Nego ima li klonje treba to sve shvatiti i izasrati :think:

u Raju nema pisanja i sranja.....hrana se vari u stomaku i pretvara u parfemisani znoj, koji se luci kroz kozu, znaci kapljice parfema izlaze kroz kozu....

eto nesto ste naucili novo o Raju sto vas nikada i nigdje nece Biblija nauciti....ovo samo pokaziva koliko daleko je islam ispred hrscanstva po pitanju Raja i Pakla, u detaljima.

Back