Cackalica21
Iskusan
- Poruka
- 5.837
Tako lepo sahrane jedno pored drugog i u raju zajedno
tela su tu jedno pored drugog, kao dva auta ostyavljena jedna pored druog na auto otpadu, duse su moguce zajedno ili odvojeno u zgrobnom svetu a ne tela.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako lepo sahrane jedno pored drugog i u raju zajedno
Nije savršena vizuelno, jer savršeno ne postoji.savrsena je vizuelno, ali potrebne su i druge stvari a to je x faktor....ono nesto sto ce privuci.
Prvo te imam naučiti kako da učiš.ali ti me nemas nista nauciti.....nego si ti umisljenik da mislis da mozes nesto da me naucis....a absolutno nista nisi ponudio, da ja kazem e stvarno se to moglo od tebe nauciti osim tvog tamburanja u prazno
Nije savršena vizelno jer savršeno ne postoji.
"Both left and right symmetrical faces were considered less attractive than natural asymmetrical faces."
Plus taj X faktor koji nije apsolutni standard.
Prvo te imam naučiti kako da učiš.
Ti to nisi naučio i zato misliš da drugi trabunjaju.
Kao što misliš da imaš dokaze za svoja verovanja, a ti "dokazi" nisu ostvarili nikakvu promenu u naučnom svetu i služe samo za podsmevanje i primere kognitivnih manjkavosti.
Nije savršena vizelno jer savršeno ne postoji.
Prvo te imam naučiti kako da učiš.
Morao bi da mi stvori Mystique.za ljudske oci postoji.....ako Bog licno za tebe stvori zenu tacno za tvoj ukus, jer te poznaje u dusu sta zelis, i prema cemu strast imas....i upravo ti dadne ono sto tebe odusevljava....za tebe je to savrseno.
Mora da se radi to što ti zoveš pametovanjem...inače bismo svi bili u zabludi poput tebe.de bre ne pametuj.....
Morao bi da mi stvori Mystique.
A njoj može da stvori verziju mene, koja se meni ne dopada...i pojedinim drugima.
Baš imaš infantilan pogled na svet...san tužnih neatraktivnih ljudi da će na drugom svetu da budu poželjni.
U realnom svetu:
https://www.full-stop.net/2011/11/04/blog/alexhunley/i’m-in-love-with-an-ugly-woman/
Mora da se radi to što ti zoveš pametovanjem...inače bismo svi bili u zabludi poput tebe.
Baš imaš infantilan pogled na svet...san tužnih neatraktivnih ljudi da će na drugom svetu da budu poželjni.
Da si sposoban da se rešiš sopstvenih kognitivnih manjkavosti vezanih za lošu islamsku apologetiku?u zabludi si.
100 пута сам написао да има васкрсење тела, али нећемо имати ово наше пропадљиво и смртно тело, него то духовно и небеско и непропадљиво тело, и такав је и Рај и небески и духован, и душа са небеским телом ће благовати у небеском Рају, само оно што има небеску природу може бити у небеском месту.pa eto veruj da si duh u Raju bez tela....niti ces jesti, niti piti, niti seks imati, niti ces imati ikakve aktivnosti....samo budi duh u svom svetu i tako ti je najboljeako te takav raj ispunjava.
100 пута сам написао да има васкрсење тела, али нећемо имати ово наше пропадљиво и смртно тело, него то духовно и небеско и непропадљиво тело, и такав је и Рај и небески и духован, и душа са небеским телом ће благовати у небеском Рају, само оно што има небеску природу може бити у небеском месту.
Награде су духовне и благодатне, благодат је у ствари дар и награда од Бога, нешто највише и највеће што можемо добити од Бога, највећа духовна срећа и радост и лепота и светлост и слава коју добијамо благодаћу од Бог, нема ништа веће и више и лепше од дарова те благодати.
Ајд, кажи ми, а, у којем Рају су сада душе муслимана када немају никакво тело, тело је у гробу и пропада, како онда те душе без тела уживају у том неком и физичком Рају ?
100 puta sam napisao da ima vaskrsenje tela, ali nećemo imati ovo naše propadljivo i smrtno telo, nego to duhovno i nebesko i nepropadljivo telo, i takav je i Raj i nebeski i duhovan, i duša sa nebeskim telom će blagovati u nebeskom Raju, samo ono što ima nebesku prirodu može biti u nebeskom mestu.
Nagrade su duhovne i blagodatne, blagodat je u stvari dar i nagrada od Boga, nešto najviše i najveće što možemo dobiti od Boga, najveća duhovna sreća i radost i lepota i svetlost i slava koju dobijamo blagodaću od Bog, nema ništa veće i više i lepše od darova te blagodati.
Ajd, kaži mi, a, u kojem Raju su sada duše muslimana kada nemaju nikakvo telo, telo je u grobu i propada, kako onda te duše bez tela uživaju u tom nekom i fizičkom Raju?
ali nećemo imati ovo naše propadljivo i smrtno telo, nego to duhovno i nebesko i nepropadljivo telo,
Ajd, kaži mi, a, u kojem Raju su sada duše muslimana kada nemaju nikakvo telo, telo je u grobu i propada, kako onda te duše bez tela uživaju u tom nekom i fizičkom Raju?
Leže rajska jaja, mitari rajsko perje...u jesen leti na rajski jug.Duse se u zgrobnom svijetu ubacivaju u Rajske ptice, znaci dusa u zgrobnom svetu inkarnira rajsku pticu koja leti po Raju, slijece na Rajsko drvece, jede rajske plodove pije rajsku vodu itd
Па, ако ће бити тело које неће пропадати и трулити, оно више није пропадљиво и тварно и смртно, и, онда, какво ће бити то тело, физичко и тварно више не може да буде јер је такво тело пропадљиво и остаје да буде неке друге природе и суштине , нека друга врста тела од овог физичког, и, другачије од физичког јесте духовно тело, или зови како оћеш, може и неко транседентно и надприродно тело, неко рецимо као етерично тело.pa to i ja govorim celo vreme, da ce biti telo koje nece propadati....a to kad kazes duhovno, sta covece duhovno telo, kakvo je to telo duhovno, duh nema tela....duh ili dusa inkarnira telo kako bi mogla da ima interakciju sa materijom.
Alah to rešava jednim potezom štapića, šta se brineš.Gde ce oni ziveti? Gde ce spavati?
Gde ce se napraviti tolika hrana?
Da li cemo je kupovati ili samo dobijati?
Ko je proizvodi?
Sta cemo sa picem?
Jel ima coca cole ili samo vode?
Odakle, sa kog izvorista?
Jel ima odlazaka na more i planine?
Kakv je to raj bez nekog AI rezorta uz tirkiznu vodu?
Jel beše ti samo latinicu bolje čitaš, da prebacim.
Па, ако ће бити тело које неће пропадати и трулити, оно више није пропадљиво и тварно и смртно, и, онда, какво ће бити то тело, физичко и тварно више не може да буде јер је такво тело пропадљиво и остаје да буде неке друге природе и суштине , нека друга врста тела од овог физичког, и, другачије од физичког јесте духовно тело, или зови како оћеш, може и неко транседентно и надприродно тело, неко рецимо као етерично тело.
Или, нећеш ваљда рећи да од ових смртних тела која су иструлила ће се створити опет иста физичка и смртна и пропадљива тела, па, та нова физичка тела ће опет пропадати и трулити, јер је таква природа ове физике да је пропадљива. И, зато МОРА да буду нека нова и другачија тела од овог физичког, јер само таква нова и другачија тела нису пропадљива.
И, такво преображено тело може да се створи само кроз силу васкрсења, а, како другачије, од ових тела која су смртна и пропадљива и иструлела у гробу, можемо да створимо друга тела,
Pa, ako će biti telo koje neće propadati i truliti, ono više nije propadljivo i tvarno i smrtno, i, onda, kakvo će biti to telo, fizičko i tvarno više ne može da bude jer je takvo telo propadljivo i ostaje da bude neke druge prirode i suštine, neka druga vrsta tela od ovog fizičkog, i, drugačije od fizičkog jeste duhovno telo, ili zovi kako oćeš, može i neko transcedentno i nadprirodno telo, neko recimo kao eterično telo.
Ili, nećeš valjda reći da od ovih smrtnih tela koja su istrulila će se stvoriti opet ista fizička i smrtna i propadljiva tela, pa, ta nova fizička tela će opet propadati i truliti, jer je takva priroda ove fizike da je propadljiva. I, zato MORA da budu neka nova i drugačija tela od ovog fizičkog, jer samo takva nova i drugačija tela nisu propadljiva.
I, takvo preobraženo telo može da se stvori samo kroz silu vaskrsenja, a, kako drugačije, od ovih tela koja su smrtna i propadljiva i istrulela u grobu, možemo da stvorimo druga tela?
Pa, ako će biti telo koje neće propadati i truliti, ono više nije propadljivo i tvarno i smrtno, i, onda, kakvo će biti to telo, fizičko i tvarno više ne može da bude jer je takvo telo propadljivo i ostaje da bude neke druge prirode i suštine, neka druga vrsta tela od ovog fizičkog, i, drugačije od fizičkog jeste duhovno telo, ili zovi kako oćeš, može i neko transcedentno i nadprirodno telo, neko recimo kao eterično telo.
Ili, nećeš valjda reći da od ovih smrtnih tela koja su istrulila će se stvoriti opet ista fizička i smrtna i propadljiva tela, pa, ta nova fizička tela će opet propadati i truliti, jer je takva priroda ove fizike da je propadljiva. I, zato MORA da budu neka nova i drugačija tela od ovog fizičkog, jer samo takva nova i drugačija tela nisu propadljiva.
Alah to rešava jednim potezom štapića, šta se brineš.
Nego sve te silne device, pa 4 žene u RL, šta misliš da se učlanimo?![]()
Nisam to znao. To je onda još bolje.svi u Raju su devci i device kada udju u Raj.
A šta ako je nekome glava u nekoj škrinji, ruka u relikvarijumu...šta će da se desi?Kada Bog na sudnjem danu krene stvaranje tela iz grobova ponovo, nakon sto su istruhli, tela ce d apocnu da rastu iz repnjace
Nisam to znao. To je onda još bolje.
Jedino mi je malo to nejasno kako ima više žena nego muškaraca.
kako god bilo, ce da se tijela obnavljaju.....A šta ako je nekome glava u nekoj škrinji, ruka u relikvarijumu...šta će da se desi?
Hoće li glava da leti do ostatka tela, pa da se spajaju kao Voltron?
A šta ako je telo celo i ima sve osim dela oko repnjače.kako god bilo, ce da se tijela obnavljaju.....
A da li je video nešto što tada nije postojalo i bilo je teže zamislivo...električnu stolicu, gasnu komoru, džinovsku centrifugu?a jedno od kazni sto je Muhammed vidio u Paklu, kada je imao introdukciju za Raj i Pakao, vidio je kako jednom covjeku kamenom smrskavaju glavu, kada glava bude smrskana, kamen otkotrlja, dok uzme mucitelj kamen glava se opet regenerise i tako iznova.
Ovim je sveštenik pokušao da plaši Barta Simpsona, pa ništa.koza kada se sprzi, koza se regenerise i obnovi skroz, i tako celo vreme.
Praktičan bog kojem je stalo do svih ljudi podjednako je to mogao odmah da uradi, a ne ovako.zato sto u Raju ima ljudi koji su tamo stvoreni i nisu bili nikad na zemlji....
A šta ako je telo celo i ima sve osim dela oko repnjače.
Hoće li taj deo da raste nezavisno, pa da se kači na ostatak tela kao slagalica ili će telo ipak da se regeneriše do repnjače?
A da li je video nešto što tada nije postojalo i bilo je teže zamislivo...električnu stolicu, gasnu komoru, džinovsku centrifugu?
Ovim je sveštenik pokušao da plaši Barta Simpsona, pa ništa.
Praktičan bog kojem je stalo do svih ljudi podjednako je to mogao odmah da uradi, a ne ovako.
I to bi Čačkalice sigurno bio i tvoj odgovor da je reč o bilo kom drugom osim o Alahu.
A šta ako je telo celo i ima sve osim dela oko repnjače.
A da li je video nešto što tada nije postojalo i bilo je teže zamislivo...električnu stolicu, gasnu komoru, džinovsku centrifugu?
Ovim je sveštenik pokušao da plaši Barta Simpsona, pa ništa.
Praktičan bog kojem je stalo do svih ljudi podjednako je to mogao odmah da uradi, a ne ovako.
I to bi Čačkalice sigurno bio i tvoj odgovor da je reč o bilo kom drugom osim o Alahu.
da zans da je primamljivo..nisu loodi ovi crnci sportisti sto se prebacujuAlah to rešava jednim potezom štapića, šta se brineš.
Nego sve te silne device, pa 4 žene u RL, šta misliš da se učlanimo?![]()
da zans da je primamljivo..nisu loodi ovi crnci sportisti sto se prebacuju![]()
Nece, Isus kaze da ce po vaskrsenju ljudi da budu kao andjeli i da nema braka u Carstvu nebeskom.ne znas sta pricas, Isus kaze da hoce.
Nece, Isus kaze da ce po vaskrsenju ljudi da budu kao andjeli i da nema braka u Carstvu nebeskom.