Cackalica21
Iskusan
- Poruka
- 5.869
razgovori stanovnika Raja i stanovnika Pakla, moci ce da vide jedni druge i da pricaju jedno sa drugim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Booleesnoo...U Paklu vecno ostaju mnogobozci, oni koji su pripisivali Bogu sudruga, verovali u druga bozanstva pored jedinog istinskog Boga....tako da su sami sebe upropastili.
ljudi koji jednostavno su odbili Boga u svom zivotu, pa i on ih odbio od sebe i prepustio i patnjama Pakla.
da , Bog nas je sve detalje obavijestio o Raju, znaci dok onako sjedis sa svojim drustvom u Raju , pijuckate pice, jedete, grickate nesto,, pricate o proslim danima na zemlji, kako ste zivjeli kroz sta ste prolazili, pa ce se neko sjetiti, heeeej, imao sam jednog druga koji mi je govorio tako i tako, hajde da ga vidimo sad u Paklu, pa ce otici do portala i vidjeti ga kako se pati u Paklu, pa ce mu se obratiti , da sam te poslusao i ja bi sad sa tobom bio tu.
Samo o sexu mislite , ima li nesto drugo?
Citanje, ucenje, probanje novih iskustava?
Jok samo hebanje
Nema tamo ni sexa ni hrane ni zemaljskih radosti, to su fizicka zadovoljstva, raj je unapredjenje zemaljskog zivota
Adam i eva su setali po raju nisu pekli jagnjice
Samo o sexu mislite , ima li nesto drugo?
ima li nesto drugo?
Citanje, ucenje, probanje novih iskustava?
Jok samo hebanje
Nema tamo ni sexa ni hrane ni zemaljskih radosti, to su fizicka zadovoljstva, raj je unapredjenje zemaljskog zivota
Adam i eva su setali po raju nisu pekli jagnjice
Ovo nije podforum za sex i erotiku, ovo je religija.
Kakve ovo veze ima sa Bogom? Čemu opsednutost muslimana ovim stvarima?
Kakve ovo veze ima sa Bogom?
Čemu opsednutost muslimana ovim stvarima?
Booleesnoo...
Hoćeš da ti Bog, oličenje Ljubavi...podigne strasti do visine bezumlja, da se trpaš sa svojom ženom koja će da menja face, čas ova čas ona...a da ti istovremeno uništi empatiju i da te zabole za nekim tamo tvojim u plamenu...
Hejjj...tebi će da teku rjeke vina, da ližeš sladoled, da piješ viski, da šetaš po zlatnim dvorima .. čas sa ovom čas sa onom...jer ti tako želiš...a ne smeš kap vode svom babi, recimo, u vatru dodati!!!...i tako večno. Šta te briga, važno je da je mom .upetu dobro...tako mu dođe u prevodu...
To Bog smislio?
Pa sad ovako pali imamo empatiju tamo za nekog ko nam nije ništa...pa gledamo da pomognemo na bilo kakav način...
Bog preko Pisma kaže...''ko se odrekao svojih najbližih, gori je od nevernika''...
A Ti meni hoćeš da kažeš da će Bog nekog VEČNO da prži...i da ga nikad ne isprži... uvek će da ga prži a ovaj će to da zna...
To Bog?
To nije Bog...to je 1000 puta gore od đavola.
Hoćeš da ti Bog, oličenje Ljubavi...podigne strasti do visine bezumlja, da se trpaš sa svojom ženom koja će da menja face, čas ova čas ona
da se trpaš sa svojom ženom koja će da menja face, čas ova čas ona'
a da ti istovremeno uništi empatiju i da te zabole za nekim tamo tvojim u plamenu...
Hejjj...tebi će da teku rjeke vina, da ližeš sladoled, da piješ viski, da šetaš po zlatnim dvorima .. čas sa ovom čas sa onom...jer ti tako želiš...a ne smeš kap vode svom babi, recimo, u vatru dodati!!!...i tako večno. Šta te briga, važno je da je mom .upetu dobro...tako mu dođe u prevodu...
A Ti meni hoćeš da kažeš da će Bog nekog VEČNO da prži...i da ga nikad ne isprži... uvek će da ga prži a ovaj će to da zna...
To Bog?
Kada sam saznao da u starim interpretacijama pravoslavnog raja svi nakon vaskrsenja dobijaju duhovna tela kao anđeli i samo kuliraju večno bez ikakvih negativnih misli, to je za mene bio pakao i bio sam užasnut. Svi mi imamo taj teret iskustva koja bi hteli da smo imali, a ne možemo ostvariti, a pravoslavlje bi da čak i ne misliš o tome. Dakle, nema ni seksa.
Bez Valhale, ništa.ono sto hrscanstvo nudi kao Raj , fakticki ova zemlja je veci Raj od toga sto oni nude kao Raj na buducem svetu. iskreno receno.
Bez Valhale, ništa.
Ne verujem u čaroliju.ti neverujes u Valhallu i nemoj mi je spominjati.....
Јок, бре, није за Библију, нешто ми и за Куран скептично да је физички Рај, ако је физички - онда је то катастрофа.Po Bibliji i Kuranu, fizicki je Raj.
Јок, бре, није за Библију, нешто ми и за Куран скептично да је физички Рај, ако је физички - онда је то катастрофа.
Jok, bre, nije za Bibliju, nešto mi i za Kuran skeptično da je fizički Raj, ako je fizički - onda je to katastrofa.
Јесте, не нагађаш, него лупаш.Nope. Ja nista ne nagadjam![]()
Ок, онда пажљиво слушај.
dobro znam sta pricam kad kazem i za Bibliju i za Kuran....
a bas me zivo interesuje zasto je to katastrofa biti kao sad ziv, sa tijelom i dusom u Raju na buducem svetu....ajde molim te elaboriraj nam to objasni gdje tu katastrofa??? da cujem, u uho sam se pretvorio![]()
Da li se i Hamas zločinci pate u paklu zbog svojih zverstava ili misliš da oni idu u raj?Hoces reci da je BOg dzavo sto dopusti ovim u zgradi sto ih izraelski vojnici raznesu , da ih iz Raja vide u Paklu kako se pate zbog svog zvjerstva, i jos se smiju sto su ih raznijeli
nema koka kole u raju...biće kokta samo.. maršal napravio dil sa svetim PetromSta cemo sa picem?
Jel ima coca cole ili samo vode?
to je za one koji misle o seksu u rajuKakva je ovo peć i vatra na kraju videa?
Ок, онда пажљиво слушај.![]()
Надам се да није тако и за Куран, да је Рај неко физичко постојање, и како то мислиш физичко, као сад овде или како другачије ?
Библија пише о васкрсењу ових наших пропадљивих и трулежних тела у небеска тела и физички нетелесном и духовном Рају, и нетрулежном и непропадљивом Новом небу и новој земљи, и животу сличном анђеоском, и бескрајној духовној срећи.
То је много веће од неког физичког Раја и срећи, духовна срећа је неупоредиво већа и лепша од физичке среће, зато би то било катастрофа.
Ok, onda pažljivo slušaj.
Nadam se da nije tako i za Kuran, da je Raj neko fizičko postojanje, i kako to misliš fizičko, kao sad ovde ili kako drugačije?
Biblija piše o vaskrsenju ovih naših propadljivih i truležnih tela u nebeska tela i fizički netelesnom i duhovnom Raju, i netruležnom i nepropadljivom Novom nebu i novoj zemlji, i životu sličnom anđeoskom, i beskrajnoj duhovnoj sreći.
To je mnogo veće od nekog fizičkog Raja i sreći, duhovna sreća je neuporedivo veća i lepša od fizičke sreće, zato bi to bilo katastrofa.
i kako to misliš fizičko, kao sad ovde ili kako drugačije?
Biblija piše o vaskrsenju ovih naših propadljivih i truležnih tela u nebeska tela i fizički netelesnom i duhovnom Raju, i netruležnom i nepropadljivom Novom nebu i novoj zemlji, i životu sličnom anđeoskom, i beskrajnoj duhovnoj sreći.
To je mnogo veće od nekog fizičkog Raja i sreći, duhovna sreća je neuporedivo veća i lepša od fizičke sreće, zato bi to bilo katastrofa.
to je za one koji misle o seksu u raju![]()
Ajde samo razmisli pre no što otvoriš ovakvu temu. Sam koncept raja je smislio vaš neki bog jel tako, šta će u raju ovozemaljska zadovoljstva i spoljašnja sreća koja kratko traje? Ispade buda i bilo koji prosvetljen lik je pametniji od boga,...ček i ja sam pametniji od boga.
Sam koncept raja je smislio vaš neki bog jel tako
šta će u raju ovozemaljska zadovoljstva i spoljašnja sreća koja kratko traje?
Ispade buda i bilo koji prosvetljen lik je pametniji od boga,...ček i ja sam pametniji od boga.