Sex u RAJU

Sex u Raju

Po islamskim opisima sex u Raju je jedan od uzitaka Raja u moru drugih uzivanja, sa nekim razlikama naspram ovdje sexa.

U Raju nema sperme, nema trudnoce na osnovu sexa, nema menstruacija.

Sex u Raju je izmedju muza i zene....a ne svako sa svakim.

U Raju nema neozenjenih i neudatih.

Da bi covjek i zena uzivali maximalno u sexu u Raju/dzennetu, pojacat ce im se strasti u jelu, picu i sexu, da ce imati snagu 100 ljudi za tim stvarima.
znaci 100 puta jaca strast ce biti za sexom nego ovdje na zemlji, pa mozemo reci i 100 puta jaci orgazam nego ovdje na zemlji.

Muskarci i zene u Raju su savrsenog izgleda, kako lica tako i tijela, bez ikakvih mahana, savrsene ljepote i seksipilnosti, ne samo to nego ce imati mogucnost mijenjanja izgleda po svojoj zelji, u Raju imaju trgovine "shopping centri" ali tu nema kupovine ni prodaje, to su trgovine gdje se izlazu nove stvari , nove ideje za pozeljeti, gdje se dobiva dzabe stvari. od tih stvari koje se mogu dzabe dobiti jeste preuzimanje likova, znaci covjek ili zena udju u trgovinu likova i vide likove ili muskarca ili zene, covjek moze preuzeti lik tog muskarca koji je ili slika ili neki hologram, tako isto i zena moze da preuzme lik zene koji se svidi i njoj i muzu....pa ako hoces da si plavusa, crnka, azijatka, ova ili ona, plave ili zelen oci, ili smedje, ovakve ili onakve grudi....samo pozeli i izaberi. LJudi nece izgledati kao sada na zemlji, ovdje mozes biti najveca rugoba , i sakat i pun mahana, u Raju si savrsen u potpunosti.

u opisima zena u Raju zapisano je da su ogromne ljepote, gdje se naznavacaju njihove velike prekrasne oci kao vrh njihove ljepote.
a grudi su im opisane kao forme nara , zaobljene i cvrste....nesto poput ovih silikonskih grudi.

Jedna od stvari razlicitosti zene na ovom svijetu i zene tamo, poslanik Muhammed je naznacio da ce zene u Raj/Dzennetu imati providne noge, nihovo meso na nogama ce imati neku blagu providnost koja je okarakterisana kao ogromna ljepota, a ja bi to sad okarakterisao kao ogromna seksipilnost
:)
jer dovoljno je pogledati odjecu zene cemu teze da izazovu svoju seksipilnost, a to je providna odjeca, pa ce zenine noge imati ugradjeno u mesu to sto se kaze providnost sto ce zadiviti muskarce u Dzennetu.

Muskarci su opisani da ce biti visoki i lijepog izgleda kao poslanik Jusuf, za kojem su zene ludile, i "rezale vene" sto se kaze, za koje su rekle pa ovo nije covjek ovo je andjeo. Muskarci u Raju/Dzennetu nece imati brade, niti dlaka po tijelu, osim standardno obrve i kosa.

Znaci Raj je :

Vjecno mladi od 33 godine, nikad vise stari ni bolesni, puni mladalacke strasti i energije, gdje se strast povecala daleko vise nego na zemlji, a tu strast moze sad upotpuniti po svojoj zelji sa atraktivnim partnerom. Jer ako nemas strasti, dzaba ti i atraktivan partner ako je strast nestala, pa je nuzno da se strast poveca u Dzennetu da bi se strast poklopila sa ogromno atraktivnim partnerom koji ce slijediti tu strast. A dzaba i strast ako partner nije atraktivan.....znaci mora se obadvije stvari upariti da uzivanje bude savrseno, i tako ce i biti, strast ce biti povecana a partner ce imati ogromnu ljepotu i seksipilnost.

Ako vjerujte u postojanje Raja, dali vjerujete da ce biti seksa tamo? :)
Koliko znam u islamu samo muškarci idu u raju. Večne device hurije su samo za šehide, a za ostale nema ništa. Tako da baš ne znam s kime će se ostali seksati?

Koliko znam u islamu samo muškarci idu u raju. Večne device kurije su samo za šehide, a za ostale nema ništa. Tako da baš ne znam s kime će se seksati.

ne pametuj iz neznanja i svojih ludjackih lazi.....

Bog kaze u Kuranu::

a onaj ko čini dobro, bio muškarac ili žena, a vjernik je – ući će u Raj/Džennet i neće mu se učiniti ni koliko trun jedan nepravda. (Kuran)

ne pametuj iz neznanja i svojih ludjackih lazi.....

Bog kaze u Kuranu::

a onaj ko čini dobro, bio muškarac ili žena, a vjernik je – ući će u Raj/Džennet i neće mu se učiniti ni koliko trun jedan nepravda. (Kuran)
Pa po Kuranu žena je podrađena muškarcu. I sad će ona tamo da bira sebe servisera. Gde to može?
Šta će njihovi muževi da kažu? Dženet u islamu kupleraj!

da, bio bi pakao kada bi zene bile kao neke ovdje, naravno da to nije Raj nego Pakao

ali nam je Bog pojasnio da su tamo zene savrsene, a tako i muskarci su tamo savrseni za zene.

sto znaci nema tu svadje vise, nema iritacije jedni drugih, nema nesuglasica, tu je cista ljubav i sloga, sreca i zadovoljstvo....iz srca ljudi ce se izbaciti sve negativno prije nego udju u uzivanja Raja....tako da ljudi nece biti u mogucnosti da prave probleme po Raju ni sebi ni drugima....jer nije to onda Raj.

koji zlocina, ako Bog okarakterise nesto kao zlocin , onda ce se to kazniti....uostalom ako mislis da su Hamas zlocinci zato sto brane sebe svoju zemlju svoj narod, onda si tesko luda osoba poremecnih vrednosti.
Ne pravi se naivan, šta je bilo 7. oktobra 2023. kad je Hamas napao Izrael, koliko je civila ubijeno, na najsvirepije načine.
Ali ti to podržavaš, to je pravedno.

Ne pravi se naivan, šta je bilo 7. oktobra 2023. kad je Hamas napao Izrael, koliko je civila ubijeno, na najsvirepije načine.
Ali ti to podržavaš, to je pravedno.
mi tu ne znamo detaljno sve sta se desavalo, ako ti lazljivi cionistima sve verujes, onda si jos vise lud.

ne podrzavam ubijenje civila, neka Bog sudi svakome ko je zlo cinio.....ali pored zla koje su cionisti napravili cijelog gazi, 7 oktobar je obican maslacak naspram ovog sada.

mi tu ne znamo detaljno sve sta se desavalo, ako ti lazljivi cionistima sve verujes, onda si jos vise lud.

ne podrzavam ubijenje civila, neka Bog sudi svakome ko je zlo cinio.....ali pored zla koje su cionisti napravili cijelog gazi, 7 oktobar je obican maslacak naspram ovog sada.
Kao ne znaš šta se dešavalo, podržavaš teroriste.
Ne smatram ni ja da je ovo što se sad događa u redu, ali ne možeš reći da Hamas nije sam započeo, šta ste očekivali kad udarite na superiornijeg neprijatelja, da će vas poštedeti.

Kao ne znaš šta se dešavalo, podržavaš teroriste.
Ne smatram ni ja da je ovo što se sad događa u redu, ali ne možeš reći da Hamas nije sam započeo, šta ste očekivali kad udarite na superiornijeg neprijatelja, da će vas poštedeti.

jesi li ti lud covece, oni zive u najvecem otvorenom zatvoru na svetu....sta god da urade u takvom stanju razumijem ih.

sta mislis ja tebe zatvori u kucu nedam ti izaci, i poslije kad mi cvoku opalis, ja ti sravnim kucu sa zemljom i ubije i tebe i cijelu ti familiju, i onda kazu ti si terorista jer si mi cvoku opalio, de malo urazumite se , ne budite naivni.

nije to samo moj ili nas neki Bog, nego i tvoj i tebe je stvorio kao i mene i sve ostale....
Mene vala nije bog već daleko naprednija bića.
a to sto kazes vas neki Bog, je vec sada los predznak, loda indikacija za tebe, da ti se mozda ne pise dobro.....popravi se dok jos imas vremena....kada smrt dodje nema popravka.
Plašiš se smrti a

u Raju su rajska zadovoljstva a ne ovozemaljska, to sto ova zemlja ima uzivanja je da bi te introducirao na uzivanje, da znas sta znaci uopste rijec uzivanje....

Ova uzivanja su samo blijede kopije Raja, ni blizu kao u Raju....znaci mora ovdje biti uzivanje i bol, da bi znao sta znaci nagrada i kazna....jer bez toga bi bio odsjecen od uzivanja nagrade i kazne bola...nebi imao uvid u te koncept, znao bi za rijec ali sustinski nebi znao sta je to.....kao sto slijepac od rodjenja ne zna sta je crvena boja....ti tu mozes papke otegnuti dok bi slijepcu docarao crvenu boju, nemoguce. ne pametuj puno iz svog neznanja. pitaj radije ako nesto ne znas....
evo pitam odakle to znaš daj da vidim svojim očima, daj mi ne osporive dokaze, nauči me, ne poturaj mi bilbije i neke izmišlotine niti nemoj kumim te da me ubeđuješ u sektašku religiju.

Plašiš se smrti a

evo pitam odakle to znaš daj da vidim svojim očima, daj mi ne osporive dokaze, nauči me, ne poturaj mi bilbije i neke izmišlotine niti nemoj kumim te da me ubeđuješ u sektašku religiju.

a sta to moze od Boga napriednije i jace biti?

Plašiš se smrti a

pa ima li to kome je svejedno da mu se saopsti da ce umrijeti reicmo u roku 2 mjeseca...onako doktori kazu , toliko je zdravlje lose da ce u roku 2 mjeseca umrijeti, ko tebi to jednostavno.

iz moje perspektive , smrt kao smrt nije problem, problem moze da bude ono sto dolazi poslije.

bog nas je infomrisao o tome u Kuranu i Muhammed u svojim hadisima, Bog je Muhammeda prebacio u raj jos za zivota i vratio na zemlju da nam to isprica a posto ti u to ne zelis da vjerujes. Imas dosta slucajeva klinicke smrti koji su vidjeli Raj, ako ti to ista znaci.

Јок, бре, није за Библију, нешто ми и за Куран скептично да је физички Рај, ако је физички - онда је то катастрофа.
I u Bibliji ti je fizički raj (samo nema seksa)

Otkr.22
1. И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.

2. Насред улица његових и с обе стране реке дрво живота, које рађа дванаест родова дајући сваког месеца свој род; и лишће од дрвета беше за исцељивање народима.

3. И више неће бити никакве проклетиње; и престо Божји и Јагњетов биће у њему; и слуге Његове послуживаће Га.

4. И гледаће лице Његово, и име Његово биће на челима њиховим.

5. И ноћи тамо неће бити, и неће потребовати видела од жишка, ни видела сунчаног, јер ће их обасјавати Господ Бог, и цароваће ва век века.

....

15. А напољу су пси и врачари и курвари и крвници и идолопоклоници и сваки који љуби и чини лаж.

Nema seksa u raju, kakve su vam to gluposti na pameti. Pametni i ovde na zemlji žive bez seksa.

Pametni i ovde na zemlji žive bez seksa.

ma nema, pametan si mi ziv i zdrav bio, sve kipi i curi pamet ti iz usiju :)

Pametno je kazes da muz i zena nemaju seks, ako cemo tvojom logikom....idealno za braka :) samo slijedite ljudi hrscanski narativ i niposto se zenama svojim ne problizujte, i pozeljno je da spavate i odvojeno.....jako lep i skladan zivot ce te imati

slicno ali u boljoj formi nego ovdje.
У којој бољој форми, и зашто боље, јел овде нешто недостаје или шта је поента боље форме ?

И, ако је и пакао нека друга физичка форма, која је онда поента пакла и казни, како се онда кажњавају они који су у паклу, које су врсте казни ?

nisi razumio sta biblija pise.

Ono sto Biblija kaze je da ce vaskrsenje biti duse, to jeste dusa ce izaci iz tijela, i mi cemo dobiti nova fizicka tela na buducem svijetu.

osim sto cemo biti bez tela u zgrobnom svetu u periodu izmedju smrti i novog prozivljenja...tad necemo imati telo , ali kada nastupi sudnji dan tad cemo imati tela i sa telom i dusom, kao sto smo sad telo i dusa ulazimo ili u Raj ili u Pakao.
Ја који сам хришћанин нисам разумео, ти који су муслиман разумеш шта пише у Библији, тешко :ne:, поготово што ти имаш информације из неких проблематичних и непоузданих извора, и уопште не читаш ортодоксне хришћанске изворе, бар да би упоредио разне изворе, на пример, ниси читао Апостолске ученике и наследнике, оне људе који су живели и слушали Апостоле, и онда и наследнике и ученике Апостолских ученика, значи све те људе који су били на извору вере и који су се учили и стицали знање о вери од самих Апостола - који су учили веру од самог Исуса.

Бре, ако је Исус као начелник хришћанске вере умро и Васкрсао својим телом, и ако је тиме Исус своје тело учинио непропадљивим и духовним, и ако је тиме даровао васкрсење из смрти пропадљивих физичких тела у духовна тела онима који верују у Њега, онда се говори првенствено о васкрсењу ових наших пропадљивих и смртних тела у небеска и духвна тела, и онда се после говори и о васкрсењу и душе где се мисли на васкрсење и очишћење душе од грехова.

И, онда на крају времена и света када буде последњи суд, биће и то опште васкрсење тела и душе ће поново бити у заједници са духовним телима, и биће преображај овог света у Ново небо и земљу, и будући бескрајни духовни и анђелски Рај, и духовни пакао за зле и неправедне.

Тако пише у Библији и такво је хришћанско тумачење и учење.

totalno si pogresno razumio a to je posljedica kada nemate uputu od Boga.

vi pricate o beskrajnoj duhovnoj sreci....da to je tacno da ce se osjecati tako ljudi u Raju, ali sa svojim telima i dusom, a ne samo sa dusom, nije to da je Raj bit ce u Raju samo dusa, kao duh, sa beskrajnom duhovnom srecom....

nego nas Bog obavestava da cemo biti sa svojkim telima u Raju, i imat cemo beskrajnu duhovnu srecu tamo i jos cemo imati beskrajno telesno uzivanje...

pa ti vidi sta je veci nivo uzivanja, kada telo i dusa beskrajno uzivaju il ikada samo dusa beskrajno uziva....
Погрешно разумеш и закључујеш контекст шта пишем, нисам нигде одрицао телесност, него физичку телесност наших тела и Раја, о чему ти пишеш, јер у бескрајној духовној срећи и блаженству које првенствено осећа наш дух и душа, мора да учествује и наше тело, јер како смо овде били у јединству тела и душе и осећали и срећу и несрећу, тако ћемо бити и у будућем Рају, само што ће ово наше физичко и пропадљиво тело васкрснути у духовно и небеско непропадљиво тело, и онда ће и такво тело и душа учествовати у духовно небеско телесној срећи, јер ће већа и лепша духовна срећа бити за душу ако је у јединству са духовним телом, то је логична и природна ствар.

О, томе се прича у Библији.

I u Bibliji ti je fizički raj (samo nema seksa)

Otkr.22
1. И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.

2. Насред улица његових и с обе стране реке дрво живота, које рађа дванаест родова дајући сваког месеца свој род; и лишће од дрвета беше за исцељивање народима.

3. И више неће бити никакве проклетиње; и престо Божји и Јагњетов биће у њему; и слуге Његове послуживаће Га.

4. И гледаће лице Његово, и име Његово биће на челима њиховим.

5. И ноћи тамо неће бити, и неће потребовати видела од жишка, ни видела сунчаног, јер ће их обасјавати Господ Бог, и цароваће ва век века.

....

15. А напољу су пси и врачари и курвари и крвници и идолопоклоници и сваки који љуби и чини лаж.

Biblija nema detalja koje Islam ima o Raju, samim tim vise je Islamski opis Raja mjerodavniji da nam kaze o Raju a ne Biblija, ruku na srce, tako je kako je.

Uostalom, hajmo to ovako logicki posmatrati.....ako nema seksa, musko zenski odnosi gube smisao u totalu, znaci nema ni poljubaca izmedju muska i zenska....sta bi to muskarci i zene imali onda zajednicko, da igraju klikera u tom vasem zamisljenom hrscanskom Raju???

razlika izmedju muska i zenska je u polnom dijelu, i ako bi nebi imali sex kao instrument uzivanja jedno sa drugima, muskarac i zena koje jedno drugo privlace na ovom svijetu, tamo gube smisao.....orgazam u seksu je krajnji cilj , pa ako nema seksa nema ni poljubaca, koji su predigra za dalji korak koji vodi ka tom orgazmu.

znaci funkciju muskosti i zenskosti se gubi ako vise nema seksa u tom Raju.

uostalom zamislite samo ovaj scenario....muskarci i zene tamo, uzivaju u tom nekom duhovnom stanju...i kontaju...pa mi smo imali uzivanja seksa na zemlji a ovdje nam uskraceno to....kakav je to Raj....hrscanski Raj nije Raj gdje se zelje ostvaruju.....

po islamskom opisu Raja, tebi ako je ceif igrat klikera u Raju, igrat ce...ako ti je ceif da sadis cvijece i biljke, imat ces to, ako ti je ceif da vozis brza auta, vozit ces...ako ti je ceif da vozis avion, vozit ces....nema u islamskom opisu Raja restrikcija na zelje....dok u tom vasem ima...smaim tim Islamski opis Raja je daleko veca razina i nivo uzivanja nego kako to vi naopako zamisljate i to na osnovu biblijski pogresnih zakljucaka.

a pazi sad ovo

U Kuranu, Bog direktno govori sta ima u Raju, ne muhammed, ne ljudi, ne andjeli, nego Bog direktno opisiva raj.

dok ti meni iz Biblije iznosis otkrovljenje, koje je san obicnog covjeka zapisan na papir.

pa kad to znas onda vidi sta je mjerodavnije da prica o Raju, Kuran ili Biblija.

Back