Neće ti niko uskratiti strasti, ali ti sigurno neće ni povećati...kao što ti kažeš...
Inema ovde ništa naopako, naopako je to što ti pričaš.
Nisam ja to rekao.
Prijatelju, da li ti slušaš sebe šta pričaš...kao da si u matriksu..
Žena će danas imati jedno lice, sutra drugo...tako i ti...Pa kako će te se prepoznati?
Čas si sa jednom ženom čas sa drugom...nebuloza da nema dalje...ni sam više ne znaš ko si.
Da loše je.
Božji sluga se nikom ne sveti već prašta...čak i ovako nesavršen...A šta misliš koliko nebeski Otac tek prašta?
Po tebi ne prašta nikako...Nisi hteo da živiš po njegovom zakonu, sledi ti večno prženje...
Ako si roditelj...Reci mi koji greh tvoje dete treba da uradi da bi ga večno pržio?
Nemoj to gledati iz ugla nas 'budala'...slobodno mogu tako reći...Gledaj to iz ugla nebeskog Oca...
Ti ne moraš znati da se tvoj neko tamo prži...ili kao što si negde rekao da mu uvek iznova odsecaju glavu a taj nikad ne umre....Čoveče znaš li kakva je to morbidnost....
Ne meri Bog grehe na tom kantaru...satana to radi...Od Boga zlo ne može doći...
Ovim gore što si rekao, od Boga si napravio najvećeg monstruma u univerziumu...
Zar ne primećuješ da ja Boga branim, a Ti ga napadaš...
Neće ti niko uskratiti strasti, ali ti sigurno neće ni povećati...kao što ti kažeš...
hajmo logicki posmatrati.....
sto je veca strast za necim i ako se time udovolji, vece je zadovoljstvo....stop manja strast , manje je i zadoovljstvo....
Poslanik MUhammed nas je obavijestio da ce u Raju se povecati strasti za hranom, picem i seksom kako bi uzivanje bilo na vecem nivou. i to je potpuno logicno.
evo hajmo reci da strasti nema, recimo deda od 90 godina, kome su strasti davno zamrle, i erekcija davno zamrla....njemu da dovedes Pamelu Anderson iznajbolji danas, on je i dalje mrtvac dolje izmedju noca, nema tu nista da ga pokrene, jer strast je zamrla,...on moze da vidi samo i divi se ljepoti i seksipilnosti ali to njegovo tijelo nemoze da prati, to jeste njegov polni organ ne prati to.
Žena će danas imati jedno lice, sutra drugo...tako i ti...Pa kako će te se prepoznati?
sta ako zena ima svoje standardni izgled, savrsene ljepote, ali eto pozeli da promijeni u "spavacoj" sobi pa kada hoce sa muzom da ima seks, samo se preobrazi u drugi izgled....i na taj nacin zacini seksualni zivot, malo promjene sto se kaze.
ne brini se ti nista hoce li biti problem se prepoznati jedno drugo.
A šta misliš koliko nebeski Otac tek prašta?
puno, ali onima koji traze oprosta od Njega.
Ako si roditelj...Reci mi koji greh tvoje dete treba da uradi da bi ga večno pržio?
nismo u istoj poziciji....ja i Bog, pa je usporedba losa.
Bog ima absolutnu pravdu, i absolutnu pravednu presudu, zna u detalje sve sta ko zasluzuje i nikome ne daje ono sto nije zasluzio.
Ovim gore što si rekao, od Boga si napravio najvećeg monstruma u univerziumu...
Zar ne primećuješ da ja Boga branim, a Ti ga napadaš...
Bog je milostiv, ali i zastoko kaznjava....svakome po zasluzi.....samo sto vi hrscani idete u krajnost, pa Bogu samo ljubav pripisete, da je on onaj ko ji samo voli, koji voli svakoga....al ito nema logike. da voli tamo neke zlikovce, ubice, koljace, silovatelje, kriminalnce itd
jednostavno nema logike da ih voli...pa vam je zato suplja prica po tom pitanju,...jedino je islamski narativ tu ispravan i logican
Bog puno prasta onima koji traze oprost, i voli koji ga slijede, a isto tako mrzi i zestoko kaznjava one koji m use suprostavlju iz oholosti.