Čujem da je do jaja!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, алегорија, јер ако Исус каже о људском васкрсењу :Simbolički će da se razboljevaju?
Kakav raj. U se, na se i poda sePoslanik MUhammed nas je obavijestio da ce u Raju se povecati strasti za hranom, picem i seksom kako bi uzivanje bilo na vecem nivou. i to je potpuno logicno.
Od kog boga? Zlatnog teleta?
Pa ti bi u raj a ne želiš da umreš, ne razumem vas...Propovedaš o bogu i prelepom raju a još si ovde???
Pa ti bi u raj a ne želiš da umreš, ne razumem vas...Propovedaš o bogu i prelepom raju a još si ovde???
ako postoji to odoh u raj
Да, алегорија, јер ако Исус каже о људском васкрсењу :
30. Јер о васкрсењу нити ће се женити ни удавати; него су као анђели Божји на небу.
Ако се анђели не разбољевају, онда нећемо ни ми.
Da, alegorija, jer ako Isus kaže o ljudskom vaskrsenju:
Ako se anđeli ne razboljevaju, onda nećemo ni mi.
- Jer o vaskrsenju niti će se ženiti ni udavati; nego su kao anđeli Božji na nebu.
svako nosi svoju kartu sa sobomjesi li to dobio ostembiljanu kartu od Boga licno druze?
svako nosi svoju kartu sa sobom![]()
garancija zagarantovanaja sve radim sto je receno da se radi da bi se doslo do Raja, ali opet za sebe nemogu reci da cu uci u Raj, jer ja licno nemam garanciju.
Дај, бре, овде се говори о васкрсењу тела:
ni to nisi razumio, to Isus govori o uskrsnucu duse, kada umre dusa ide u zgrobni svijet tamo nema zenidbe ni udaje, kao andjeli smo....o tome je rec, a ne o Raju kada ulazimo sa telom i dusom u Raj...gdje ima i zenidbe i udaje.
Дај, бре, овде се говори о васкрсењу тела:
30. Јер о васкрсењу нити ће се женити ни удавати; него су као анђели Божји на небу.
Јер, прво, женити и удавати је спајање телесно у једно тело, зато је васкрсење тела, друго, зашто би било потребно за душе да се наведе да су као анђели Божји на небу, ако су душе већ безтелесне и духовне и по природи су сличне анђелима, зато се и говори о телу, јер тело је сада физичко и тварно и нема живот као анђели, али, после васкрсења тела када ће постати духовна и небеска онда ће бити као анђели на небу.
Све си погрешно схватио.
Jer, prvo, ženiti i udavati je spajanje telesno u jedno telo, zato je vaskrsenje tela, drugo, zašto bi bilo potrebno za duše da se navede da su kao anđeli Božji na nebu, ako su duše već beztelesne i duhovne i po prirodi su slične anđelima, zato se i govori o telu, jer telo je sada fizičko i tvarno i nema život kao anđeli, ali, posle vaskrsenja tela kada će postati duhovna i nebeska onda će biti kao anđeli na nebu.
Sve si pogrešno shvatio.
Šta je savršen izgled tela?ulazis u Raj, sa savrsenim izgledom tijela, visine, i lica, plus uklonjene su sve tvoje mahane od karaktera, sa prociscenim srce gdje ser ne moze osjecati mrznja, depresija, iritacija, tuga, niti bilo kakva psiholoska mahana.
Ništa onda...kakav je to Raj gde ne mogu da budem ja i imam ono što mi je srcu drago?eh to ne moze....tudje zene ne moze imati....ali mozes da imas vise zena svojih.
Iz neznanja govoriš ti...pošto nemaš znanje već verovanje u bajku za odraslu decu i to ne baš kreativnu bajku.previse gledas komedija serije....i manje palamudi iz neznanja.
I to je logička greška Ne sledi. I plus peticio principi.ne, nego islam ima svoje dokaze za istinitost Islama kao izvorne Bozije vjere....tako da to sto islam sadrzi velike detalje o Raju i Paklu je samo jos jedna indikacija da dolazi od Boga, jer ono sto je opisano o Raju je savrseno sa takvim detaljima, i nemoguce je da to covjek onako smisli perfektno.
e sad cu ti objasniti pa da nas razumes.
Muhammed nam je zabranio da trazimo smrt iz razloga, ako umremo ranije nego predvidjeno uskratili smo sebi vece nivoe raja, jer sto vise dobra radis, veci nivo Raja ides...a ako si gresnik, traziti smrt prije pokajanja je sam sebe kaznis samo....pa ne ide u prilog nikome rana smrt...
a to sto ce vjernik u Rajm, njemu je dobro ipak ali rana smrt ga ako cini dobro samo spreci da ne ide u vece nivoe raja...a raj ima 100 nivoa.
Dakle, ako i tražimo smrt to je zato što tvoj bog to želi, a ne možemo ni da umremo pre vremena jer nam je on odredio životne vekove.a sad da vas naucim pravo opis Boga kao sto je u islamskim izvorima
Islamsko vjerovanje o Bogu, Tahavijska akida.
Ništa se ne dešava osim onoga što On hoće.
On im je odredio sudbine.
On im je odredio životne vijekove.
Šta je savršen izgled tela?
Svako ima svoj standard.
Ovo je jako naivno i površno...baš na nivou deteta.
Ništa onda...kakav je to Raj gde ne mogu da budem ja i imam ono što mi je srcu drago?
Iz neznanja govoriš ti...pošto nemaš znanje već verovanje u bajku za odraslu decu i to ne baš kreativnu bajku.
Više da gledaš komedije, one kritikuju stvarnost...možda se prepoznaš, pa naučiš.
I to je logička greška Ne sledi. I plus peticio principi.
Možda zato tebi ti islamski dokazu deluju ubedljivo...za razliku od naučnika i onih razumnih koje nisu uverili, ti nisi naučio da ispravno zaključuješ.
A nećeš da nastaviš lekciju kada pokušavam da te naučim.
Šta je savršen izgled tela?
Svako ima svoj standard.
Ništa onda...kakav je to Raj gde ne mogu da budem ja i imam ono što mi je srcu drago?
A nećeš da nastaviš lekciju kada pokušavam da te naučim.
Čačkalice, stvarno nemaš pojma o stvarimo o kojima pričaš.
Ovde si rekao:
Dakle, ako i tražimo smrt to je zato što tvoj bog to želi, a ne možemo ni da umremo pre vremena jer nam je on odredio životne vekove.
Ti ozbiljno da batališ islamsku apologetiku i da platiš nekom profesoru filozofije da ti daje časove logike.
To nije univerzalno prihvaćen standard lepote...nekome takvi ljudi nisu lepi i ti to ne možeš da ukapiraš.Telo ti dobije proporcije zlatnog reza, lijepe simetrije, visinu nema salo nego se ocrtaju forme, tako isto crte lica su u zlatnom rezu.
da ti si odusevljen sobom a i zene su odusevljene tobom.....ili ti mozda hoces da budes nekakva rugoba u Raju![]()
Ti nisi sposoban da razlučiš ko pravilno logički zaključuje...da jesi, verovatno bi prestao da veruješ u šta veruješ.da ti ista imalo pametno i logicno kazes, ja bi to prihvatio rado od tebe...
Reče neko ko konstantno pravi logičke greške...i neće da nauči da ih ne pravi.nisi dorastao da se upustas u ove filozofske diskusije.
To nije univerzalno prihvaćen standard lepote...nekome takvi ljudi nisu lepi i ti to ne možeš da ukapiraš.
Kineski, afrički, evropski i indijski ideali lepote mogu biti dijametralno različiti.
Lepota je kulturna, individualna, emotivna i često iracionalna pojava — ne može se svesti na matematički odnos.
Ti nisi sposoban da razlučiš ko pravilno logički zaključuje...da jesi, verovatno bi prestao da veruješ u šta veruješ.
Reče neko ko konstantno pravi logičke greške...i neće da nauči da ih ne pravi.
Lepota je kulturna, individualna, emotivna i često iracionalna pojava —ne može se svesti na matematički odnos.
Ti prvo moraš da naučiš da razmišljaš pre nego što pretpostaviš da drugi nisu čuli ono što si ti video.puno ti decko imas da ucis jos
Ti prvo moraš da naučiš da razmišljaš pre nego što pretpostaviš da drugi nisu čuli ono što si ti video.
Upravo su zahvati estetke hirurgije dokaz da svako ima svoj standard lepote...pa neka pumpa usne i sebi i nekima je prelepa, a drugima izveštačena.
Ništa od tebe.Ne umeš da povežeš stvari duže od jedne rečenice.
I ChatGPT zna bolje od tebe i slaže se sa onim što sam pokušao da te naučim.Da li zlatni rez ima ulogu u ljepoti tijela i lica kod ljudi?
ChatGPT sade:
Da, zlatni rez (poznat i kao zlatni omjer, božanski omjer ili phi, otprilike 1:1.618) često se dovodi u vezu s percepcijom ljepote ljudskog tijela i lica. Iako to nije apsolutno pravilo, mnogi istraživači i umjetnici tvrde da proporcije bliske zlatnom rezu mogu doprinijeti tome da neko lice ili tijelo izgleda "estetski privlačnije".
...
Međutim, treba napomenuti:
- Ljepota je kulturno i subjektivno uslovljena – različite kulture i epohe imaju različite ideale ljepote.
- Nisu sva lica ili tijela koja se smatraju lijepima strogo u skladu sa zlatnim rezom.
- Naučna osnova nije u potpunosti potvrđena – iako postoje korelacije, one nisu univerzalne.
Zaključak
Zlatni rez može imati određenu ulogu u percepciji ljepote lica i tijela, jer ljudski mozak može instinktivno favorizirati harmonične proporcije. Ipak, ljepota je složena pojava koja uključuje mnoge faktore – uključujući simetriju, izražajnost, individualnost i kulturni kontekst.
I ChatGPT zna bolje od tebe i slaže se sa onim što sam pokušao da te naučim.
Da ponovimo, svaki "dokaz" koji daš se okrene protiv tebe.
Znaš li zašto?
Prema onome što si pokazao, svi ovde za tebe su profesori, a ti umišljenik koji ne želi da uči.puno ti decko pametujes bez znanja, a sve kao hoce mene nest od nauci, smesno stvarno.
Znači i pored zlatnog reza osoba nije savršena, kao što si ranije govorio.da ljepota je slozena pojava, jer nije nuzno vezana samo na zlatni rez,
https://gazimedj.com/articles/beaut...y-in-the-turkish-population/doi/gmj.2024.4131a ako osoba nije u zlatnom rezu to znaci nije joj nista u simetriji, i tesko da ce ti se sviditi takva osoba.
Prema onome što si pokazao, svi ovde za tebe su profesori, a ti umišljenik koji ne želi da uči.
Znači i pored zlatnog reza osoba nije savršena, kao što si ranije govorio.
Jednostavno, nemaš osnov za svoje izmišljotine.
https://gazimedj.com/articles/beaut...y-in-the-turkish-population/doi/gmj.2024.4131
"
Both left and right symmetrical faces were considered less attractive than natural asymmetrical faces.
Conclusion
Što više budeš učio na ovu temu, manje ćeš da se zavaravaš i raduješ nečemu za čije postojanje nemaš dokaz.
Što više nauke, što manje islamske apologetike i bićeš dobro.
Još jedna lekcija za tebe.![]()
Znači i pored zlatnog reza osoba nije savršena, kao što si ranije govorio.
a ti umišljenik koji ne želi da uči.