Sex u RAJU

Bog nas informise o tome kako ce stanovnici Raja moci da vide osobe koje zele u Paklu i da stupe u kontakt sa njima iz Raja:

Bog kaze o tome u Kuranu, ovakve detalje hrscani nikako ne mogu znati o Raju, jer nemaju direktnu objavu od Boga o ovim stvarima:

I oni(stanovnici Raja) će jedan s drugim razgovarati,
i jedan od njih će reći: "Imao sam druga jednoga
koji je govorio: 'Zar i ti vjeruješ
da ćemo, kada poumiremo i zemlja i kosti postanemo, doista, račun polagati?'"
"Hoćete li pogledati?"
I on će pogledati, i toga usred Pakla/Džehennema ugledati.
"Allaha mi" – reći će – "zamalo me nisi upropastio;
da nije bilo milosti Gospodara moga, i ja bih se sada mučio."
"A mi, je l' de, više nećemo umirati? –
jednom smo umrli – više nećemo biti mučeni,
to će, zaista, uspjeh veliki biti!"
Za ovako nešto neka se trude trudbenici!

(Kuran)

Samo o sexu mislite , ima li nesto drugo?
Citanje, ucenje, probanje novih iskustava?
Jok samo hebanje
Nema tamo ni sexa ni hrane ni zemaljskih radosti, to su fizicka zadovoljstva, raj je unapredjenje zemaljskog zivota
Adam i eva su setali po raju nisu pekli jagnjice

U Paklu vecno ostaju mnogobozci, oni koji su pripisivali Bogu sudruga, verovali u druga bozanstva pored jedinog istinskog Boga....tako da su sami sebe upropastili.

ljudi koji jednostavno su odbili Boga u svom zivotu, pa i on ih odbio od sebe i prepustio i patnjama Pakla.

da , Bog nas je sve detalje obavijestio o Raju, znaci dok onako sjedis sa svojim drustvom u Raju , pijuckate pice, jedete, grickate nesto,, pricate o proslim danima na zemlji, kako ste zivjeli kroz sta ste prolazili, pa ce se neko sjetiti, heeeej, imao sam jednog druga koji mi je govorio tako i tako, hajde da ga vidimo sad u Paklu, pa ce otici do portala i vidjeti ga kako se pati u Paklu, pa ce mu se obratiti , da sam te poslusao i ja bi sad sa tobom bio tu.
Booleesnoo...

Hoćeš da ti Bog, oličenje Ljubavi...podigne strasti do visine bezumlja, da se trpaš sa svojom ženom koja će da menja face, čas ova čas ona...a da ti istovremeno uništi empatiju i da te zabole za nekim tamo tvojim u plamenu...
Hejjj...tebi će da teku rjeke vina, da ližeš sladoled, da piješ viski, da šetaš po zlatnim dvorima .. čas sa ovom čas sa onom...jer ti tako želiš...a ne smeš kap vode svom babi, recimo, u vatru dodati!!!...i tako večno. Šta te briga, važno je da je mom .upetu dobro...tako mu dođe u prevodu...

To Bog smislio?

Pa sad ovako pali imamo empatiju tamo za nekog ko nam nije ništa...pa gledamo da pomognemo na bilo kakav način...
Bog preko Pisma kaže...''ko se odrekao svojih najbližih, gori je od nevernika''...

A Ti meni hoćeš da kažeš da će Bog nekog VEČNO da prži...i da ga nikad ne isprži... uvek će da ga prži a ovaj će to da zna...
To Bog?

To nije Bog...to je 1000 puta gore od đavola.

Jok samo hebanje
Nema tamo ni sexa ni hrane ni zemaljskih radosti, to su fizicka zadovoljstva, raj je unapredjenje zemaljskog zivota

ne mislimo, nego samo sam ovo objavio informativno....vidim svasta se pokrecu teme na forumu pa i ja rekao ovu da pokrenem.

ima li nesto drugo?

u raju ima svega i svasta.

ima.

Jok samo hebanje

ne pametuj, niko ne kaze da je samo to u raju.

po bibliji i kuranu Raj je materijalan.....pa ti vidi sta i kako dalje sta moze da ima za tjelesno uzivanje pored dusevnih uzivanja.

to samo setali i nista vise, jel de druze?? kako vi hrscani volite osakatiti Raj cudo jedno bozije, znaci nista drugo nema u Raju osim setanja :)

Ovo nije podforum za sex i erotiku, ovo je religija.
Kakve ovo veze ima sa Bogom? Čemu opsednutost muslimana ovim stvarima?

ovo nije erotika....nego informativno o Raju, sa naznakom na sex u Raju.

Kakve ovo veze ima sa Bogom?

Raj nije samo o Bogu, Raj na buducem svijetu je raznolikost uzivanja.....

Čemu opsednutost muslimana ovim stvarima?

niti ne pametuj, niko ne kaze da se opsjednuto sa ovim, nego je ovo vise infomrativno.

Kada sam saznao da u starim interpretacijama pravoslavnog raja svi nakon vaskrsenja dobijaju duhovna tela kao anđeli i samo kuliraju večno bez ikakvih negativnih misli, to je za mene bio pakao i bio sam užasnut. Svi mi imamo taj teret iskustva koja bi hteli da smo imali, a ne možemo ostvariti, a pravoslavlje bi da čak i ne misliš o tome. Dakle, nema ni seksa.

Booleesnoo...

Hoćeš da ti Bog, oličenje Ljubavi...podigne strasti do visine bezumlja, da se trpaš sa svojom ženom koja će da menja face, čas ova čas ona...a da ti istovremeno uništi empatiju i da te zabole za nekim tamo tvojim u plamenu...
Hejjj...tebi će da teku rjeke vina, da ližeš sladoled, da piješ viski, da šetaš po zlatnim dvorima .. čas sa ovom čas sa onom...jer ti tako želiš...a ne smeš kap vode svom babi, recimo, u vatru dodati!!!...i tako večno. Šta te briga, važno je da je mom .upetu dobro...tako mu dođe u prevodu...

To Bog smislio?

Pa sad ovako pali imamo empatiju tamo za nekog ko nam nije ništa...pa gledamo da pomognemo na bilo kakav način...
Bog preko Pisma kaže...''ko se odrekao svojih najbližih, gori je od nevernika''...

A Ti meni hoćeš da kažeš da će Bog nekog VEČNO da prži...i da ga nikad ne isprži... uvek će da ga prži a ovaj će to da zna...
To Bog?

To nije Bog...to je 1000 puta gore od đavola.

Hoćeš da ti Bog, oličenje Ljubavi...podigne strasti do visine bezumlja, da se trpaš sa svojom ženom koja će da menja face, čas ova čas ona

uskrati strasti nemas onda ni uzivanja nikakvih....kako ste samo vi hrscani nelogicni po pitanju svega o Raju, Paklu i religiji uopste, sve vam je nesto naopako izokrenuto....boze me ti sacuvaj.

ako ja i zena moja udjemo u Raj....jel ito hoces reci po hrscanskom narativu, vise mi nikad jedno drugo necemo pipnuti, ni poljubiti, pa ni seksati......znaci po tvojoj nakardanoj prici....ovdje uzivamo jedno sa drugim dok tamo cemo samo gledati jedno drugima u zube, ako i to....

da se trpaš sa svojom ženom koja će da menja face, čas ova čas ona'

sa svojom zenom,, sve to da....i da milion puta :)

sta je poroblem, samo je to kod hrscana problem.

a da ti istovremeno uništi empatiju i da te zabole za nekim tamo tvojim u plamenu...

nema empatije izmedju stanovika raja i stanovnika pakla....

sta mislis ono dete iz gaze koje su raznijeli i njega i njegovu familiju artiljerici ili piloti....pa ti koji su ih pobili , nesto lose u tome da vide svoje ubice u patnji u Paklu....nesto to lose hoces reci???? jel druze???

na sudnjem dnau Bog nas je infomrisao da ce se veze rodbinske veze prekinuti na sudnjem danu....pa nece imati konekciju stanovnici raja sa stanovnicima pakla, pa makar im i rod bili.

jer ti hoces mozda da stanovnici Raja pate psihicki u Raju mozda, samo zato sto mozda i otac i mater ili deca su tamo i ni na kraj im pameti nije bilo da se potrude za taj raj nego su mozda cak i ismijavali ove vernike???

To Bog?

ima previse zla u ovom svetu, vecno ostaju u Paklu samo oni najgori od ljudskog roda.

ne sumnjaj u boziju pravednost, jer mozes sebe dovesti u nezgodnu poziciju.

Kada sam saznao da u starim interpretacijama pravoslavnog raja svi nakon vaskrsenja dobijaju duhovna tela kao anđeli i samo kuliraju večno bez ikakvih negativnih misli, to je za mene bio pakao i bio sam užasnut. Svi mi imamo taj teret iskustva koja bi hteli da smo imali, a ne možemo ostvariti, a pravoslavlje bi da čak i ne misliš o tome. Dakle, nema ni seksa.

ono sto hrscanstvo nudi kao Raj , fakticki ova zemlja je veci Raj od toga sto oni nude kao Raj na buducem svetu. iskreno receno.

@CiCoLiNo

Hoces reci da je BOg dzavo sto dopusti ovim u zgradi sto ih izraelski vojnici raznesu , da ih iz Raja vide u Paklu kako se pate zbog svog zvjerstva, i jos se smiju sto su ih raznijeli

Bog kaze o sudnjem danu i stranju stanovnika Raja i stanovnika Pakla pa kaze:

Danas će oni koji su vjerovali – nevjernicima se podsmijavati,
sa divana će gledati.

Zar će nevjernici biti drugačije kažnjeni nego prema onome kako su postupali!

sad ces ti doci nama ovdje i reci, bas je Bog zao sto dopusti da se ta palestinska deca iz raja smiju izraelskim vojnicima u Paklu koji su ih raznijeli na ovom svijetu uz veliki smijeh......

ja se pitam, ima li medju vama hrscanima iko razuman i logican, barem malo???? :)

Јок, бре, није за Библију, нешто ми и за Куран скептично да је физички Рај, ако је физички - онда је то катастрофа.

Jok, bre, nije za Bibliju, nešto mi i za Kuran skeptično da je fizički Raj, ako je fizički - onda je to katastrofa.

dobro znam sta pricam kad kazem i za Bibliju i za Kuran....

a bas me zivo interesuje zasto je to katastrofa biti kao sad ziv, sa tijelom i dusom u Raju na buducem svetu....ajde molim te elaboriraj nam to objasni gdje tu katastrofa??? da cujem, u uho sam se pretvorio :)

dobro znam sta pricam kad kazem i za Bibliju i za Kuran....

a bas me zivo interesuje zasto je to katastrofa biti kao sad ziv, sa tijelom i dusom u Raju na buducem svetu....ajde molim te elaboriraj nam to objasni gdje tu katastrofa??? da cujem, u uho sam se pretvorio :)
Ок, онда пажљиво слушај. :jede2: :mrgreen:

Надам се да није тако и за Куран, да је Рај неко физичко постојање, и како то мислиш физичко, као сад овде или како другачије ?

Библија пише о васкрсењу ових наших пропадљивих и трулежних тела у небеска тела и физички нетелесном и духовном Рају, и нетрулежном и непропадљивом Новом небу и новој земљи, и животу сличном анђеоском, и бескрајној духовној срећи.

То је много веће од неког физичког Раја и срећи, духовна срећа је неупоредиво већа и лепша од физичке среће, зато би то било катастрофа.

Ajde samo razmisli pre no što otvoriš ovakvu temu. Sam koncept raja je smislio vaš neki bog jel tako, šta će u raju ovozemaljska zadovoljstva i spoljašnja sreća koja kratko traje? Ispade buda i bilo koji prosvetljen lik je pametniji od boga,...ček i ja sam pametniji od boga.

Ок, онда пажљиво слушај. :jede2: :mrgreen:

Надам се да није тако и за Куран, да је Рај неко физичко постојање, и како то мислиш физичко, као сад овде или како другачије ?

Библија пише о васкрсењу ових наших пропадљивих и трулежних тела у небеска тела и физички нетелесном и духовном Рају, и нетрулежном и непропадљивом Новом небу и новој земљи, и животу сличном анђеоском, и бескрајној духовној срећи.

То је много веће од неког физичког Раја и срећи, духовна срећа је неупоредиво већа и лепша од физичке среће, зато би то било катастрофа.

Ok, onda pažljivo slušaj.

Nadam se da nije tako i za Kuran, da je Raj neko fizičko postojanje, i kako to misliš fizičko, kao sad ovde ili kako drugačije?

Biblija piše o vaskrsenju ovih naših propadljivih i truležnih tela u nebeska tela i fizički netelesnom i duhovnom Raju, i netruležnom i nepropadljivom Novom nebu i novoj zemlji, i životu sličnom anđeoskom, i beskrajnoj duhovnoj sreći.

To je mnogo veće od nekog fizičkog Raja i sreći, duhovna sreća je neuporedivo veća i lepša od fizičke sreće, zato bi to bilo katastrofa.

i kako to misliš fizičko, kao sad ovde ili kako drugačije?

slicno ali u boljoj formi nego ovdje.

Biblija piše o vaskrsenju ovih naših propadljivih i truležnih tela u nebeska tela i fizički netelesnom i duhovnom Raju, i netruležnom i nepropadljivom Novom nebu i novoj zemlji, i životu sličnom anđeoskom, i beskrajnoj duhovnoj sreći.

nisi razumio sta biblija pise.

Ono sto Biblija kaze je da ce vaskrsenje biti duse, to jeste dusa ce izaci iz tijela, i mi cemo dobiti nova fizicka tela na buducem svijetu.

osim sto cemo biti bez tela u zgrobnom svetu u periodu izmedju smrti i novog prozivljenja...tad necemo imati telo , ali kada nastupi sudnji dan tad cemo imati tela i sa telom i dusom, kao sto smo sad telo i dusa ulazimo ili u Raj ili u Pakao.

To je mnogo veće od nekog fizičkog Raja i sreći, duhovna sreća je neuporedivo veća i lepša od fizičke sreće, zato bi to bilo katastrofa.

totalno si pogresno razumio a to je posljedica kada nemate uputu od Boga.

vi pricate o beskrajnoj duhovnoj sreci....da to je tacno da ce se osjecati tako ljudi u Raju, ali sa svojim telima i dusom, a ne samo sa dusom, nije to da je Raj bit ce u Raju samo dusa, kao duh, sa beskrajnom duhovnom srecom....

nego nas Bog obavestava da cemo biti sa svojkim telima u Raju, i imat cemo beskrajnu duhovnu srecu tamo i jos cemo imati beskrajno telesno uzivanje...

pa ti vidi sta je veci nivo uzivanja, kada telo i dusa beskrajno uzivaju il ikada samo dusa beskrajno uziva....

Ajde samo razmisli pre no što otvoriš ovakvu temu. Sam koncept raja je smislio vaš neki bog jel tako, šta će u raju ovozemaljska zadovoljstva i spoljašnja sreća koja kratko traje? Ispade buda i bilo koji prosvetljen lik je pametniji od boga,...ček i ja sam pametniji od boga.

Sam koncept raja je smislio vaš neki bog jel tako

nije to samo moj ili nas neki Bog, nego i tvoj i tebe je stvorio kao i mene i sve ostale....

a to sto kazes vas neki Bog, je vec sada los predznak, loda indikacija za tebe, da ti se mozda ne pise dobro.....popravi se dok jos imas vremena....kada smrt dodje nema popravka.

šta će u raju ovozemaljska zadovoljstva i spoljašnja sreća koja kratko traje?

cuj sta ce, pa da sviramo gusle :) cuj sta ce :)

jao jao.....sta ce nagrada oima koji dobro poloze test, sta njima diploma, sta ce nagrada pehar sportasima, sta je poenta sa nagradom :)

u Raju su rajska zadovoljstva a ne ovozemaljska, to sto ova zemlja ima uzivanja je da bi te introducirao na uzivanje, da znas sta znaci uopste rijec uzivanje....

Ova uzivanja su samo blijede kopije Raja, ni blizu kao u Raju....znaci mora ovdje biti uzivanje i bol, da bi znao sta znaci nagrada i kazna....jer bez toga bi bio odsjecen od uzivanja nagrade i kazne bola...nebi imao uvid u te koncept, znao bi za rijec ali sustinski nebi znao sta je to.....kao sto slijepac od rodjenja ne zna sta je crvena boja....ti tu mozes papke otegnuti dok bi slijepcu docarao crvenu boju, nemoguce.

Ispade buda i bilo koji prosvetljen lik je pametniji od boga,...ček i ja sam pametniji od boga.

ne pametuj puno iz svog neznanja. pitaj radije ako nesto ne znas....

Back